כתבים וכתבות

nIcKiTa

New member
../images/Emo41.gifכתבים וכתבות../images/Emo41.gif

אני דביר ונתן (תוקי קופץ בראש) החלטנו שאנחנו רוצים להוסיף למאמרי הפורום! כל מי שרוצה, מוזמן לכתוב מאמר על קטנטנות ובן הכותבים הטובים יוגרלו פרסים!, ומאמרם יכנס למאמרי הפורום... בניהם:
-מדביר
-נתן
-חן באה הביתה להביא פרחים
-אנחנו נשלח בדואר אוויר
-מדומינוס
-מהעץ של השכנים!
-המבורגר צמחוני!
-למי שרוצה לבוא מחר.. (הומור אנשים) הפרסים יתקבלו בדרך הנוכה לזוכה! אי מייל- מסר- או פה בפורום!!!

..."חיי הפיראט הם כה נפלאים!!"

טוב, אז כתבתי פעם ביקורת על הסרט- וכמובן שיקיר ליבי דביר ואהוב ליבי (עזוב את קמילה, אני יהודייה) נתן לא פרסמה אותה באתרם, אבל אם את בכל זאת רוצה- תאמרי לי ואפרסם אותה. לעניות דעתי הביקורת ממצה, ואפילו די טובה. תחי בלן, תזכי למצוות, -נעמה חסרת משהו.

nIcKiTa

New member
נו באמת ,

אתם לא רוצים לזכות? תשרשרו מאמרים! כל דבר שיש לכם אני מכירה כאן כמה אם כישרון כתיבה! אהם וויזלי גירל!!
חן

חמודה חן!!!

את יכולה לקרוא לי טלי, ואני עובדת על זה, אל תדאגי אני לא אעבור תחרות כתיבה בלי להשתתף בה! (או לארגן אותה) TaLi

hadarosh16

New member
טלי....

אלה כל השחקנים של העונה הזאת? כי היה נדמה לי שראיתי את מיכאלה מהעונה הקודמת היא חוזרת בעונה הזאת?

sweet candy

New member
אני יודעת איך לוסיה שם

היא משחקת את אנה כשהיא הייתה קטנה(כשאנה נזכרת בעצמה כשהייתה קטנה)

hadarosh16

New member
דרך אגב.....

רק נדמה לי או שלאורה חוזרת לשחק בקטנטנות??????? ודרך אגב נראה לי שגם ג´ורג´ינה בתמונה ועוד דבר.. מי זה ליד סול??????? בשורה איפה שקמילה נמצאת! הוא מזכיר לי את השכן שלי... חחחחחח

losangel

New member
מי שאת רואה הוא...הוא...

זבוב!!! כן, כן, איך הוא נראה... ממש רע... ושונה... אולי הוא פשוט חתיך וזהו?! אני לא מסוגלת להודות...

שוב אני נדחפת בלי קשר אבל........./images/Emo13.gif

זבוב חתיך!!!!!!!!!!!!!! פשוט ככה והוא ממש דומה לעצמו (אפילו שפעם אחרונה שראיתי אותו בקטנטנות הייתתה שנה שעברה וזו הייתה עונה ישנה...) פואנטה הבחור חתיך......

PopPy

New member
"תמונת מחזור"../images/Emo8.gif

לי זה נראה כמו השחקנים הראשיים של מהעונה הראשונה עד החמישית- פקק, ז´גו, לא מזוהה (אולי קטה?), ניקו, לא מזוהה, לא מזוהה, לא מזוהה, לא מזוהה, לא מזוהה, זבוב, קרולינה (?), פליפה, זו מהעונה הראשונה, נו איך קוראים לה?? לא מזוהה, לא מזוהה, לא מזוהה, מתיאס, לא מזוהה, לא זוהה, עוד אחת מהעונה הראשונה (נו האחיות! נזכרתי- וארו ומארו), זאת מהעונה החמישית מהילדים של חואן, סול, זבוב, לא מזוהה, לא מזוהה, מיקה, לא מזוהה, לא מזוהה, חימנה, טלי מהעונה החמישית, נאצ´ו, נדיה, חואניטה מהעונה החמישית, הג´ינג´ית מהעונה הראשונה (לאורה או משהו כזה), לא מזוהה, לא מזוהה, הוסאנה מהעונה החמישית, אגוסטין מהעונה החמישית, ועוד אחת לא מזוהה. זה פחות או יותר השחקנים הראשיים מהעונה הראשונה עד הרביעית- חסרים שם רק ילדי הכנופיה, מילי, קרלוינה, ועוד כמה שהגיעו ועזבו והיו פחות משמעותיים- האחיינים העשירים של סבריו, ומשום מה לא ראיתי את גם ג´ורג´י. אתי.

Rotem Lisa

New member
אפשר גם לנסות לזהות ?

אוקיי.. את כל מי שאני לא מכירה, אני עושה-
, ואם אני לא בטוחה-
.. מתחילים :) פקק, ז´אגו, גיז´ה, ברבי, ג´ורג´י, ניקו
,
, כריסטיאן
,
, קוקו
, לכלוכי..
, קרולינה
, פליפה החתיךך!!
, אממ.. וארו או מארו ? א´ן לא זוכרת.. אבל אחת משתיהן! אם ככה קוראים להן
.. נשבעת ששכחתי!!, ברבי (עוד ברבי !? אוףףףףף!! אז אני לא בטוחה בשום ברבי
),
, פרננדה (מרטינה), מתיאס,
,
,
, קמילה המתוקה
, לואיסנה, סולל :), זבוב,
,
, מיקה, פטריסיו
, דיאגו
, חימנה, טלי, סבס
נאצ´ו, סבסטיאן
אני חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!
, נדיה, חואניטה, לאורה,
,
, הוסאנה, או איך שלא קוראים לה.., אגוסטין,
. ואני לא בטוחה..

Rotem Lisa

New member
*-* אני צה! אני צה!

".. ואז רותם וחן הכריזו על אהבתן, ונשאו באושר ובעושר.. עד עצם היום הזה.."!! חח, אוקיי :)

Rotem Lisa

New member
חח.. אגב..

אין לי זמן עכשיו להגיב להודעות, אז.. יעל וכולם- אני אגיב מחר :), כי עוד מעט אני נוסעת.. אז.. סליחהה מראשש!! :)) רותם..

טא טא טאם!*חצוצרות*

התעקשת כל כך, אז הנה הכתבה שלי! אפשר להגיד שזה לא כל כך כתבה, אלא יותר סיכום כזה... לא יצא לי משהו...... אבל שיהיה! TaLi

losangel

New member
גם אני צה לזהות!! אני יכולה הרבה!!

לדרך!! פקק, ז´גו, גיז´ה, ברבי, ג´ורג´י, ניקו, לו´ידעת, לו´ידעת, אחד הקופים?!, אין לי שמץ, קוקו (הוא רזה, נכון?) לכלוך, תמרה?, פיליפה, מארו/ורו, אין לי שמץ, לו´ידעת, מתיאס, פלורנסיה (המשרתת)?, לוסיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (קצת הגזמתי, איך לא זיהיתם אותה?! בושו וכלמו!!) ורו?!, פטו, לואיסנה, סול, זבוב, לו´ידעת, לו´ידעת, מיקה, מישהו מזוהה - ברח לי השם..., דיאגו?! חימה, טלי, נאצ´ו, נדיה, חואניטה, לאורה, טויה? לה טויה, מה שמה..., לא מזהה, הוסאנה, אגוסטין ומישהו שמנמנן שאין לי מושג מי זה!! אז איך אני?!
לוס~טל

למעלה