לגבי העוגיות

gindis

New member
../images/Emo41.gif לגבי העוגיות ../images/Emo41.gif

שלום רב, לשחקנים שטוענים שהם מוחקים עוגיות כדי לשמור על המחשב שלהם יש פתרון. תמחקו את כל העוגיות שאתם רוצים למחוק רק תשאירו את העוגיות שקשורות לאתר גינדיס. בברכה, ערן

Bleys1

New member
פשוט נכנסים לתיקייה של העוגיות

ומוחקים רק את העוגיות הרלוונטיות...

לערן, אם אתה לא יודע...

יש כפתור באקספלורר שמוחק עוגיות, הוא לא שואל אותך איזה לשמור... אני לא יתחיל להתעסק עם תיקיות ועוגיות אלא מוחק את כולם במכה מדי יום או יומיים! אז תבטל את החוק כי אני באמת מתכנן למחוק את המדינה ולוותר על שירותיך ועל המשחקים שלך

koneko90

New member
ערן שאלה באמת חשובה

אנחנו ברית. ומן הסתם אחד נכנס לשני למדינה מסיבות כאלה ואחרות. אם אני נכנס לחבר שלי למדינה והוא בלי תומך / עם תומך המערכת רושמת כאילו אני מרמה ומשחק עם כפולות? ערן יש פה קהילה של בריתות! מן הסתם אנשים נכנסים למדינות אחד של השני !! ועוד משהו, המחשב שלי בתיקון אז אני במחשב חלופי כרגע. כשאני אחזור למחשב שלי המערכת תרשום שמחקתי עוגיות לא?..

anovis

New member
ערן אתה מתעלם ממני בכוונה

ספארטה שלח 6 הצעות בשעה אחת. אני מחכה לתגובה מזה כבר יומיים ואתה כל הזמן שולח : הוא יכול להציע 3 הצעות כל יום ואם עובר יום עוד 3 הצעות. אבל תקרא מה שכתבתי הוא שלח 6 הצעות בשעה אחת, שהפכו בנתיים להחלטות

GM Alon

New member
ערן זה עדין מגביל אותך לשחק במחשב אחד

שזה אומר שאתה לא יכול לשחק מהבית ואז מהעבודה ואז מהלפטופ כי תינעל זה לא עובד ככה אי אפשר להגביל את השחקנים למחשב אחד

MiTZi Shpitzi

New member
שערן יממן לך דיסק-און-קי...

תעתיק את העוגיות של המשחק לשם, ולפני שאתה נכנס למדינה מכל מחשב אחר תעתיק את העוגיות לספריה המתאימה. ואחרי זה שיממן לך גם פסיכולוג על איבוד השפיות ותלישת שיערות...

eran on drunk

New member
עכשיו נשארה שאלה אחת

אם אנחנו סומכים עליך?? טוב לפחות תביא תסרטי סקס של אשיתו של שי :p סתם שי:p

למעלה