לא להתייאש אף פעם

../images/Emo41.gifלא להתייאש אף פעם../images/Emo41.gif

שלום לכולם. במקרה ראיתי שיש פורום כזה ואני ממש שמח לכתוב הודעה כאן. אני היום מתקרב לגיל 29 ומסתכל בחיוך מתוק ומעט מרושע על חיי הילדות והבגרות לעומת היום. סבלתי בילדותי מיחס נצלני ומשפיל מצד אנשים שהתיימרו להיות חברים אך רק ניצלו את טוב ליבי. בחלקים רבים של שנות הילדות הייתי ילד שמנמן (אבל יפה כמו שאמא אמרה ) שלא היו לי הכלים והכוח מבחינת אינטליגנציה רגשית לבטא את הייחוד שלי ולהילחם בכוחות הרשע. היתה לנו אותה "ברית מדוכאים" של אנשים שהם בשולי ה"קולים" אך סחבתי איתי שנים רבות את המועקה הזו. כיום, במבט לאחור ובסקירה מהירה על אותם "מקובלים", הם אנשים לא מאושרים וכבויים ללא הצלחה ועם זוגיות נוראית ונראים על הפנים. ודווקא ה"לא מקובלים" הם היום תותחי על. אני עצמי היום מפוצץ מבטחון ונראה מעולה צעיר בהרבה שנים מגילי עם לוק אתלטי וחיוני, מלא בחברים וחברות ומחזרות. שיהיו לכם חיים נפלאים.

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gif

אבל בכל זאת אני לא יודעת מה אני ארגיש בעתיד, אולי אני ארגיש שזה היה שווה את זה, אבל מה עם הרגשה הפנימית של אז? אולי יש אנשים בועלם שנשארו עם טראומות מאז? ולגבי מה שאמרת, אתמול בלילה ראיתי תוכנית על האקרים, הם אמרו שפעם הם היו החנונים ועכשיו הם מוצאים את ה"מקובלים" של פעם כעובדים זוטרים.

הזכרונות הרעים והטראומות

לא נמחקים אף פעם מהזיכרון. אבל הניצחון המתוק והתיעול החיובי שעושים לאותן מחשבות מחפה על כך במידה מסויימת. בגדול קל לצמוח מלמטה. ואנו בשאיפה גדלים להיות אנשים טובים יותר ולא מרירים יותר.

alon5559

New member
זהו, הם צבועים, ואין ,

ואין להם את החיים האמיתיים, את הסגנון האמיתי שלהם, בשביל זה יש חבר'ה(; שמח בשבילך!

כל הכבוד! אישית אני גאה בך!

יש הרבה מקרים כאלו, לכן אין להתייאש כי האור בקצה המנהרה מואר תמיד. צריך רק לדעת את הדרך הכי קצרה יעילה לקראתו. בהצלחה.

sagi.exe

New member
בתור אחד שלא ממש היה מקובל...

לא שווה לאבד את האופי והנשמה בשביל להיות "כמו" המקובלים. עדיף להישאר אתה עצמך. המקובלות מבוססת על יופי ולא על אופי והיופי הוא קריטריון שנעלם. אופי הוא לכל החיים.

למעלה