לדיון - מה זה "ספונסר"

../images/Emo41.gifלדיון - מה זה "ספונסר"../images/Emo35.gif

לפני כשעתיים, הסתיימה לה עוד פגישה של קבוצת הצעדים שאני חברה בה. דיברנו על כל מיני דברים שקשורים בצעד הראשון, כל אחת שיתפה במה שקרה לה השבוע, וקשור לשאלה.. בקיצר, אחלה, ממש סבבה. באחת ההזדמנויות, המדריכה שלנו ביקשה מאיתנו לעשות שיעורי בית עם עצמנו, ולכתוב את תשובות שלנו במחברת או משהו.. שאף אחד לא קורא אותה מלבד הספונסרית. לאלה שאין ספונסרית, כדאי לכתוב, וכשתהיה לנו ספונסרית, נראה לה מה כתבנו. בעקבות זאץ, מה שאני מבקשת לשאול, (גם בעקבות הדיון שהיה כאן לפני יומיים בין "צונו" לבין "אלין של הים",) מה זה ספונסר בעצם
או יותר נכון מי... מה התפקיד שלו/ה
האם כל אחד יכול להיות ספונסר
עוד הרבה מאד שאלות יש לי, ואני מניחה שכל מי שכמוני - בתחילת דרך, שואל את השאלות האלה... אז מי מוכן להרים את הכפפה, ולשתף מנסיונו ומהידע שלו? ואפילו לכתוב את השאלות שלו בנושא? תודה מראש לכל המשתתפים, תמשיכו לבוא, יקרו לנו דברים טובים. שבוע טוב ונקי לכולם. אוהבים

נו ו.... ../images/Emo24.gif

שתף, ספר... מי ומה הוא בשבילך? איך בחרת אותו? ספר לסקרנית כמוני, למה זה טוב.... חוצמזה, שמחה לקרוא אותך פה. אוהבים

ANGELA9

New member
בהצלחה לפורום אני שייכת למשפחות מכורים

אני גרושה ממכור וכרגע חברה של מכור אני בקבוצת תמיכה שנים רבות בשם נר-אנון הייתי ספונסריט חונכת...ועדיין מבקשים ממני להיות חונכת לחברות חדשות ועם המון ענווה ורוח אלוהים אוהב אני כותבת את זה כי שאלו כאן מה זה ספונסר ואיך בוחרים אותו אני בחרתי בחברה ותיקה שהאמנתי בדרך שלה ומי שמאמין בי בוחר בי פשוט מאוד אקווה להיות חלק מכם פה בכיף א ו ה ב י ם

ANGELA9

New member
שבוע טוב לכם חברים

רוצה לומר לכם שאני כאן בזכות נעמה מפורום משפחות והיא אחלה אישה גדולה מהחיים כולנו שם אוהבים אותה מאוד ואת אורלי כמובן! אז ביי ושבוע נפלאאאאאאאא

צונו123

New member
yyyyyyyy ../images/Emo9.gifangela9 הבכת אותי

תודה לחברותיי הנהדרות שאו לתמוך לעודד ולאהוב! הם ישמחו לתת מכוחם ניסיום ותקוותם! אני מכירה אותן....סמכו עליי

ליבחור ספונסר

ספונסר הוא חונך מישהו שאנו מאמינים בו ושהוא מאמין בדרך שלך באדיפות הוא מישהו מכור שעבר את הצעדים מישהו שאנו מכירים לא רק ב NY אלה מכירים אותו גם מיחוץ ל NY ולמה?כי יש אנשים שמיתנהגים לא בהתאם מיחוץ ל NY לרווקים בינינו עדיף חונך שהוא נשוי נ"ב יש חוברת קצרה שמסבירה איך לימצוא ספונסר ספונסר הוא אדם אשר לו נספר את כל מה שאנו חושבים או מרגישים ונשתף אותו בכל דבר.לא תמיד חייבים לקבל מה שהספונסר אומר כמו כן עדיף שלספונסר שלנו יהיה גם ספונסר וכמובן ליפני הכל עלינו ליבטוח ולהאמין בספונסר שלנו אני עוד לא מצאתי לי ספוילר אבל בעתיד בטח ארצה שהיה לי גם ספוילר מישלי שהיה לנו עוד שבוע בלי סמים אוהבים

למעלה