לוח מודעות והודעות

• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

czo

New member
נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח

נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח סביב תאריך 22.6.03 נגנבה משאית מגורים השייכת לנכה צהל ממגרש רכב בצומת ירקון. המשאית חשובה ויקרה לבעליה, המוצא הישר שמאתר את מקומה המדויק יקבל פרס 5,000 ₪. מי שיש לו מידע יכול לשלוח לי מסר, או לאימייל: [email protected] או לאיי סי קיו : 160621018

urizv

New member
שמנתולה

היום יום ראשון או שאני סנילי לגמרי? ואיפה הצאט?

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

שמנתולה

New member
אורי

היום אכן יום ראשון ואתה לא סנילי, הצ'אט פה למעלה במקומו הרגיל, אני עכשו התעוררתי וב23:00 מתחילה לעבוד... אולי ביום שלישי?

אבא גאה

New member
שכחתי לציין

שגם אותי זה הצחיק
ושגם אני מיד חשבתי על שמנתולה כשראיתי את ההודעה!

תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.

אבא....עבורך../images/Emo34.gif

ממשלת קנדה הגישה הצעת חוק חדשה לפיה נישואים במדינה יוגדרו מעתה "כהתחייבות בין שני אנשים". כך דווח בגלי צה"ל. משמעות הדבר היא הכרה רשמית בנישואים חד מיניים. אם תאושר ההצעה תהיה קנדה המדינה הרביעית בעולם המכירה בנישואים של הומואים ולסביות אחרי הולנד, דנמרק ובלגיה.

אבא גאה

New member
תודה פוקהונטאס, אנחנו יודעים

בקנדה הנושא סוער זה כמה זמן כבר מחוז אונטריו אישר את הנישואין כבר לםפני כשלושה חודשים ועכשיו מדברים האם להפוך את האישור של אונטריו לחוק קנדי. לפני כמה ימים היינו אני ובעלי בעיריית אוטווה בכדי לחתום על איזה מסמך אידיוטי למטרת הארכת ויזת התייר שלי אבל באותה הזדמנות גם שאלנו "מה צריך בכדי להוציא רישיון נישואין"? הפקידה לא הנידה עפעף, שאלה :"האם שני בני הזוג נוכחים כאן"? (יעני - שניכם זה הזוג?) אמרנו כן. והיא מיד הסבירה והבהירה מה צריך להביא בכדי לקבל אישור. אמרנו תודה, אמרה בבקשה ומזל טוב, אמרנו שוב תודה והלכנו.... אמרתי למיילס שאם נתחתן שוב זה יהיה רק בשביל ערבה שכ"כ אוהבת חתונות.

p i n g o

New member
../images/Emo32.gifCome Into Her World../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

לפטופ

New member
../images/Emo26.gifערב נשים בפאב ה"שלושים"../images/Emo36.gif

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות... *במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

למעלה