לוח מודעות-זה המקום לפרסם, בלבד

../images/Emo41.gifלוח מודעות-זה המקום לפרסם, בלבד../images/Emo183.gif

זהו המקום שלכן לפרסם אירועים, מכירות, בזארים, סדנאות, הרצאות, הדרכות ושאר דברים... הודעות מחוץ ללוח זה ימחקו שבוע חמים ונעים לכולנו

מחודש זה- יועצת אינטרנט מטעם מט"י/תמ"ת

לכל בעלת עסק שטרם ניצלה את זכאותה לקבל סבסוד של שעות ייעוץ מהמדינה.- שעת ייעוץ אינטנרטי תמורת 48 ש"ח לשעה. למי מתאים? למי שמעוניינת בייעוץ ב: ייעוץ לבניית אתרים : כחלק מתהליך בניית אתר ניתן שירות של "ייעוץ טרום אתר". הייעוץ כולל גיבוש ומיקוד הזהות העסקית, הדרכה וייעוץ לגבי התכנים,הגדרתם ומיקומם האופטימאלי באתר, זיהוי קהלי יעד ובניית קונספט שיווקי אינטרנטי ומיתוג אינטרנטי. ייעוץ והדרכה לבעלי אתרים : פגישות ייעוץ ללקוחות בעלי אתרים המעוניינים לקבל חוות דעת מקצועית על אתר העסק והתאמתו למטרת הפעילות העסקית. הייעוץ כולל מתן דו"ח אבחון אתר –הערות והמלצות. פרסום בגוגל : שירות פרסום בגוגל וקידום אתרים בגוגל למעוניינים להגדיל את נפח הפניות דרך האתר. עיקר העבודה היא בהתאמת השירות המתאים ללקוח והמלצה על דרך השיווק המתאימה ביותר לצרכי העסק. קידום אתרים : SEO לאתרים בגוגל. השירות ניתן בהתאמה לצרכי העסק. הקידום כולל גם כתיבה שיווקית לאינטרנט של תכני האתר. שדרוג אתרים: שירות שדרוג אתר מאפשר לבעלי אתרים קיימים לערוך שדרוג באתר לפי הצורך: העברת האתר למערכת ניהול תוכן, הוספה/שינוי תכנים, עיצוב גראפי, ומיתוג אינטרנטי. כתיבת שיווקית לאתרים ולדף עסקי בפייסבוק: לבעלי אתרים ודפי פייסבוק המעוניינים להוסיף כתיבת תוכן שיווקי בהתאמה לגוגל. בנוסף לייעוץ תוכן לאתר ניתן שירות של עריכה וכתיבה שיווקית לאינטרנט. - לפני תחילת הייעוץ ביחד עם הלקוחה אני בונה שעות ייעוץ מותאמות בדיוק לצרכי העסק. אתן מוזמנות לפנות אליי טלפונית לקבלת פרטים נוספים, רונית אטלינגר

../images/Emo6.gif גם את במט"י-ות...

רונית יקירתי, ברוכה הבאה. למען הדיוק הסכום הוא 48 ש"ח, לא כולל מע"מ... 56 כולל. שאלה שלא שמתי לב אם נשאלת (אם כן, אנא התעלמי): חונכות במט"י היא בדר"כ 20 שעות. כמה מתהליך בניית אתר זה מכסה בדר"כ? אני יודעת שאת משקיעה זמן ...
רוית

רוית היקרה

תודה על הפירגון :) אכן צודקת 48 ש"ח + מע"מ. ועדיין יוצא אטרקטיבי :) אכן חלק נכבד של זמן העבודה בתהליך שאני מקדישה בבניית אתר הוא בשלב שאני מכנה אותו שלב "ייעוץ טרום אתר".. הוא כולל כ-10 שעות עבודה על מיתוג אינטרנטי - ייעות תוכן , חישבה על כותרת, סלוגן, בידול מהמתחרים ,הבלטת יתרונות עסקיים, ייעוץ לכתיבת תוכן בעמודים הפנימיים (עמוד עמוד) כך שהאתר לא יהיה רק קנקן ריק מתוכן . לכן.. במידה ושעות אלו ניתנות כשעות ייעוץ מטעם מט"י /תמ"ת זה מוזיל את עלות האתר בעשרות אחוזים - בהחלט יוצא כדאי..

