../images/Emo41.gif לוביה יבשה מבושלת
לוביה יבשה מבושלת . יש לי עוד גירסה של תבשיל לוביה יותר מורכב,עם רוטב ובצל מטוגן ועוד. בהזדמנות אכתוב אותו. הפעם מביאה בגירסה הפשוטה והמהירה וכמובן טעימה. הכמות גדולה ,אפשר להכין חצי כמות,מתאימה כמתאבן או כתוספת. או כתוסף לסלט. מקור מצויין לסידן,חומצה פולית,וויטמין A החומרים וההכנה: כ 4 כוסות לוביה יבשה מושרת לילה . מים מלח פלפל שחור חצי כפית כורכום קורט אבקת מרק עוף/חוואג` למרק קורט כמון שוטפים את הלוביה מסננים ומרתיחים ,שמתי בערך כ6 כוסות מים(הוספתי למי הרתיחה מעט קימל טחון למניעת גזים) מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד לריכוך. מנמיכים להבה. מוכן בערך אחרי 30-40- דקות. מסננים ומגישים. ארילנית12-בלוג מצויין כמתאבן/תוספת טעים ובריא.
לוביה יבשה מבושלת . יש לי עוד גירסה של תבשיל לוביה יותר מורכב,עם רוטב ובצל מטוגן ועוד. בהזדמנות אכתוב אותו. הפעם מביאה בגירסה הפשוטה והמהירה וכמובן טעימה. הכמות גדולה ,אפשר להכין חצי כמות,מתאימה כמתאבן או כתוספת. או כתוסף לסלט. מקור מצויין לסידן,חומצה פולית,וויטמין A החומרים וההכנה: כ 4 כוסות לוביה יבשה מושרת לילה . מים מלח פלפל שחור חצי כפית כורכום קורט אבקת מרק עוף/חוואג` למרק קורט כמון שוטפים את הלוביה מסננים ומרתיחים ,שמתי בערך כ6 כוסות מים(הוספתי למי הרתיחה מעט קימל טחון למניעת גזים) מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד לריכוך. מנמיכים להבה. מוכן בערך אחרי 30-40- דקות. מסננים ומגישים. ארילנית12-בלוג מצויין כמתאבן/תוספת טעים ובריא.