כתבות

eb18

New member
חבר'ה, במיוחד בשבילכם.....

http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=217497&sid=49

sevenofnine

New member
כתבה ב"הארץ" עונה 2 האוס../images/Emo140.gif

עדכון אחרון - 2005/12/28 14:12:46 "כולם שונאים את כריס" ב"הוט" רותה קופפר אנשי "הוט" הציגו אתמול את סדרות הרכש החדש שישודרו בערוציהם. הרשימה כוללת 22 סדרות חדשות ועונות חדשות של 16 סדרות ותיקות. בין הסדרות המעניינות: "כולם שונאים את כריס", בערוץ ביפ, על פי חייו של כריס רוק כילד; ו"מדיום", סדרת מתח עם נגיעות על-טבעיות בכיכובה של פטרישיה ארקט. בערוץ אקסטרה הוט יעלו הסדרות "הף" עם האנק עזריה, שמגלם פסיכולוג שגם לו קורים דברים חסרי פשר; "רומא", על האימפריה הרומית; ו"רסקיו מי", המדוברת ועטורת השבחים, שתעלה רק בעוד כמה חודשים. בערוץ 3 יעלו בקרוב "המשרד", הגרסה האמריקאית לגאונות הבריטית של ריקי ג'רוויס על פקידונים וחייהם הסוערים; "פרוג'קט ראנווי", סדרת ריאליטי בהנחיית היידי קלום, ובה מתחרים מעצבי אופנה על הזכות לעצב בגדים לתצוגה בשבוע האופנה בניו יורק; "הטופ מודל הבאה", סדרת ריאליטי עם דוגמניות, שכבר עלתה לעונה חדשה; והסדרה החדשה "ג'ייק מתקדם", על יחצ"ן המייצג את כל היפים והיפות בעיר עד שהוא פוגש נערה מסוימת. כן יעלו עונות חדשות לסדרות מעולות כמו "דדווד" ומהנות כמו "שנות ה-70", "האוס" ו"בוסטון ליגל". בתחילת פברואר יעלה ערוץ ביפ את לוח השידורים החדש שלו לערב יום ראשון. את הערב יפתח "כולם שונאים את כריס", ומיד אחר כך תעלה עונה חדשה של "משפחת סימפסון", סדרת האנימציה ששומרת על מעמדה האיתן גם בעונתה ה-12. לסיום ישודרו פרקי העונה השלישית של סדרת הריאליטי "אי הפיתויים". כמו כן, ערוץ ביפ ישדר מההתחלה את חמש העונות הראשונות של "נשואים פלוס" - הסיטקום הראשון שניסה לתאר משפחה אמריקאית ריאליסטית יותר ומוצלחת פחות מזו שהוצגה עד אז בקומדיות אמריקאיות.

../images/Emo51.gif

זה נחמד שאנשים שמים לב לסדרה וכותבים עליה אבל זה לא נראה כאילו הם ראו ממנה הרבה.

pink panther 8

New member
רגע אז זה אומר...

שבפבואר האוס יעלה לשדיור עם העונה השנייה???... ועם לא אז מתי באיזה יום ובאיזה שעה חייבים לדעת את זה !!! זה חשוב לא???!!!

pink panther 8

New member
ברציני הוא לא ראה פרק!

הכתב שכתב את הכתבה הזאתי לא ראה יותר משתיי פרקים של האוס ואפילו פחות כי הוא הגיע להשארות משונות שלהאוס לא אכפת מהחולים שלא שזה בדיוק ההפך...

אל תתיחסו

לכתבות של ואללה ונענע..הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם..חוץ מבולשיט הם לא רושמים כלום

../images/Emo6.gif

"והפרס הולך ל.... יו לאורי! על היותו השחקן הכוסון ביותר עלי אדמות!!"

lorien

New member
ואני חשבתי שאני היחידה שחושבת ככה..

היי לכולם :) אני סוגדת האוס חדשה. כן, נזכרתי.....אבל יש לי הרבה מה לומר על הסדרה הגאונית הזאת ולאח שלי כבר ממש נמאס לשמוע...:) אז אשמח להצטרף לפורום. *מביאה עוגה* כיוון שלא ראיתי את העונה מהתחלה, רציתי לשאול :היה משהו בין קדי להאוס שאני צריכה לדעת עליו...?

sk8er grrl

New member
התשובה למה היחסים ביניהם

הם כמו שהם תהיה בפרק 21 אם אני לא טועה, זה בפרק "שלושה סיפורים", וזה יהיה השבוע...

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifתשובה בקשר להאוס וקדי...

קדי הייתה הרופאה המטפלת של האוס והיא הסכימה לכך שחברתו תאשר את הכריתה השרירית של הרגל... עם אני לא טועה אז בגלל זה המערכת יחסים שלהם היא כזאתי אבל יש מצב שאני טועה כי אני לא זוכרת את הפרקים במדיוק...

למעלה