דרושה אם חד הורית

בן זוגי ואני מחפשים אם חד הורית המעוניינת לשמש כאם פונדקאית. קיבלנו אישור עקרוני ממשרד הבריאות לבצע את התהליך, וההליך כולו יתבצע באישור ובפיקוח משרד הבריאות, באופן פרטי (לא דרך משרד תיווך). אני שמחה לומר שכבר יש מי שיקרא לנו אמא ואבא, עברונו זו תהיה הפעם השנייה שאנו נבצע את תהליך הפונדקאות. הפעם הראשונה הייתה חוויה מאוד חיובית עבורנו וגם עבור הבחורה שנשאה עבורנו את בננו, איתה אנו בקשר חברי וחם עד היום. ניתן לקרוא עוד על ההליך ודרישותיו באתר של משרד הבריאות בקישור המצורף כאן לכל מי שמעוניינת, נשמח אם תצרי קשר בדוא"ל [email protected] או טלפונית 0542494388

liorat1

New member
כנס הריון ולידה - 24/12/2010

המרכז הרפואי מאיר שמח להזמין אותך ואת בן זוגך לכנס בנושא הריון ולידה – מרכז רפואי מאיר. הכנס ייערך ביום שישי, 24.12.2010 בשעה 8:30 בבוקר, במשכן העירוני למוזיקה ואומנויות, רחוב הפלמ"ח 2 א', רעננה. בתוכנית הכנס – הרצאות מקצועיות, כיבוד קל, יריד מציגים והגרלת מתנות! - ההשתתפות בכנס הינה חינם ומותנת בהרשמה מראש באתר ifeel או בטלפון 1-599-505-155 - לוח זמני כנס הריון ולידה: 08:30 – 09:30 – התכנסות, קפה ומאפה, ביקור ביריד מציגים. 09:30 – 09:45 – דברי פתיחה, פרופ’ עמי פישמן, מנהל אגף נשים ויולדות, בי”ח מאיר. פרופ’ ציפורה דולפין, מנהלת מחלקת ילודים וטיפול נמרץ פגים, בי”ח מאיר. 09:45 – 09:50 – מצגת “תמונות ורגעים – הריון, לידה ומשפחה במאיר”, גב’ נתי שמרגד, מנהלת מועדון יולדות, בי”ח מאיר. 09:50 – 10:10 – “כל הדרכים ללדת במאיר”, גב’ אורנה זינגר, מיילדת, אחות אחראית חדרי לידה, בי”ח מאיר. 10:10 – 10:40 – הפסקה. ביקור ביריד המציגים, כיבוד קל, פינת מיילדת מייעצת. 10:40 – 11:00 – “דברים שחשוב לדעת על: ניתוח קיסרי, חיתוך חיץ ומשככי כאבים”. ד”ר טל בירון – רופאה בכירה, מומחית ברפואת האם והעובר בי”ח מאיר. 11:00 – 11:20 – “המסע של תינוקך”, גב’ ג’ניס זאוסמר, אחות אחראית מחלקת ילודים, בי”ח מאיר. 11:20 – 11:50 – פאנל שאלות ותשובות, בהשתתפות: צוות רפואי בכיר מחדר לידה, מחלקת יולדות ומחלקת ילודים, בי”ח מאיר. 11:50 – 12:00 – דברי סיום והגרלת פרסים. - ההשתתפות בכנס הינה חינם ומותנת בהרשמה מראש באתר ifeel או בטלפון 1-599-505-155 -

הרצאות חודש דצמבר - בלב הקונגרסים

יום מקסים וגשום לכולן מצרפת את קובץ ההרצאות של החודש, אשמח לראותכן בהרצאות יחד עם חברות ומכרים נוספים שימו לב ההרצאה של היום נדחית בשל מזג האויר לתחילת ינואר, מי שהנושא מעניין אותה מוזמנת לפנות אלי ע"מ להתעדכן ביום החדש. אני כאן לפרטים נוספים ושאלות סיון

or2704

New member
אני מתארחת בפורום אמהות ומרזות

בנוגע להרזיה דרך הראש. במידה ויש לכן שאלות בנושא, אשמח לענות האירוח יתקיים ביום רביעי בין השעות 20:00-22:00 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1892

