לבקשתכם-מלא פניני בובליל
קורע.

../images/Emo41.gifלבקשתכם-מלא פניני בובליל../images/Emo41.gifקורע.

· "נשים, מגזע עמלק.." · "זה לא צער בעלי חיים, זה צער בעלי אוזניים" (על הצרצר וצירצוריו..) · לעינב: "אני לא מבין למה פתאום את שקטה, מופנמת, אגרסיבית..." (??מה??!!?) · "התחיל להיות כאן מונוטוני. ממ.. מה זה מונוטוני?" · "כמה שחיפשנו את המצת שלך יכולנו כבר למצוא את הילדה ההיא" (על רוז, והמצת של ונסייה) · "איך דבר כזה גדול מפחד מדבר כזה קטן?" (על עינב שמפחדת מהדבורה) · "של ידיך מעל המגבת" (יוסי לליאון ערום המתכסה במגבת) · "בחיאת צבר, תחשוב על זה קצת בהגיון, אתה... יש לך זמן לחשוב".. · זה קפה שמחייב סיגריה. בלי סיגריה בקפה הזה זה כמו: קח בחורה ואל תיגע בה" · "אם הלחם הזה לא יימרח בחמאה, זה אומר שהוא ישעמם לי בפה" · "אתה לא שם ליקס גליפס וקליקס בליפס וכל הקושקושיאדה, שים את זה, יהיה לך וניל בפה" (הבובליל מנסה לשכנע את ליאון לאכול עוגה) · "אל תהיה בז כשאתה ברווז" (אשר בתגובה: מסכנים אלו שיושבים שם למעלה ומנסים לפענח את הקודים שלך) · יוסי לשי על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה?" · "המוח- אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סירקולציה למוח" · "one, two, three, seven, six, eight" (כן, זה לגמרי אמיתי) · "מאחורי כל נערה עומד נער שנהנה" · "בתפילת הנעילה שערי שמיים פתוחים את יכולה לבקש מוצרי חשמל" · "זה כבר מעל, ומעבר למעבר" · "תפסיקי לדבר שטויות" זה ארוך, "סתמי" זה קצר" (מנסה לתרץ לרנין למה מותר לו להגיד סתמי) · "כאילו התבלבל לך החושים של המוח" · "מה אתה לחוץ? תן לקציצות להתבשל בנחת.. גם ככה שבת נכנסת רק ביום ראשון..." · רנין: "יוסוף, מה אתה חושב שהשעה עכשיו". יוסי: "בטח 8:30, מקסימום 8:60" · "זה אבשלום קור- הוא מייצר לנו מילים" · "לאון תגיד- צעדת ארבעת הימים, כמה זמן היא נמשכה?" · "אתם יודעים למה מגדל פיזה לא נופל? בגלל הכוח הצנטריפוגלי!" · "אני לא מבין למה אומרים שלא נהיה לא לראש ולא לזנב. אז מה נהיה? באמצע?" · "מה לאון עוד פעם פיפי? תיקח צידנית!" · "כמה אפסים יש לארבע הדקות האלו, איזה מספר ארוך.. אם תוריד את האפס הקדמית, הכל משתנה" · "כל יום יש מבצע, היום זה מבצע ברגים, אתמול זה מבצע תולעים, כל יום יש מבצע של איזה דבר" · "יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא בחרוז, לא יישמע טוב, הוא צריך לצאת מחורז" · "ישנת כמו תינוק וקמת כמו שמוק" · אשר: "בוא בוא כנס לסוכה, יוסי, תצטרף לאושפיזין" יוסי: "מה אושפיזין, מה אנחנו בבית חולים?" · "אם את ערה- סימן שאת לא ישנה" (יוסי בהברקה של רגע) · "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" · "חמודים- זה על ילדים קטנים. נחמדים- זה לאנשים מבוגרים" · לעינב: "תכניסי את הפלסטיקים שלך פנימה" · "יש פה אנשים צבועים- ואסור לך להיתפס בצבע שלהם" ועוד כמה ציטוטים טריים טריים: "אם מישהו יבוא ויגיד לך משהו, ואת במקרה לא נמצאת שם. מה תעשי?" "פעם ראשונה שיש ציפור נוסע פה" "היא (הטלוויזיה) מרוב שהיא השתעממה שלא מפעילים אותה, היא התחילה להתקלקל" "מאז שהמציאו את החותך קליפה הזה(מקלף), עכשיו התפוח אדמה מתחיל לייצר נוגדנים לפעולה הזו"

יNOT

New member
למה להתחיל שרשור חדש ?! ../images/Emo4.gif

כשמישהוא כבר התחיל היום שרשור של אימרות יוסי?

