כתבות וחדשות

shanty.G

New member
"עשה ואל תעשה"

כתבה קצת
, אבל חשוב: לכל מי שגר במחיצת כלב (או יותר
) אני מקווה שאתם אחראיים מספיק כדי לא להגיע למצב שהכלב יאבד, בכל מקרה, זוהי כתבה שכדאי "לגזור ולשמור" למקרה חירום- "עשה ואל תעשה" מתוך אתר MyPet

tipid

New member
שנטי תבורכי הלוואי וירבו כמותך !

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום בטחון ובשורות טובות מתמר

Flames

New member
המלצה חמה ../images/Emo26.gif

לשים תג ובו לכתוב בצורה ב-ר-ו-ר-ה שת השם שלכם+מס´ טלפון ופלאפון. זה צריך להיות תג עם כסוי פלסטיק שקוף, על מנת שהתג לא יירטב מגשם, ממטרות וכו´ והכיתוב יימחק. לא מומלץ להשתמש בבקבוקון ברזל, מפני שרוב האנשים לא מודעים שצריך לפתוח אותו ולמצוא שם נייר עם פרטים (אפשר להשתמש בזה בנוסף לתג, לייתר בטחון). שמעתי מכמה אנשים שהדבר הפשוט הזה החזיר להם את הכלב. אל תחכו!!! עשו זאת עכשיו.

shanty.G

New member
למדו לקח

כתבה מאת נחמיה שטרסלר מעיתון הארץ: "למדו לקח" מתנדבת אנונימוס העבירה פעילות הסברה לצופי אביב (כיתות ד´); ע"פ הכתבה, המתנדבת חילקה חומר הסברה והקרינה שקופיות שהיו ככל הנראה מעבר למה שסוכם עם אנשי השבט. אמנם הכתבה לא נראית הוגנת לגמרי, אולם מאידך, גם פעילות המתנדבת לא נראית הוגנת לחלוטין מבחינת התחשבות בחניכים ובהסכם שדובר מראש. חבל שדברים מגיעים לידי כך.

באפט

New member
חבל

חבל שעמותת "אנונימוס" לא שומרת על גבולות בפעילותיה, גם שאלו משרתות מטרה נעלה, ואף פולשת לתחומי האלימות הוויזואלית והמילולית, כפי שצויין בכתבה. הכתבה הזו וגם קודמתה גורמות נזק רב לתדמית של "אנונימוס", שהיא ממילא בעייתית. העמותה מוצגת כגוף "קיצוני ביותר בתחום" וגם כ-"גורם מזיק". פרסום זה פוגע בהצטרפות של חברים חדשים, בתרומות חיצוניות ובהתייחסות הכללית של הציבור אליה. לא מזמן, נתוודעתי להתרשמותו הכנה של מכר, שכל דרכי העמותה הן תעמולה גסה. חינוך של ילדים צעירים לערכים ואמת הוא עניין מורכב שעורך שנים ארוכות, ושירטנו קברניטי ההסברה, שודאי משוכנעים שהמטרה מקדשת את האמצעים.

Weird Eyal 21

New member
הממממממ.....

כשאני מדבר עם חברים שהם לא צימחוניים אבל נגד ניסויים על אנונימוס הם לא ממש מתלהבים הרבה אנשים רואים באנונימוס גוף בלי גבולות שיעשה הכל ואני מתכוון הכל כדיי להגיע למטרה ולא משנה על מי ידרכו בדרך כמובן שזה לא ככה פשוט יש קומץ פעילים שמארגנים פעולות יותר מדיי בוטות וככה יוצא שם רע לאנונימוס גם בסיפור הזה מי שאשם זאת הפעילה ולא אנונימוס הפעילה החליטה מה להציג בהסבר שלה חבל שאגודה נהדרת כמו אנונימוס צריכה לסבול משם רע שעושים לה כמה מהפעילים שלה שאין להם שום גבולות

400million

New member
ראו תגובת נעמה הראל בפורום וואלה

זה קצת משנה את התמונה, ולטובת אנונימוס.

shanty.G

New member
חיית אדם../images/Emo46.gif

כתבה מעיתון ת"א: תושב גבעתיים נוהג לשסות את כלבו בחתולים, עד שהם מתים. כך נטען בתלונה למשטרה, שהגישה דוברת תנו לחיות לחיות. מדובר על אדם המסתובב עם כלב הבולדוג (? אולי התכוונו לבוקסר) שלו ומשסה אותו בחתולי רחוב בגבעתיים. לפני שבוע הוגשה תלונה למשטרת מרחב דן. אותו אדם המשיך במעשיו למרות הפצרת אחת השכנות. לא רק זאת: כשדיברו עם בנו, השיב הבן שאם תוגש תלונה במשטרה לא ישאיר אף חתול חי בחצר. בעקבות פניית אותה שכנה לעמותת תנו לחיות לחיות, הגישה אתי אלטמן דוברת העמותה, תלונה במשטרה.

Ergil

New member
הנה שאלה מעניינת

למה כדי לתאר אדם שפל ואכזרי את קוראת לו חיה?

shanty.G

New member
מצטערת לקלקל לך,

אך זוהי כותרת הכתבה כלשונה. שאר הכתבה תומצת. לקרוא לאותו אדם ´חיה´ היא בגדר מחמאה שאינו ראוי לה...

לילךLilach

New member
איזה טיפוס מרושע ../images/Emo46.gif

אני חושבת שלא מגיע לאדם כזה לגדל כלב ומקווה שהכלב יוחרם ממנו יגיע לידיים של אוהב כלבים ,שידע להעניק לכלב את הטיפול והחינוך הראויים. הפחד שלי הוא ,שהמרושע הזה ,יקבל עונש זעום ולא משמעותי (אם בכלל) ויממש את איומו להרוג את כל חתולי הסביבה ,אני רק נזכרת בשכנים של אפרת ר ,שכניראה השמידו את כל החתולים ליד הבית הקןדם שלה ,רק בגלל שאפרת ואני נתנו להם אוכל על המדרכה ,בשטח ציבורי !!!! אני זוכרת שהשכן התנפל עלינו כמה פעמים ובא בטענות ,למרות שהחתולים לא הפריעו בכלל והאכלנו אותם בפינה צדדית והם בכלל לא לכלכו ולא עשו רעש ,יום אחד כולם נעלמו ,לצערי אין לנו הוכחות נגדו ולכן ידינו כבולות ואנחנו לא יכולות להתלונן עליו..

מקווה שאצליח לקשר

כתבה ב-ynet - שומרו הטוב של האדם - כלבים כמאבטחים בבתי קפה ומסעדות. www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1836529,00.html

למעלה