לאן פנינו מועדות
מה הלאה

צלף

New member
../images/Emo41.gifלאן פנינו מועדות ../images/Emo35.gif מה הלאה ../images/Emo35.gif

הנני מבקש שתקראו את הכתבה הבאה אודות החוזה החדש שמנהלים נדרשים לחתום אם הם רוצים לנהל פורום ממעריב. נראה לי מהכתבה הזאת ומדברים אחרים שאני יודע שלא סביר שימצא מנהל שיהיה מוכן לנהל את הפורום הלקויי שמיעה בתפוז בין לבד ובין בצוות במיוחד שהעבודה כמנהל היא כמעט לגמרי התנדבותית. ואף מנהל שפוי בדעתו לא יהיה מוכן להיחשף לתביעות משפטיות אפשריות. הייתי רוצה לשאול את גולשי הפורום, אם כן מה הלאה
אכתוב כאן כל מיני אפשרויות, ואם יש להם תכתבו בבקשה משלכם, ותחוו דיעה בבקשה מה אתם חושבים... 1) לעבור לפורום במרכז, באותה סביבה כמו שהיה לנו לפני תשע חודשים, אני זוכר שזה היתה תקופה חיובית, שכתבנו הרבה דברים מאוד יפים, ולא היו בכלל בעיות בטיחות, ואינני זוכר אישית שהייתי חיב למחוק הודעה למישהו
הנקודה החלשה שהיא גם החזקה זה היכולות הגרפיות שלו אבל לדעתי מי שכותב כמה שעות יכול להשתלט על הכתיבה שם... 2) לעבור לפורום חרשים בואלה - שיקולים: חרשים וכבדי שמיעה יש מעט אז לא צריך שני פורמים, חסרונות, הפורום בואלה נחות מבחינה טכנית, וואלה לא מתחזקת ומשקיעה בפורטל שלה. 3) להשאר כאן עד שהפורום בתפוז יתפוגג לו לאט, מחוסר מנהלים או ממציאת מנהל שאינו בעל שיעור קומה. 4) לפתוח פורום חדש בפורטל אחר או אתר אחר...
מה דעתכם

כיסוף

New member
דעתי

אם חשוב פורום בלי כל מיני מפריעים למיניהם לחזור לפורום מרכז כי איך אומרים יניב לא פראייר מילה שלו זאת מילה בהקשר לטרולים ושומר על פורום בצורה הולמת. מי שחשב לנהל כאן בתפוזינה ולקחת על עצמו את הניהול וחשוב לו עם זה צוות זה יכול להתממש אצל יניב בפורום מרכז. כמעט רוב הגולשים שכותבים כאן כתבו בעבר במרכז. אצל יניב גם אין מירוץ סביב השעון הוא אדמין שנותן יד חופשית למנהלים לנהל כראות עיניהם את הפורום. ומתערב במקרים שצריך לשים את האצבע לדעתי עם תגובות כאלה של הנהלת תפוז והתגובות בכלל בפורום משוב לא ירחק היום שיסגרו להם את השיבר. מה גם שעבר לשרת חזק ומהיר

למעלה