EMC1

New member
יא אינטלגנט - קח אימרה נוספת של יוסי:

" זאב עם כמה זנבות ". מתקופת שי כשהיו לו כמה גרורים. הזנבות נשארו והזאב הלך. לדעתי, אימרה גאונית.

גדוללללל שמתם לב...

שהמנחים, הכותבים ובכל התוכניות הנלוות לאח הגדול כולם משתמשים בפנינים של יוסי? ומי אמר שיוסי אינו גיבור תרבות???

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח

ומה רצית שהם יעשו? הם רוצים לקדם את התוכנית, הם רוצים שהצופים/הקוראים יוכלו להזדהות עם מה שהם מכירים ומה שהם אוהבים. זה טקסטים כתובים, זה נוסחים שנבדקו, וזה רק מראה שזה עובד
וכן זה הדרך לפנות למכנה המשותף הנמוך ביותר
אבל מזה הסקת שיוסי הוא גיבור תרבות ?
עצוב ומצחיק הרמה שיש בפורום

יNOT

New member
../images/Emo9.gif להיכנס למגננה זה הפיתרון?

בכל מקרה אם את חושבת שזה בגלל שיוסי הוא אליל תרבות , תיהנהי לך
אין לי מה להוסיף מעבר לזה ,אם את חושבת שהכתבות שמבקרות את התוכנית שמופיעות באתר של קשת הם ביקורות אמיתיות, כאשר אותו כותב גם אח"כ מופיע ב"אחות הקטנה" , תוכנית שכבר הובהר מעבר לכל צל של ספק שהיא תחת חוזה שותפות עם קשת וההפקה. אז שיירווח לך. ודרך אגב ראית את הדרדסים? אומרים שאם אתה ממש טוב אוליי גם את יכולה לראות את הדרדסים...
תיהני.

NOTי ביום שאני אמצא הגיון בהודעה שלך,מבטיח..

לפתוח בקבוק שמפניה לכבודך, "תיהנהי" אני חושב שאתה צריך להוציא לנו מילון עברי-NOTי זה יעזור להרבה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif תגובתך לא מפתיעה

היגיון נובע מהבנת הנקרא, שנובע מהיכולת לקרוא ושליטה מינימלית בשפה העברית , שאר המגבלות שלך בהבנת הכתוב, זה "טמטום" מתוך בחירה

Jones

New member
תמשיך להוסיף אייקונים בסגנון ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

כדי לנסות להראות כמה "לא מזיז לך" מה שכותבים כאן. זו שיטה מוכרת, שיטת "שפרה-וחיוך-הדיילת". שיהיה בהצלחה, חביבי...

יNOT

New member
אהבתי את היכולת שלך לסובב את זה לשיפרה

ולא , דבריך או דבריי אחרים פה בפורום לא מזיזים לי. אני פשוט נגד דיסאינפורמציה וניצול של הפורום מתוך אג'נדה כלכלית. (בלי אייקונים ) והצלחה גם לך חביבי ...

ביטוי הדגל של יוסי: "הגריל"

תראו איזה כוח יש למילים שלו כל המתמודדים בתוכנית מדברים על הגריל הגריל נחשב כמילת קוד בעיני האח הגדול להדחות המנחים מדברים על הגריל הצופים אומרים לעלות על הגריל

ingel

New member
אפילו נבחרת ש"צ משתמשת בביטוי

של יוסי. עובדה פשוט להשפעה העצומה שלו בתוכנית. אפילו ארז טל ואסי עזר משתמשים במונח. מה זה אומר? לא רק שיוסי בובליל הוא חלק מהתוכנית הוא בעצם התוכנית.

יNOT

New member
אותו פוסט כמו של "בונבונית האחת" ../images/Emo6.gif

הגבתי כבר לה , אוליי את תביני יותר טוב את מה שכתבתי , מוזמנת לקרוא

HilaZ1

New member
לא יודעת אם לצחוק או לבכות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שבטוח אבל...יוסי הוא אחד החזקים,לא יודעת אם אני אוהבת את זה או לא,אבל באמת שהוא..משהו מיוחד

למעלה