לוח הודעות

קטיפה

New member
הודעה הודעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

קניתי אוגרת חדשה ששמה ג´ינג´ר ואני וג´ינג´ר צוות לעיניין
נעשה כל שביכולתנו להפסיק את התעללות בעלי החיים במה אפשר לעזור
ממני קטיפה וג´ינג´ר

פינצ´רית מקסימה מחפשת בית../images/Emo107.gif

מצאתי פינצ´רית בערך בת 8 חודשים, היא כלבה מקסימה, עדינה וחברותית מסתדרת עם כלבים וחתולים ונהדרת עם ילדים. מצאתי אותה כשהיא רעבה וקפואה מקור. היא כנראה נזרקה כי היא היתה בעבר שייכת למישהו. אין באפשרותי להחזיקה בבית מכיוון שאמא שלי עושה לי בעיות, וכמו כן יש לי בוקסרית משלי... אז מי שמעוניין, אפילו באופן זמני יכול לשלוח לי מסר, או אי.מייל : [email protected]

שאנטיdos

New member
../images/Emo41.gif יומן אישי לחיה שלכם ../images/Emo107.gif

רציתי להציע לכם לבחון את האתר בלוגלי (אני משוחד אני יודע, אבל זה אתר חינמי לשם התחביב בלבד אז לא אכפת לי ממש
) בכל אופן תוכלו ליצור שם יומן מקוון ולשתף את כולם בחווית שלכם (ושל הכלב שלכם
)

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifלוח הודעות../images/Emo41.gif

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?ש

rasta27

New member
השאלון הזה לא קשור לכאן

הוא קשור לפורום דו קיום או אקטואליה אל תקחי את זה אישי זה פשוט לא המקום.

m_shy

New member
גורי חתולים מחפשים בית../images/Emo108.gif

4 גורי חתולים, בני כחודש, מחפשים בית. המאמצים אותם לליבם יזכו באושר פרוותי. לפרטים: צמרת 054-584015

למעלה