לשינוי רשת אינטרנט פנימית המרכזת את 200 חברי מועצת שינוי - חובה למצוא כיצד להיכנס לשם ולהציג את המסר שלנו - בנוסף אלו האנשים שיוכלו להפעיל לחץ על הח"כים לא להצביע כל עוד הגזירה עומדת בעינה - חשוב להגיע לכל אחד מהם אז לכל מי שיש מידע (או יכולת) בנושא לפעול
אנחנו פותחים חשבון בנק לתרומות - אנא מכולם: כל מי שמכירה או מכיר גורם שיוכל לסייע לנו במימון, מתבקש להעביר הפרים לגיא, מנהל צוות גיוסי כספים או להשארי פרטים להתקשרות כאן במייל. נא הקפיצו משה - ראש המטה
חבר'ה, עדיין אנחנו מחפשים בנרות מישהי הנמצאת בבית ופנויה שתוכל לקבל עבורנו טלפונים משך כל היום עבור ניהול המאבק. אנא בידקו בסביבתכם, זה ממש ממש חשוב לנו. תודה, משה -ראש המטה
תודה לכל האנשים שהתנדבו לעזור עד עכשיו - שלחתי מסר לכולם - במקרה ומשהו נשכח - אני מצטער מראש - ומבקש צרו עמי קשר. כמו כן אצא בקריאה: דרושים/ת לשבוע הקרוב (החל ממחר באיזור הצהריים) למאמץ מרוכז : 1 . אנשי קשר בבתי החולים עם גישה למנהלי המחלקות ivf 2. אנשי קשר למנהלי המחלקות ivf במרפאות הפרטיות 3. אשת לוגסטיקה שתרכז את המאמץ במשך השבוע - בין כל בתי החולים. 4. דרוש נהג/ת לימים הקרובים - אדם אחד (או יותר) המקדיש את כל יומו רק לעבור ביו הרופאים ולהחתימם (ניתן לספק רכב למטרה) אדם זה חייב להיות זמין לנסיעות ארוכות וזמין למשימה ברוב שעות היום (שעות העבודה של הרופאים - בבתי החולים והן במרפאות הפרטיות) - אם לא נמצא אדם כזה נגייס נהג מונית או כדומה בעלות של מאות/ןאלפי שקלים שאין לנו - אין דרך אחרת שחומר יעבור בין כל בתי החולים. כיוון שזמננו קצר והאופרציה מסובכת אנו זקוקים לאנשים נוספים בכל הבתי החולים - אנא התפקדו ומסרו מתי אתם פנויים (ימים ושעות) כיוון שצריך "לתפוס" את הרופאים בזמנים מסויימים. אם לא נרתם למשימה היא לא תעשה וחבל ... אנו שואפים להתחיל את התהליך מחר בבקר (אוי בעצם זה כבר היום) - אז קדימה ... צרו קשר במהירות האפשרית תודה גיא.
לא לפנות לחברי כנסת מבלי לתאם עימנו מאחר והאסטרטגיה בשלבי בניה וגיבוש ויש צורך לראות כיצד תוקפים את העניין פניה בלתי מבוקרת עלולה לעשות יותר נזק מלהועיל תודה לכל מי שעוזר
דיברתי עם אבא שלי, הוא יכול להחתים כמה חברי מרכז בליכוד, יש לי עוד כמה אבל זה מהצד של האיש, שמעדיף לארגן את הכסף לטיפולים כשנרצה עוד ילד מאשר להחשף בדרך כל שהיא. אשמח לקבל את העצומה לאימל: [email protected]