לא תאמינו מה יש בידיעות אחרונות

• פותח הנושא oren*
  • פורסם בתאריך

oren*

New member
../images/Emo41.gif לא תאמינו מה יש בידיעות אחרונות

קיבלתי עכשיו את העיתון (מצטער על השעה המאוחרת - יש לי פרוייקט להגיש השבוע) - הבלוגים שלכם מככבים על פני שלושה עמודי צבע מלאים. TABOO, האוניברסיטה, רחלי.נט, היומן של עידו אמין, החצר של איה היקרה (מופיע פעמיים - הגירסא הכתומה והגירסא הכחולה), סייברלייף, מוזה הראיון המרכזי נערך עם איה שלנו
אחחח... איזו התרגשות. בקיצור - קנו את העיתון של היום, מזכרת לילדים ולנכדים |שפם|

DJNYC

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

איה@

New member
אכן - קצת חדשות טובות ../images/Emo26.gif

גם חמדה עם שעת סיפור, אוהד מוובלוג נושך, טבעת הבלוגים של רחלי ישראבלוג מוזכרים. ואפילו החתולים. כתבה מקיפה ומעניינת. קשה לי ביום כזה להרגיש שמחה. ובכל זאת הבלוגים על המפה!
איה.

emale

New member
"מערכת כמו עיתונאית" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא נעים להגיד, אבל זה אחד מהשניים: או שמר גל מור עשה עבודה שטחית וריפרף (לפחות על הבלוג שלי) או שהבלוג שלי נראה כמו עבודה של כמה אנשים... "לא כל הבלוגים מופעלים על ידי אדם בודד. לעיתים מדובר במערכת כמו עיתונאית, שבה שותפים גולשים רבים בהתנדבות"... אני לא יודע אם לצחוק או לבכות
אז הוא לא חידש לי את העובדה שיש לי יותר מאישיות אחת, אבל אני? "מערכת שלמה"? קטע ענק... בכל מקרה, כל הכבוד לכולם. בקרוב נגיע לעמודי החדשות (ואני מקווה שמהסיבות הנכונות). יום טוב לכולם Emale סייברלייף

איה@

New member
EMALE - פיספסת את הנקודה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יצא לי אפילו משחק מילים
הנה ההסבר: לא כל הבלוגים מופעלים על ידי אדם בודד. לעתים מדובר במערכת כמו-עיתונאית, שבה שותפים גולשים רבים בהתנדבות.(כאן בסוף המשפט יש נקודה, שבד"כ אומר שנגמר נושא ומתחיל נושא חדש
ואז הוא מתחיל לדבר עליך........
חלק מהבלוגים - כמו "סייבר-לייף" הישראלי - מלאים בהגיגים על החיים וכוללים קישורים לסרטוני פלאש, אתרים מוזרים או שירים. הבנת את זה ברוך
וחוץ מזה יופי שהגחת מהכפור
איה.

emale

New member
יכול להיות, למרות ש...../images/Emo4.gif

ההתייחסות לבלוג שלי היתה הראשונה לאחר המשפט הסתום על המערכת הכמו עיתונאית, ונראה לי שלא רק לי היה ברור שהבלוג שלי הוא הדוגמה למערכת כזו... לא משנה, העיקר שהכניסו את הלינק נכון
חוצמזה, היה נעים בכפור, הצלחתי קצת לנוח מאור הזרקורים של התהילה (כן, בטח) Emale סייברלייף

לכבוד הוא לי.

ובכלל - ממש כתבה מצויינת. ממש אהבתי. הילולים ושבחים לעורכי הכתבה

xero1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לכולם. לכולם ../images/Emo4.gif

binba

New member
כתבה מוזרה...

"האייל הקורא" - בלוג?? "דוט קוף" - בלוג?? בסדר, וערפאת לא שקרן. בכל אופן, ברכות לבלוגרים המעטים שבכל זאת הופיעו שם

halemo

New member
כאן יש סריקה של שלושה עמודי עיתון

מעיתון ידיעות אחרונות של יום א´ 3 מרץ 2002 עמוד מספר 1

איה@

New member
הלמו - תודה רבה רבה../images/Emo70.gif

עכשיו יש לנו תיעוד מצולם - תודה! אני לא הצלחתי לסרוק - ואני מעריכה את ההשקעה שלך.
איה.

למעלה