כתבות, חדשות, עדכונים

גולדי2002

New member
../images/Emo41.gifכתבות, חדשות, עדכונים../images/Emo41.gif

שלשלו נא לכאן. ונפתח עם ידיעה שהגיעה זה עתה: מחקר חדש קובע: דני אדם ושימפנזים לא כל כך דומים. כתבה מוואלה, שבה מסופר על מחקר חדש שאומר שההבדל הגנטי בין שימפנזים לאנשים גדול ב-5% אחוזים ממה שהיה סבור עד עתה.

adipo

New member
נמאס לי כבר מהג´יפיסטים!

הישראלים לא מודעים לאף מעשה שהם עושים ולפגיעה הכרוכה בכך... דוגמא טובה לכך היא נהגי הג´יפים שנוסעים להם לאורכם ולרוחבם של חופי ארצינו ומשמידים בדרך חיות וצמחים תמימים. יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
עוד משהו שמצאתי

שבועון חרדי: "החילונים - מכונות בשר" כדי להדגיש כי החילוני הוא חסר אידיאלים קובע עיתון "השבוע": "הדבר שיישאר מהחילוני בן זמננו הוא מכונת בשר, כזאת שטוחנת, וטוחנת וטוחנת". פרשת השבוע על מצוקת העצרות של ש"ס ועל לינץ´ בחסיד שנמנע ברגע האחרון - "כשסוככה עליו אשתו" אבישי בן חיים מן המפורסמות הוא שכשהחרדים רוצים להביע סוג של אמפתיה לחילונים הם מכנים אותם "תינוקות שנישבו". השבועון החרדי "השבוע" בחר בגיליונו האחרון בהגדרה החריפה יותר - "מכונות בשר", כמאפיינת את החילונים. במדור "תשעה קבין" אשר מופיע בעיתון בלא חתימה, אך מיוחס לעורך העיתון אשר צוקרמן, נכתב כי "אחת הרחמנויות על החילוני בן זמנינו היא אובדן החג. הוא יכול לזלול קישקע ולערות לתוכו כמויות של טשולנט וקניידלעך... אבל את החג הוא לא יקבל בתוך עטיפת נייר הכסף. זה לא. הדבר שיישאר מהחילוני הזה בן זמננו הוא מכונת בשר, כזאת שטוחנת וטוחנת וטוחנת... לא נעים, אבל באמת זה מה שיש". כותב המאמר קורא לציבור החרדי לרחם על החילונים במקום להתווכח איתם וקובע "רחמנות היא הנשק הטוב ביותר המוכר בסביבה. אם אתה מרחם על מישהו הוא כבר לא יוכל לשלוט עליך, כמו שקורה עכשיו". עורך "השבוע" אשר צוקרמן הסביר כי הכינוי "מכונת בשר, כזאת שטוחנת וטוחנת וטוחנת" הוענק על ידי עיתונו לחילונים "כדי להדגיש את העובדה שהאיש החילוני הוא חסר אידיאלים" וביקש להבהיר כי "מכונת בשר זה לא תואר אלא תיאור מצב של חומרנות". צוקרמן הוסיף בקשה לעיתונות הוגנת ואמר: "אם אתה כותב על זה, תתקיף אותי כמה שיותר. מה אכפת לך? בציבור שלי זה טוב לי, ובציבור שלך זה טוב לך". לא קשור ישירות לנושאינו אבל גם מעניין לדעת מה "הם" חושבים עלינו... יום טוב וחג שמייח עדי

מור ד

New member
העיקר שזה אנשים שאומרים-

"יש לנו ארץ נהדרת ואנחנו אוהבים לטייל בה"

morality

New member
קמפיין חדש להחרמת אל-על ../images/Emo59.gif

רצ"ב קישור לכתבה שמתפרסמת כעת בוואלה חדשות בעניין הקמפיין החדש של האגודה נגד ניסויים בבעלי-חיים להחרמת אל-על. רצ"ב גם קישור לעצומה נגד אל-על - אנא חיתמו והפיצו בין חבריכם ומכריכם. תודה, מורליטי

m_shy

New member
על אחוז הדמיון הגנטי: אדם ושימפנזה

ביולוג במכון הטכנולוגי של קליפורניה פרסם מחקר לפיו אחוז הדמיון הגנטי בין שימפנזה לאדם הוא בסביבות ה-95% ולא מעל 98% כפי שנטען עד כה. ימים יגידו, אם ממצאים אלו יתקבלו בעולם המדעי, ואם כן: אני מסוקרן לראות האם תומכי הניסויים בבעלי חיים יאוצו ירוצו לטעון ש"גם 95% זה נורא דומה". להלן קישור לידיעה ב"ואללה חדשות".

suki da yo

New member
מישהו צריך להגיד להם ש..

לתפוח אדמה יש 40% מהמטען הגנטי של האדם.....

primakuku

New member
האדם והשימפנזה

לא חשוב כמה אחוזים מהמטען הגנטי דומים חשובות העובדות הפשוטות שנהאטומיה והפיסיולוגיה שונים ושחומרים שונים מגיבים אחרת על השימפנז ואחרת על האדם כגון אספרין שגורם מומי לידה בקופים וסטרכנין שלא רעיל לגביהם - מעניין מה יגידו על זה תןמכי הניסויים,האם הם יהיו מוכנים לקחת סטרכנין שהרי הוא נוסה ב"הצלחה" על קופים ולכן הוא בטוח לשימוש. ומלבד זאת יש להם את אותו זכות קיום כמו שלנו ואף שאנו "עליונים "יותר תפקידנו הוא להגן עליהם ולא לנצל אותם.

guruyaya

New member
נדמה לי שמה שיותר מעניין

הוא האם הכרזנו על קבירתו של "פרוייקט הקוף הגדול", עקב שוני מהותי בגנים.

tipid

New member
תבורך על העידכונים והחומר המעניין!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחג שמחת תורה שקט בטוח ושמח. . מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

zeddaizy

New member
מלחמות שוורים

שלום לכל הפורום! יש כנראה משהוא שאני מחמיץ בכך שאני לא מצליח להתקל באף אחד בעולם (כולל ברג´ט ברדו), הלוחמת המהוללת לזכויות החיות, שלא מביע את מחאתו כנגד מלחמות השורים המתקיימות בספרד, להנאת מליוני אנשים,כל זאת מבלי שאני רואה שום מחאה או תחושת זוועה כמו שזה גורם לי.אני מבקש לקבל הסברים מחברי הפורום מדוע לא מחסלים את הדבר המזוויע הזה?. תודה מראש:zeddaizy

גולדי2002

New member
פרסומת של PETA

שאומרת: "זה יהיה נהדר אם כל מסעדות המזון המהיר, המשחטות, המעבדות והבנקים שמממנים אותם היו מתפוצצים מחר". חתום: ברוס פרידריך, מנהל הקמפיינים של PETA ואינגריד ניוקירק, הנשיאה והמייסדת של PETA מוסיפה: "השיטות האלימות שלנו לא עובדות. אנחנו מבקשים יפה שנים ולא מקבלים כלום. מישהו מאיים - וזה עובד"? מצרף את הפרסומת

גולדי2002

New member
ושימו לב לקריקטורה הבאה:

מדען אחד אומר לשני: "התוצאות חסרות משמעות אך זה מוריד את אנשי זכויות בעלי חיים מהגב שלנו".

morality

New member
גולדי! זה לא פרסומת של PETA!

זו פרסומת של "קונסיומר פרידום", ארגון שנלחם ב-PETA! אין שום סיבה שתפרסם את הפרסומות שלהם. בחייאת!

למעלה