לה לה לה, טופיק...
|הארוקה|

Silver Fox

New member
../images/Emo41.gifלה לה לה, טופיק...../images/Emo82.gif|הארוקה|

הוא לקוח מפורום הארי פוטר. *לינץ'!!!!!!* טוב, טוב... *מתחבאת מאחורי כיסא כדי להימנע מהסקילות* אז... מה עדיף
1. להקשיב למשחקי המילים של אקס כשהוא בן אדם במשך שלוש שעות 2. לאכול סנדוויץ' עם יירקים בתוכו מי שעונה רושם עוד שני משפטים אחרים וככה הלאה...

RaistGirl

New member
למרות שאני חושבת ש...

כריך יירקים יכול להיות נורא טעים (כן התחרפנתי!) אני חושבת שעדיף להקשיב לאקס-מן! מה עדיף: 1. להיות האדם שמחץ את ג'ייק בספר שבו הם טסים במטוס (איזה ספר זה בכלל?)\ להיות זה שיהרוג את אמא של מרקו מול העיניים שלו. (הקטע הזה של מרקו מהלב נורא מתאים למרקו מהאנימורפס!) 2. להיות בחדר מלא הורק באג'ירים משתלטים.

Silver Fox

New member
2 עדיף../images/Emo82.gif|הארוקה|

מה עדיף- 1. להיות תקועים לנצח על כוכב בודד עם חמישים אלף טקסונים 2. לגלות שכל החייזרים המשתלטים השתלטו על כדור הארץ ואתה שתית שיקוי שגרם לך לחיות לנצח

עדיף אחד

מוות מהיר יותר :/ מה עדיף? 1. להתקע בהשתנות של הנערה הזאת?
2. לבלות ליל תענוגות עם ויסור שלוש?

Nagini Potter

New member
1 עדיף

בשביל זה יש דיאטה
מה עדיף? 1. להתקע בגוף של נמלה 2. להיות ויסר 1 (אני יכולה להיות אכזרית ואני יכולה להיות יצירתית, אבל להיות אכזרית בצורה יצירתית - זה כבר קשה...
) Nagini Potter לי זה לא יקרה "הספינות ריחפו בחלל בדומה לאופן שלבנים אינן מרחפות בו."

RaistGirl

New member
להתקע בגוף של נמלה...

למרות שלא קראתי את הספר עם הנמלה... מה עדיף: 1. להתקע בחדר אטום עם ויסר 3 למשך חודש. 2. להתקע בחדר אטום עם נדב למשך שבוע.

Silver Fox

New member
1 עדיף../images/Emo82.gif

כי אפשר בזמן הזה לנסות לרצוח את ויסר שלוש... מה עדיף- 1. לגלות שמרקו עשה קרחת 2. לגלות שרייצ'ל היא גבר

Nagini Potter

New member
עדיף 1

כי זה גודל חזרה, וכי אם רייצ'ל היא גבר, זה מטיל בספק את גבריותם של כמה אנשים.... מה עדיף 1. להתאהב בויסר 3 (שדרך אגב מנסה להרוג אותך ואת כל החברים שלך) 2. שויסר 3 יתאהב בך
לי זה לא יקרה Nagini Potter אנשים זה דברים לא נחמדים

Silver Fox

New member
1 עדיף...../images/Emo82.gif

כי אז אפשר להתפכח כשנודע לך שכל החברים שלך מתו או הפכו למשתלטים. מה עדיף
א. להיתקע בגוף של חיידק ב. לאכול מוח של יירק (אם יש לדברים האלה בכלל מוח...
)

RaistGirl

New member
להתקע בגוף של חיידק

כי אני לא בטוחה שאני אחיה אחרי שאני אוכל את המוח של היירק... וחיידקים חיים שעה (אני חושבת) ואז מתפגרים... מה עדיף: 1. לנשק את ויסר 3 2. להיאכל על ידי טקסון

Silver Fox

New member
לנשק את ויסר שלוש../images/Emo82.gif

מה כל כך גרוע בלנשק אנדליט? אם יש לו פרווה אז זה בטח כמו לנשק כלב. וזה לא כל כך נורא. מה עדיף: א. להיאבק עם חמישה הורק באג'ירים בגוף של מדוזה ב. ליפול עם הטוסיק על זנב של אנדליט

RaistGirl

New member
זה *ויסר שלוש*!

לא סתם אנדליט! אם היית מנשקת את ויסר שלוש הוא היה עושה ממך קציצות!!!! להיאבק עם חמישה הורק באג'ירים... אין לי מה עדיף...

Nagini Potter

New member
דרך אגב...

לאנדליטים אין פה, קשה לנשק אותם......
וחיידקים, לא יודעת כמה זמן הם חיים, אבל בתיאוריה אחרי הזמן הזה הם לא מתפגרים, אלא מתפצלים שיהיו עוד לי זה לא יקרה Nagini Potter "you?" "yes. me, me, me" "yeah, me too"

למעלה