להזכירכם...

aniviel

New member
../images/Emo41.gif להזכירכם... ../images/Emo41.gif

יש לכם עוד יום אחד לשים את הרקעים שעשיתם בפורום
כניסת מתחרים תסגר מחר ב9 בערב יחד עם הסיכום השבועי. אז... למה אתם מחכים
אין לכם מה להפסיד

g tamir

New member
זה יהיה סקר רגיל או....

זאת אומרת שאפשר להצביע רק לאחד הרקעים או שיהיה אפשר להצביע ליותר מאחד הרקעים?

Galadriel 3000

New member
מה אם מישהו יצביע לעצמו?

ויש פרס?
אבל אני לא משתתפת בגלל הפרס (לא שיהיה אחד) חח ואני הייתי הראשונה ששמה את שלה... (לא משנה שאח"כ שיניתי אותו קצת אחרי שכמה אנשים שמו את שלהם...)

Eowyn of Rohan

New member
אמ.. זאת תהיה בעיה

אנשים יכולים לפתוח ניקים חדשים ולהצביע איתם כמה שהם רוצים.. מה שגם אנשים מפורומים אחרים יכולים להצביע. לא עדיף שישלחו לך את ההצבעות במסרים כמו שעשינו באוסקר של הפורום?

Nimst

New member
איזו פארנואידיות:)

לירון, בתור מנהלת- אין לך דרך לדעת מי הצביע למי?

Eowyn of Rohan

New member
לא פראנואידיות..

פשוט אני מכירה את זה מפורומים אחרים שעשו סקרים כאלה ואחרים ואנשים פשוט רימו. ממה שאני יודעת, אין למנהלים דרך לדעת מי הצביע למי.

Nimst

New member
הממ. נשמע קצת

פתאטי. כולה תחרות רקעים בפורום.

aniviel

New member
בקשר להצבעה... ../images/Emo26.gif תקראו

אין לי בעיה לעשות את זה כמו שעשינו את האוסקרים (שכל אחד שולח לי מסר בפרטי למי הוא רוצה להצביע) אבל אז כמות ההצבעות בטוח תהיה פחותה כי הרבה התעצלו בשביל לשלוח מסר (כשהצבעה בסקר זה הרבה יותר נח) כמובן שבסקר בטוח יהיו רמאים שיבקשו מכל החברים שלהם בתפוז להצביע אליהם ובטח יהיה מישהו שיפתח איזה 100 חשבונות ויצביע לעצמו בכולם, אין לי דרך לעצור את זה. ולומר את האמת, אין לי בעיה שכל אחד יצביע לעצמו את הפעם האחת שהוא יכול, כמה זה כבר ישנה
וגם אין לי בעיה שאנשים ישלחו את החברים שלהם להצביע בתחרות, אני רק מקווה שהחברים לא יהיו שפוטים ויסתכלו טוב בכל הרקעים ויצביעו באמת למה שהם הכי אהבו. בכל מקרה, מה שנראה לכם יותר טוב, אפשרות יותר טובה, או אם יש לכם רעיון אחר, אתם מוזמנים לשתף אותי. תגידו כאן מה אתם מעדיפים. אם אף אחד לא ידבר אני פשוט אעשה את זה בסקר וזהו
לירון

Y. Welis

New member
פתיחת 100 כרטיסים היא דבר פחות קל

מכפי שנדמה (והרבה יותר משעמם משליחת מסרים), ולו משום שעוברת שעה לפחות עד שהחשבון נפתח והאישור מתקבל... אני לא חושב שיש סיבה שלא לערוך סקר רגיל. אחרי הכל הפרס הוא בסך הכל כרטיס טיסה זוגי לניו-זילנד...

aniviel

New member
פחחחח ../images/Emo13.gif

אם כבר אז הפרס יהיה נשיקה גדולה ממני, זה לא כזה מיוחד

Galadriel 3000

New member
אז מתי

הסיכום השבועי? מתי מחליפים את הסקר? מתי שמים הכל בגלריה?

ארררר צערי אני לא חושב שאני אסיים

עד מחר..... פיינל פור וכאלה אתם יודעים
בהצלחה לכולם!!!!

naring

New member
הרקע שלי!

ברגע האחרון (כלומר למי ששומר שבת...) אני שם פה את הרקע שלי! קבלו אותו

למעלה