לגבי המפגש אצלנו

../images/Emo41.gif לגבי המפגש אצלנו ../images/Emo70.gif

אנחנו רוצים ליעד את המפגש למשתתפי פורום פוריות בלבד ז"א שלא יבואו הריוניות, בלי לפגוע באף אחד כמובן המיפגשים הקודמים היו משותפים לאנשים בטיפולים והריוניות ורב המשתתפים במפגשים היו בסה"כ אותם אנשים. הפעם אנחנו מקווים שיגיעו יותר אנשים חדשים, כאלה שלא הגיעו למפגשים הקודמים כיוון שנוכחות ההריוניות הפריע להם חוצמזה, פעם עבר איזה כלל בפורום שאומר שאם נוכחות של הריוניות תפריע למישהו אז המפגש יהיה למעגל המצומצם של פוריות ואנחנו כבר יודעים שזה יפריע לכמה מהאנשים שהודיעו שהם באים. אז זהו, מתנצל בפני ההריוניות ומקווה שאף אחד לא יפגע.
ו-

לא חושבת שיש ממה להפגע

גם אצלינו היה מפגש שבו לא רצינו הריוניות, היה מפגש עם הריוניות בלי בטן והיה מפגש עם כולם. הכל לפי מצב הרוח של המשתתפים ושל המארגנים. מקווה שיהיה לכם איזה סלט או פשטידה שיעשו סגולה לכולם ונוכל למנות את כל ההריוניות שיצאו מהמפגש אצל מרב ואבי. תהנו! חנה

אולה *

New member
מרבי, לדעתי - אין לך על מה להתנצל

הרי את מזמינה אנשים אליך הביתה. ןאני כבר מתה לפגוש את כולם. מה מביאים?
אולה

אולה *

New member
את תהרגי אותי,

אבל אני לא זוכרת אותך. או לא מקשרת בינך לבין "עמית". אני כ"כ מצטערת

עמית@

New member
../images/Emo5.gif טוב נו....

אני דווקא זוכרת אותך אולי כי הייתי אז תחת שם הקוד "אדווה"

אולה *

New member
עמיתו´ש - הפעם לא אזוז ממך ../images/Emo8.gif

וגם יהיה נחמד לראות פרצוף מוכר באיכילוב.
אז קבלי את התנצלותי, ונתראה, עכשיו אני צריכה לרוץ - יש לי סוף שבוע עמוס - 3 ימי הולדת!!! אולה.

מרב.

New member
../images/Emo41.gif רשימת המתפקדים למפגש ../images/Emo41.gif

כל כך רוצה (בסימן שאלה) נעמה יפית מיקה נילה שירה החדשה סאני הרמוניה טאביקאט מרב של ערן עמית ויוסי סוזי נועם שושי ולוי עידית אולה SHATAC לגבי בעלים
- רובן דווקא לא מגיעות עם האיש, למרות שחלק לא ציינו. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהגיד משהו- לכל אלו שחוששות להגיע למפגש כיוון שאינן מכירות אף אחד. כל אחת ואחד מהאנשים שכן מכירים אחד את השני, הגיע פעם ראשונה למפגש ולא הכיר אף אחד. המפגשים זורמים, משעשעים ומאוד ידידותיים, תמיד מעניין לפגוש את הפנים והקול מאחורי המילים שאוהבים לקרוא. קחו
וקפצו לים- המיים אינם כה קרים ועמוקים, ויהיה נחמד להגדיל את גרעין הפורום המגיע למפגשים (בעיקר שרובו של אותו גרעין כבר בהריון... נקודה למחשבה
) לגבי מטלות והוראות הגעה: נחזור מהסרט ונטפל בעניין...
לכולן, ומחכה לקבל עוד מיילים!!! לתזכורת- המייל הוא [email protected] מרב

אולה *

New member
אני משתדלת לבוא עם יקירי

ובפעם האחרונה הוא הודה שדווקא מאוד נהנה - אצל מרב וערן. אז בנות - כדאי לכן לקחת את הבעלים!!!

מרב.

New member
|דואר| עם הוראות הגעה

נשלח לכל מי ששלחו לי אישור השתתפות. אם לא קיבלתן או לא ברור- חזרו אלי.
מרב

מרב.

New member
../images/Emo62.gif רעיון

שהועלה ע"י אולה: את האמפולות שמהן אתם רוצים להיפרד לטובת גמ"ח תביאו למפגש, על מנת ששושי תרכז. ואם יגמרו המשקאות, נעשה קוקטייל מטרודין מהול בגונל
(תודו שנשמע אקזוטי!)
מרב

nohar

New member
גם אני רוצה לבוא

אני רוצה לבוא אבל אין לי מושג איפה זה, מתי, כמה למה איך וכו´ אשמח לקבל פרטים...

מרב.

New member
נוהר, אשמח מאוד לראות אותך

ואת המייל עדיף שתשלחי לי הבייתה, כי אין לי כוונות לפקוד את מקום העבודה בסוף השבוע (יש אמוטיקן לטפו, טפו, טפו
) המייל בבית- [email protected] מרב

נוהר, אני ויפית באות מירושלים

אם את רוצה להצטרף לנסיעה, תכתבי אלינו למייל, אלי או ליפית

למעלה