ילדודנס

New member
השתלמות "מסיבת ריקודים" לגננות,מורות,מדריכות

מסיבת ריקודים- השתלמות למורות ,גננות ,מדריכות למוסיקה ותנועה מומלץ מאוד ,ניתן לצפות בסרטונים ביוטיוב להתרשם מתקיים בכל הארץ מקרית ארבע ועד באר שבע מחיר מוזל מצורף פלייר לפרטים 0503536330

סרטונים עם טיפים בצילום

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי ולצפות בסרטונים עם טיפים בצילום איך לצלם את הילדים איך לצלם את ההריון איך לצלם תמונת פרופיל לפייסבוק מוזמנות להגיב לי וגם להעביר הלאה תודה, מיכל

בייבי-ביורן סינרג'י

תשמעו - גיליתי באחד האתרים של הרכישות החדשים האלה- שיש מבצע על בייבי ביורן סינרג'י שזה ללא ספק דגם מעולה קניתי בעצמי לפני שנתיים בהמלצת חברה - ובהמשך גם ראיתי מנשאים אחרים ודגמים אחרים גם של הבייבי ביורן וממש שמחתי שקניתי - לכן אני חייבת להמליץ זה לא זול - אבל באתר של גוזרים קופון יש מבצע לכמה ימים הקרובים שממש שווה למי שאין מי שיקנה לו בחול בהצלחה!

../images/Emo28.gif4 ב-100 אבל לא מה שאתן מכירות...

אז מה עוד אפשר לתת מתנה לימי הולדת לגילאי 3-7 סוזי עיצובים מציעה - ערכות מתנה מתוקות מתוקות
ערכת קלמר,קלמר עם מגנט, צבעים וארנק
ערכת אופה - חותכנים, מערוך, קופסת פח קטנה ומטפחת לשיער
ערכת פנקס, עט ותיק קטן
ערכת חרוזים, מבחר חרוזים, חוטים , סוגרים וארנק מעוצב
ערכת מירוץ, מכונית מירוץ, פנקס גדול ועט מירוצים
ערכת שיער, שפע של גומיות, סיכות, פיתקיות וקשת מבד התיקים, הקשתות, המטפחות והארנקים מקוריים ומעוצבים במיוחד הכל נארז עם סרט מתוק 4 ערכות ב100 שח בלבד ניתן להזמין דרך הטלפון או לשלוח לי הודעה

galityud

New member
../images/Emo41.gifהרצאה "מדברים הצלחה"../images/Emo106.gif

כיצד השימוש בשפה יוצר את המציאות שלנו? כיצד הוא משפיע על היחסים עם הסובבים אותנו - בן הזוג, הילדים, החמות, הבוס, הקולגות? בואו להרצאה כיפית ומהנה שתתן לכן כלים מעשיים לשימוש בשפה בכדי לשפר יחסיכם עם הקרובים לכן ובכדי להשיג את המטרות שלכן. ההרצאה תתקיים ביום רביעי, 29.12.10 ב 20:30 במודיעין ב"ביזנס קלאס" . המקום צמוד לתחנת הרכבת
- מאפשר להגיע בקלות מכל מקום בארץ. אשמח לראות אתכן!
פרטים נוספים בקובץ המצורף. ההרצאה הבאה בסדרה: "עושים הצלחה" בנושא עשייה ב 9 בינואר - פרטים בקובץ המצורף. יש להרשם מראש, גלית יודקין 052-5085252 [email protected]

קינדרלה

New member
הורים לתינוקות בני 9-11 חודשים למחקר בבר אילן

*מחקר ללא מטרות רווח * שי להורה ולתינוק * תרומה למחקר * אווירה נעימה בבר אילן * מפגש קצר בן חצי שעה* הורים לתינוקות בני 9-11 חודשים: האם אתם רוצים לדעת איך אנשים נתפשים בעיני ילדיכם? בואו לגלות, ולעזור לנו לחקור שאלה מרתקת זו. אנחנו מתחילים עכשיו מחקר ייחודי מסוגו בארץ שינסה לפענח את החשיבה של התינוקות. המחקר יכלול מפגש של חצי שעה במעבדה להתפתחות שפה וחשיבה בבר אילן. ההשתתפות מקנה שי לילד ותו קנייה להורה. לפרטים נוספים ולתיאום פגישה, ניתן לשלוח מייל לכתובת: [email protected] או ליצור קשר טלפוני: לאה 052-3986410 מקווים לראותכם בקרוב!

למעלה