לבובלילים לא מגיע לזכות

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

shy6

New member
../images/Emo41.gifלבובלילים לא מגיע לזכות

גם לשפרה וצבר לא מגיע, אבל הם לפחות לא בוגדים באנשים שלהם. לא תראו בקרוב את צבר מצביע ללאון או את שפרה לרנין. הבובלילים תוקעים סכין בגב לאנשים הכי קרובים אליהם בבית. תחילה זה היה אשר, בגלל שהוא ביקש סליחה, יוסי חברו הטוב הצביע נגדו. השבוע זה הגיע לשיא. יוסי הצביע לונסה,שמלבד הבת שלו, הייתה הבחורה היחידה ששמה עליו. ועוד בגלל מה? הוא אמר שהוא רואה לאן נושבת הרוח ושם את שם המועמד.באותו שבוע הוא שם לב שכולם חמים על ונסה אז החליט לשים אותה גם. באותה מידה צבר היה יכול להגיד שהוא ראה שכולם הולכים לשים את שפרה בהדחה אז הוא ישים אותה גם. זה הבנאדם שאתם רוצים שיזכה? עינב- ונסה הייתה הבחורה הכי קרובה אליה שם. יום לפני ההצבעה להדחה ונסה אמרה ליוני שהיא הכי אוהבת את עינב,יוסי ואיתי. אבל עינב בחרה אחרת. במקום את שפרה וצבר,אנשים שמלגלגים עליה,מרכלים או סתם מתעלמים, היא בחרה בונסה. היה ממש עצוב לראות את המבט של ונסה שהראו שהם הצביעו נגדה. נשארתי ללא בפייבוריט. עוד מישהו?

הם משחקים את המשחק

ויעשו את הכל שייצא לטובתם.. בסופו של דבר הם יודעים שהמיליון שקלים כמעט בידיים שלהם. הם בגישה שאין חברים בוילה.. חברים היום זה האוייבים של מחר..

B a 7 a K

New member
אתם אנשים צבועים חחחח ../images/Emo6.gif

על שפרה וצבר אתם שופכים את כל הארס שלכם, אבל כשזה יוסי ועינב "הם משחקים את המשחק". ככה זה כשיש אובססיביות של שנאה ומה שנקרא "אפקט העדר". זה הורג אותי. ובאמת שמאז שנכנסו החדשים העלובים אני למדתי לאהוב את עינב ונראה שיש סולחא מסוימת ואני כל הזמן צוחק מול הטלוויזיה. אבל הצביעות שלכם פה בפורום הלא משקף הזה הורגת.

תגיד לי את חיי בסרט???

כאילו שחבורת רשל"צ כאלה קדושים..ממש לא אז בוא אני אזכיר לך כמה דברים כי אני רואה ששכחת... קודם כל צבר אז הצביע לאשר שבאותו שבוע כביכול הם היו הכי קרובים שיש והוא תקע לו סכין בגב. אח"כ לאון הצביע לשי ושי עף רנין היום הייתה כ"כ "עצובה" עוד שניה בכתה ששמעה שונסה עפה..תעשה לי טובה!!! ה-4 האנשים האלה שמרגישים שהם יפי נפש תלויים אחד בשני הרי נוצרה פה חבורה והמטרה שלהם זה שאחד מה-4 יגיע לשלבים האחרונים ולגמר כך שאולי בפרקים הבאים ניראה הרבה מהחדשים עפים אבל תהיה בטוח שאח"כ הותיקים יעופו אחד אחד ואני בספק עד כמה תישמר הנאמנות שלהם אחד לשני...

MEYTAL 14

New member
אם כך, גם ללאון לא מגיע, שבגד בשיי.

אין לך חשיבה נכונה, כולם משחקים את המשחק.

לאון היחיד שבגד בחבורה שלו

חוץ ממנו אף אחד לא בגד בחבורה של שפרה וצבר. לעומת זאת, יוסי בובליל חיסל בזה אחר זה את אנשיו... ואגב, כל מי שיוסי סימן אותו, חוץ משפרה, עלה על הגריל ועף.

MEYTAL 14

New member
יופי וזה רק מראה,

שיוסי לא מצביע לפי מה שהכי טוב שלו ורק לפי אסטרטגיות, הוא מראה קצת אנושיות, מצביע למי שפוגע בו גם אם אלו חבריו (כך עשה גם אשר בתחילה שהצביע ליוסי), וזאת אחת הסיבות שאני אוהבת אותו ! דבר נוסף, עם הכבוד הכבוד, אני לא באמת חושבת שהוא היה חבר של ונסה, ואני לא זוכרת שיחה תרבותית ונעימה בניהם שהייתה יותר מ5 דקות. ונסה הייתה יותר חברה של איתי לאון ועינב, מאשר של יוסי.

איתי בל

New member
לאון לא בגד

לאון הלך עם מה שהרגיש הוא הסביר טוב מאוד שהוא מאוד אוהב את שי וכל פעם שישב עם שי הוא באמת ישב מאהבה אבל הרגיש לא טוב לגביו היה מבולבל ולא בטח בו במאה אחוז ובמשך הרבה זמן יכלתי לראות שלאון אף פעם לא בטוח עם שי באמת אוהב אותו עושה את הבחירה שלו זה מותר זה בסדר אותו דבר יוסי לא חושב שזו בגידה ועובדה שאשר לא כועס על יוסי ושי לא כועס על לאון זה לא כמו למשל שקרן מצביעה נגד נעמה כי היא חושבת שהיא מזיקה לי במשחק כי הן מתחברות בצורה שהתחברו ואחר כך עוד לקחת אותה לסויטה

לבובלילים יש זכות להצביע למי שבא להם

בסופו של דבר מטרת הדורבן לזכות במשחק. הוא חשב שזה צעד טוב להצביע נגד ונסיה - והצביע. זה משחק. זה לא החיים.

daughter L93

New member
מסכימה!

בעצמי כתבתי כאן באחת ההודעות "עם חברים כאלה מי צריך אוייבים?". ראינו טוב מאוד איך עינב הסיתה את וונסה ואיתי עד לא מזמן נגד קבוצת רשל"ץ , ובזכותם עזרו גם בהצבעות.. אבל, פתאום וונסה עושה משהו ועינב צוחקת עליה עם הדיירים, מרכלת עליה,מלכלכת.. שכחו מי היא.. ועוד אוהבים אותם,את יוסי ועינב. זה מעצבן עד כמה אנשים בחוץ לא רואים את האמת .. וזה מעצבן שזאת בדיוק התוכנית שאמורה ליהיות אמיתי בLIVE 24 שעות והיא ההפך הגמור מזה! מעצבן שאי אפשר לעשות שום דבר כדי שזה ישתנה. חרא של תוכנית, הפקה, ואנשים שמצביעים לחינם ומבזבזים את התקציב החודשי של ביתם הפרטי.

MEYTAL 14

New member
ועוד דבר, איך אתה משווה בכלל את החברות של

לאון שפרה וצבר לחברות של יוסי וונסה? עם כל הכבוד, אני לא ראיתי שיחה אחת נורמאלית ונחמדה שלהם. עם כבר, היא יותר חברה של לאון ואיתי וגם קצת של עינב.

MEYTAL 14

New member
נו אמרתי, אני אומרת שהוא בכלל לא היה

חברה טוב של ונסה, אני לא מדברת על עינב

למעלה