"לאב בוי"במצעד גלגל"צ- עדכון

nerod 72

New member
../images/Emo41.gif"לאב בוי"במצעד גלגל"צ- עדכון ../images/Emo41.gif

חבר'ה קבלתי כרגע דיווח על תוצאות המצעד החדש של גלגל"צ... "לאב בוי" נכנס השבוע למקום 14 במצעד הרשמי של התחנה.... כאמור כניסה ל20 הגדולים זה טוב, אבל לא מספיק.. אנחנו רוצים לראות את דנה לפחות בעשרת הגדולים, אם לא גבוה יותר.... תודה לכולם על הדירוגים..לדקל, שני, דני, גלעד, מעיין, יניב, דן, רינת, מיקמיק וכל השאר ששכחתי את שמם... הקטע שזה לא מספיק..צריך יותר אנשים שידרגו לא מספיק 10 אנשים..צריך יותר... יש בפורום הזה לפחות 20 איש והרבה כאלו שצופים... בבקשה מכם, אם אתם אוהבים את דנה ורוצים שהיא תצליח ותהיה מקום 1 בבקשה קחו כמה דקות במהלך היום ותדרגו לפחות כמה עשרות פעמים.. כמובן שיש את כל המצעדים, אבל אנחנו צריכים להתמקד בגלגל"צ בעיקר....
הערה חשובה ביותר: למצעד של גלגל"צ ניתן להצביע רק מיום רביעי בצהריים ועד ראשון בבוקר לכו כל ההצבעות בין ראשון לרביעי לא שוות ולכן בימים האלה אל תצביעו כי כבר המצעד נסגר בראשון ואז בעצם מתחילה ספירת ההצבעות וארגון המצעד.... לכן רק בין רביעי לראשון תצביעו! אחרת זה לא יהיה אפקטיבי....
חוץ מזה, מבט קטן על ההישגים של לאב בוי עד עכשיו:
כניסה למקום 1 במצעדים של רדיו ת"א ורדיו יפעת...
השיר הישראלי הכי מושמע ברדיו השבוע.....120 השמעות...
מהשחרור של הסינגל ועד היום , שבועיים, השיר נוגן 310 פעם!! מדובר בממוצע של 15-20 השמעות ליום...
ביומיים האחרונים לאב בוי נוגן כל יום למעלה מ-50 פעם,...
הטרוטון הכי מורד ברשת אורנג' מקום 1 בהורדות...
התחנות רדיו ת"א , רדיוס , רדיו לב המדינה ואמצע הדרך הן הטוחנות הכי משמעותיות של הלהיט...מובילה רדיו ת"א עם 64 השמעות עד היום... הביקורות המהללות.. והקליפ שבדרך.... רק דבר אחד חסר- ההצלחה במצעדים של גלגל"צ ורשת ג'... גלגלצ הכי חשוב.. אלו המצעדים שהכי חשוב שדנה תהיה בהם מקומות ראשונים.... לכן בכל לשון של בקשה.. אלו שמדרגים, תשיכו כמה שיותר אבל תזכרו רק בין רביעי לראשון... לכל אלו שמתעצלים קצת, בבקשה, זה מאוד חשוב, כרגע זה שלב קריטי במיוחד הרדיו תומך ..אנחנו צריכים להראות שדנה יש לה ביקוש ושבעזרת הדרוגים יראו שהקהל מת על השיר הזה.... הפעם אסור להכשל...ביחד כולנו, נצליח לעשות את לאב בוי מקום 1! WWW.GLGLTZ.CO.IL

furtadofanatic

New member
טוב ... הפעם גם אני אצביע../images/Emo3.gif

חחח אתה גרמת לי להתבייש שלא הצבעתי עד היום
!! יאללה לאב בוי מקום 1 שבוע הבא!!!!!!!!

אני היום הולכת להצביע לפחות 60 פעם ....

ואני מקווה שהיה לי כוח שאר השבוע אבל בשאר הימים זה יהיה מינימום 30 פעם ביום.. אז באמת יאלה להפציץ בהצבעות !!!!!!!!!

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifלמה להצביע ולמה לא!../images/Emo41.gif

חבר'ה אפשר להתחיל להצביע....ההצבעה נפתחה... חשוב מאוד -למה להצביע ולמה לא... יש שירים מאוד מצליחים שאסור להצביע להם ולהעלות להם קולות... למה להצביע? השירים שכן מומלץ לדרג יחד עם דנה ושלא מפריעים לנו הם: אריק איינשטיין, האחים והאחיות, משינה, דניאל סלומון, אביהו לנדר, נועם רותם, יהודה סעדו – כל אלו לא בפלייליסט כבר ואין בעהי לדרג אותם, הם לא מפריעים לנו. למה לא להצביע!? השירים שכן מומלץ לדרג יחד עם דנה ושלא מפריעים לנו הם: אריק איינשטיין, האחים והאחיות, משינה, דניאל סלומון, אביהו לנדר, נועם רותם, יהודה סעדו – כל אלו לא בפלייליסט כבר ואין בעהי לדרג אותם, הם לא מפריעים לנו.

אני חושב שזה חתיכת הישג

מקום 14 בתחנה הזו בשביל דנה זה הישג.במיוחד אחרי שהכל זה לטובה עף אחרי שבועיים.אני מתכוון להשביע יותר ללא ספק...אבל תגידו לא אמרו שאי אפשר להצביע יותר מפעם אחת?כי המחשב שלהם מזהה הצבעות חוזרות לא? בכלל לאב בוי מצליח יפה וזה נהדר בשביל אחת שבעסק 14 שנה ומצליחה לתת פייט לצעירות ממנה

ובהמשך לרשימת המה לא להצביע...

אני לא רוצה להגיד שמות כי זה לא יהיה פייר ואפילו די מגעיל,אבל אני חושב שכולנו יודעים למי לא להצביע(אלא אם אתם רוצים ואז זה מקרה אחר)-זו כבר בחירה שלכם.

Brittany

New member
או איזה מרשם תושבים צנוע ../images/Emo13.gif

תמיד נחמד לגלות לעולם שמדרגים את דנה גם בגיל 80..

nerod 72

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד עדכוני מצעדים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רדיו ירושלים כניסה הישר למקום ה-3! רדיו קול רגע עליה למקום ה-4! (הכל זה לטובה יורד שם למקום 6) ובנתיים סיכום ביניים של הכל:
מצעד ההשמעות הרשמי של ישראל- מקום 1!
רדיו ת"א- מקום 1
רדיו יפעת (העמקים )- מקום 1
רדיו י-ם- מקום 3
רדיו קול רגע- מקום 4
רדיו אמצע הדרך- מקום 5
רדיו חיפה- מקום 11
גלגל"צ- מקום 14 (בנתיים..) עוד מצעדים שדנה עוד לא צעדה בהם ותצעד בשבועות הקרובים: - רשת ג -רדיו לב המדינה -רדיו דרום עוד עדכונים בהמשך....

למעלה