לא שכחנו אותך, שלי!

Catty

New member
../images/Emo41.gif לא שכחנו אותך, שלי!

אז מה שלומך שלי? (לא מצפה לתשובה כמו "טוב או בסדר" אלא משהו הרבה יותר מורחב, פליס?
).

black_magic

New member
טנקס

אהממ, ביקשת פירוט.. וובכן.. אני בסדר, מתכוננת לבגרות האחרונה וההכי מעצבנת שלי השנה, הבגרות בלשון, בלעעככככ וחוצמזה מעבירה את זמני בין כדורסל, קניונים וחברים ולבין שינה וצפייה בטלויזיה (או החיים הטובים, כמה חבל שהם לא נמשכים לעד) ואני רוצה להתחיל לעבוד אבל המצב בארץ קשה ואין הרבה מקומות עבודה לנוער..
שיו וכרגע אני כל כך משועממת שאני מתחברת לאינטרנט!!! (בזמן האחרון נדיר למצוא אותי מחוברת..) קצת מוזר לי שאני כבר לא מנהלת את הפורום הזה, שאני בעצמי הקמתי אותו. אבל טוב לי לראות שהוא מתקדם יפה..
ובאשר לעניין אחר, מי מכם נוסע למימדיון?? אני באהההההההה להשתזף שם!!

Catty

New member
מה הקטע עם שיזוף?!

מסתכנים בלקבל סרטן... עור לבן זה יפה, נקודה
. ב-ה-צ-ל-ח-ה בבגרות!!! באמת חבל שהחיים לא נמשכים לעד... זה מ-ע-צ-ב-ןןןןןן.... אמרת שנדיר המצוא אותך מחוברת, התכוונת שלא נדיר, נכון? ממידיון? עם הקייצת? אהייה בחו"ל...

LordNor

New member
טוב לראות אותך כאן!!!

ובכן, אני מסכים איתך לגבי המצב הקשה בארץ! המיתון הקשה משפיע עלינו. נרשמו שיאי אבטלה במוקדים שונים בארץ.. גם אני עצמי מחפש עדיין עבודה לקיץ ועדיין איני רואה הצלחה במציאת עבודה באופק.. הקדימו לי את הגיוס ל-5 בספטמבר, קיצרו לי את החופש..איזה עונש.. וכדי להבטיח את מקומי בחיל האוויר ברמת דוד הייתי צריך להתקשר שוב ושוב עד שהבטיחו לי שאשובץ שם. רק שעדיין לא הגיע הצו גיוס...
אין הרבה מה לעשות בחופש עד לגיוס.. בקשר למימדיון, חבל שתקעו את זה בתאריך שציינת..אני אהיה בחו"ל
מי ששירת שברמת דוד, יוכל לספר לי כמה דברים במסרים בלבד! ושלי, בהצלחה במציאת עבודה!!! אם לא הצלחת, תפני לכוח אדם בכרטיס הביקור שנתתי לך, אני מאמין שיש סיכוי שייתנו לך עבודה כלשהי.

אבטלה, באמת?

לדעתי, הדיבורים על המצב הקשה הוא שטויות. זה נכון שקשה למצוא עבודה במקומות פחות מבוססים אבל בערים הגדולות אין בעיה, ואם אלה עבודות קשות (שישראלים שונאים) עוד יותר קל. האבטלה היא בעיקר במקצועות שדורשים יותר מיומנות וניסיון למשל חברות מחשבים נסגרות ולא צריך אנשי תוכנה, מפעלי טקסטיל נסגרים ולא צריך תופרות וכך הלאה... חוץ מזה הרבה מובטלים בכלל מעדיפים לשבת בבית ולקבל כסף בלי להתאמץ. זה סידור נוח אם אני אעבוד 170 ימים ויפטרו אותי אני יכול ללכת ללשכת התעסוקה, לחתום פעם בשבוע, להציג תלושי משכורת של חצי שנה ואקבל כל חודש, במשך 4 חודשים, משכורת של 3000 שקל בלי להתאמץ. שכר מינימום. זה מה שנקרא דמי אבטלה. אם אתה יכול לחיות על זה, בשביל מה לחפש עבודה? אני עובד בשלוש עבודות שונות (כן, אחת במשרה מלאה, עוד אחת לשעות הערב, ועוד אחת לימי שישי) ולא התאמצתי כלל כדי למצוא אותן. ולדעתי, חברות כוח אדם זו דרך בכלל לא טובה למצוא עבודה. ואת זה אני אומר מניסיון (אני פונה אליהם, הם לוקחים פרטים ומבטיחים לחזור ויותר אתה לא שומע מהם......)

למעלה