לגבי ביטוח לאומי

hillator

New member
../images/Emo41.gifלגבי ביטוח לאומי../images/Emo41.gif

אז למען הסר ספק דיברתי עם ביטוח לאומי היום ואם משרד עורכי דין לענייני צבא. 1. מתנדב שזכאי לקצבת נכות קצבת הנכות לא תלקח ממנו עקב היותו מתנדב לצה"ל בנוסף לכך גם אם בעתיד הוא יחליט לעבוד אסור לקחת לו את קצבת הנכות לפי החוק. 2. בזמן ההתנדבות בהיותכם חיילים בצה"ל אין צורך לשלם ביטוח לאומי.

שושייי

New member
ביטוח לאומי

אני מבקשת הסבר. הצבא משלם את הביטוח הלאומי בזמן שהחייל משרת בצה"ל(מתנדב לצה"ל) .התשלום לביטוח הלאומי מהווה גם תשלום לביטוח בריאות. כלומר הצבא משלם את הביטוח בריאות של החייל (המתנדב). אך הטיפול הרפואי בו נעשה במרפאות אזרחיות ולא צבאיות.האם הבנתי נכון?

hillator

New member
הסבר

מה שאני הבנתי בזמן שאת בצבא את לא מקבלת משכורת ולכן את פטורה מלשלם ביטוח לאומי קצבת נכות לא קשורה לזה בכלל וכן טיפול רפואי באזרחות למתנדבים

שושייי

New member
ביטוח בריאות

עדיין לא הבנתי מי משלם את הביטוח הבריאות של מתנדב לצה"ל

hillator

New member
נקודה ששווה לבדוק

אני פשוט ההיתי בצבא ואז ירד הפרופיל אני אחזיר לך תשובה

hillator

New member
תשובה

ביטוח לאומי כמעסיק הצבא משלם ביטוח הבריאות באזרחות משולם על ידי ביטוח לאומי

שושייי

New member
ביטוח בריאות

תודה על התשובה. אז אם הבנתי נכון הצבא משלם ביטוח לאומי עבור המתנדב וכך משולם גם ביטוח הבריאות. כלומר הצבא משלם עבור ביטוח הבריאות דרך תשלומיו לביטוח הלאומי. והטיפול הרפואי נעשה במרפאות אזרחיות ולא צבאיות.

hillator

New member
בידיוק

כאשר אם החיל היה כבר בצבא ואז הפך להתנדב (כלומר ירד פרופיל) טיפול רפואי דרך הצבא

שושייי

New member
../images/Emo140.gif

תודהההההההה ואני חשבתי שרק לי "יש שעות" מחשב מוזרות
עזרת לי להבין סוף סוף את הסוגיה הזו. שרות מעניין מאתגר ומהנה למתגייסים הותיקים החדשים . ולהורים...ניפגש היום במגרש המסדרים

למעלה