כתבות; חדשות; ידיעות

Gal-Mo0D

New member
כיבוד במונדיאל - בשר כלבים

כיבוד חינם במונדיאל: בשר כלבים אוהדי הכדורגל יקבלו דוגמיות של הבשר שנחשב למסורת קוריאנית. ההתאחדות למסעדות בשר כלבים תעודד את המבקרים להגיע, ולאכול את הבשר הנחשב כמועיל ליצר המיני http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=231913 קשה לי להאמין.

Gal-Mo0D

New member
שאנטי. את יודעת במקרה אם יש עצומת

נגד האכילה של כלבים במונדיאל ? כמו שיש עצומה ל"עידוד" אכילת הכלבים ? [שימו לב לחתימה החדשה שלי ולכרטיס האישי המשופץ]

Gal-Mo0D

New member
אולי אפשר לארגן איזה משהו ?

עולמי כזה ? יש המון אתרי עצומות, השאלה היא איך להפיץ את הכתובת של העצומה באינטרנט. יש אנשים שמוכנים להתגייס ?

תרגמו לי!

אני מבקשת- תנסחו עצומה, ואני אשים אותה באינטרנט בתור "ספר אורחים"! (נהוג מאוד, כך שמעתי) ומ-ה-ר! (צריך לעשות באנגלית ובעברית- לי אין שמץ מושג בשפה הראשונה
)

shanty.G

New member
להלן תוצאות הסקר שנערך בפורום../images/Emo124.gif

השאלה שהוצגה לפניכם היתה: על מה בסוססת התזונה שלך
הסקר נערך לטובת הסקרנות הטבעית של רבים מבאי הפורום, בעיקר החדשים
אז הרי התוצאות לפניכם: אוכל/ת הכל - 13% אוכל/ת בשר אך נמנע/ת ממזונות כמו כבד אווז/עגל חלב - 13% צמחוני/ת - 39% טבעוני/ת - 32% סה"כ: .....97%
כאשר רוב המצביעים הם צמחוניים
רעיונות חדשים לסקרים נוספים יתקבלו בברכה בתיבת המסרים, להשתמע
ותודה לכל המשתתפים בסקר, shanty

goldy27

New member
"פריון" - חברה לייבוא זרמת פרים

"פריון" היא חברה לייצוא זרמת פרים המשווקת 2 מיליון מנות לשנה בכל העולם. באתר יש קטלוג פרים (יולי 2001) שאפשר לראות את הפרים ולקבל עליהם מידע ואז להזמין. כמובן שגם זו תעשייה שמטרתה לעשות כסף מסבל של בעלי חיים (במקרה זה - פרים. מהפרות סוחטים חלב ומהפרים - זרע) וככל שתרביע יותר - כך תרוויח יותר. באתר יש טיפים לגבי עלויות, מילון מונחים, השקעה מול רווח, קישורים (גם "זרוק את הפרה - משחק נחמד") ועוד.

shanty.G

New member
כתבה נוספת ב Ynet

"הולנד אסרה על שחיטה כשרה של שוורים משרד החקלאות ההולנדי קבע שהשחיטה גורמת לשוורים סבל ונוגדת את החוק האוסר התעללות בבעלי-חיים. מזכיר הקהילה היהודית באמסטרדם: "זו פגיעה בחופש הפולחן; נשקול פנייה לבית המשפט"

shanty.G

New member
חתול בחיתול - עשה ואל תעשה

חתול בחיתול אין דבר חמוד ותמים יותר מגור חתולים שמשחק בכדור צמר, אבל עד שהוא ישחק, ישנה עבודה לא קלה. מדריך "עשה ואל תעשה" למוצא גור חתול ברחוב. כתבה מתוך MyPet, שווה לשמור!

shanty.G

New member
סיאול: 4 פעילים כלאו עצמם במחאה

סיאול: 4 פעילים כלאו עצמם במחאה על אכילת כלבים ארבעה פעילי זכויות למען בעלי חיים נעלו עצמם בתוך כלוב קטן במרכז סיאול במחאה על מנהג אכילת הכלבים בדרום קוריאה. "מה שאנחנו עוברים זה כלום לעומת מה שעובר על הכלבים" אמרה אחת המפגינות ... ...לטענת חברי הארגון, בתהליך ייצור מוצרי בשר הכלבים, נתפסים הכלבים ומוחזקים בתנאים קשים, מוכים ומחושמלים ולעיתים אף מבושלים בעודם חיים. (מתוך ynet) ועוד כתבות בנושא: טוב, לא ממש חדש (מנובמבר...מה אין לנו נציגים שקוראים את מדורי הספורט?
), אבל שימו לב- כבר לפני יותר מחצי שנה התריעה פיפ"א בפני הקוריאנים על הנושא: "פיפ"א לקוריאה: תפסיקו לאכול כלבים בעקבות אלפי מכתבים שהציפו את משרדי פיפ"א, החליטה ההתאחדות הכדורגל העולמית לפנות לקוריאה בדרישה ממנה להפסיק למכור בשר כלבים למאכל במהלך משחקי המונדיאל ..." וכתבה נוספת מסוף אפריל- דרום קוריאה: מיץ כלבים יוצע לתיירי המונדיאל התאחדות מסעדני בשר הכלבים בדרום קוריאה הכריזה על מבצע שיווק מנות מיץ כלבים, שיחולקו חינם בכניסה לאיצטדיון הגדול של סיאול. "האוהדים יהנו מזה יותר מקולה" אמר היו"ר ynet

hoolon

New member
אל-על ממשיכה להטיס קופים לניסויים

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=234217

dylan

New member
אממממ.. שאלה..

מה בעצם ההבדל בין בשר כלב לבשר פרה/חזיר/תרנגולת? למה זה יותר מזעזע? אמנם יש את ההתעללות לפני השחיטה ששאנטי (?) ציינה, אבל א. גם בשאר החיות שאוכלים מתעללים (אולי לא ממש ככה אבל הסבל אני מניח לא שונה בהרבה). וב. אני לפחות (ואני מניח שעוד כמה) לא ידעתי על ההתעללות המכוונת לשחרור האנדרנלין ובכל זאת זה נחשב בעיני אנשים (גם אוכלי בשר) למשהו יותר מזעזע ופסול מוסרית.. בסופו של דבר זה הרי עניין של הרגל ותרבות, לא?

Gal-Mo0D

New member
אתה צודק

אין הבדל. אבל העובדה שהבשר יוגש לבאי המונדיאל מעוררת הד ציבורי הרבה יותר גדול שהרי הרבה יותר אנשים מזדעזעים מאכילת בשר כלב מאכילת בשר כבשה. אני חושב שזו הזדמנות שההד הציבורי יכול לפעול לטובתנו.

למעלה