לוח מודעות לשבוע זה-פרסום רק כאן

הזמנה אישית... כנס נשים ועסקים רעננה 25/5

שלום לכולם! "כנס נשים ועסקים" יערך ב-25/5 בשעה 20:00 באשכול פיס (החי"ל 46 רעננה) בתוכנית: דוכנים של נשים מתוכנית "החממה העסקית" רעננה. פאנל נשות עסקים, יתארחו: סמדר שיר, רות סירקיס, אילנה שושן, איריס ברנע ואילה אילני (מנהלת העמותה להעצמה כלכלית לנשים). טעימה מתוך "בורדו"- בית האופנה של נאוה טלפיר, מהחברות בחממה העסקית. ולסיום- הזמרת יעל לירון במופע "החיים יפים עם שירים והומור". עלות כרטיס: 20 ש"ח. לפרטים ומכירה ניתן לפנות לאיריס ללוש- בליצבלאו 09-7610466 דואר אלקטרוני: [email protected] מצרפת פלאייר של האירוע!!!

../images/Emo41.gifלוח מודעות לשבוע זה-פרסום רק כאן

זהו המקום שלכן לפרסם עצמכן, אירועים מכירות מבצעים ושאר ירקות
זהו המקום היחידי לפרסום בפורום שלנו. כל פרסום מחוץ ללוח המודעות ימחק. ביום חמישי יעלה לוח מודעות ממוקד לכבוד אירועים בסופשבוע בלבד שבוע טוב וחג שמח

אםלאם

New member
מעגל אמהות ברמת גן (ליד מרום נווה)

מעגל אמהות ותינוקות אינטימי
במפגשים נכיר חברות חדשות לדרך, נדבר על כל הנושאים שמציפים אותנו בתפקיד החדש של "להיות אמא", נרשה לעצמנו לחשוף לבטים, תיסכולים וקשיים וביחד ניצור קבוצה שתהווה מקור תמיכה והנאה לחווית האמהות החדשה. המפגשים מתקיימים בביתי ברמת גן (מרחק הליכה ממרום נווה) 10 מפגשים של שעה וחצי כל אחד (פעם או פעמיים בשבוע - בהתאם לרצון הקבוצה) לפרטים נוספים: יניר 054-8181929.

../images/Emo66.gifסדנת הורים "איך לדבר..." בצור יגאל../images/Emo70.gif

נפתחת סדנת הורים "איך לדבר כך שהילדים יקשיבו ולהקשיב כך שהילדים ידברו" תאריך פתיחה: יום ב', 07/06/10 שעה: 20:45 מקום: צור יגאל משך: 7 שבועות, שעתיים כל מפגש מוזמנות להשתתף או להפנות הורים המעוניינים לשפר היחסים עם ילדיהם
...........להגיע לליבם
............ולטפח מנהיגות הורית..........
לפרטים: קרן קאפמן 050-9050097 [email protected] מצורפת תוכנית הסדנה -
להפיץ במיילים לחברים

אמאמיה

New member
../images/Emo90.gif מזמינה לסדנא בת"א: נשים מתחברות לבטן

הבטן היא אחד המקומות המסתוריים בגופנו... שם מתרכזים כל הרגשות שלנו, הסודות הכי כמוסים, זכרונות ישנים וחוויות שעברנו לאורך השנים. כשאנו מתרגשות אנו חשות 'פרפרים' בבטן, כשאנו פוחדות הבטן מתכווצת, כשאנו בלחץ הבטן 'מתהפכת' לנו... זהו מקום מכיל ומעכל, היכול להצמיח חיים חדשים. להמשך המאמר... מתרגשת להזמין אתכן לסדנא החדשה שלי: נשים מתחברות לבטן - סדנא חוויתית לנשים בכל גיל, בה תוכלי להרגיש את הבטן מבפנים ומכל הכיוונים, ולקבל כלים שישמשו אותך ביומיום, לכווץ ולהרפות, להתנועע ולהשתחרר. בסדנא נעצור רגע, ננשום עמוק (לבטן) ונלמד לשים לב לאיזור מרכזי זה בגופנו. נתרגל בהנאה תשומת לב לבטן, שליטה והרפיה של האיזור - אשר יובילו לשקט בראש ובגוף. נתחבר לעולם הרגשי שמתחבא לנו בבטן, מה שיאפשר הכרה בעוצמה ובאיכויות שלנו. נלמד להכיל ולקבל כוח מחוויות רגשיות שעברנו, עוברות, ונעבור בחיים... מתי? 4 מפגשים, בימי שלישי בין השעות 9:30-11:00 החל מה-15.6.2010 בקליניקה במרכז ת"א לפרטים נוספים צרי קשר כאן או במסר להת' מיה

מיקה 59

New member
קשר עם "דיור מוגן" במרכז../images/Emo161.gif

שלום בנות אני מחפשת משהיא שמכירה :מנהל איש צוות או אפילו דייר שגר בדיור מוגן לאנשים עצמאיים. מאוד רוצה להגיע אל אנשים בגיל השלישי עם מעגלי הקשבה ולאפשר להם לשתף עם סיפורי החיים. העברתי סדנאות כאן אילצנו ובתיקי הגליל וזו חוויה הדדית מרגשת מהמקום שמאוד קיים הצורך לספר. תודה מיקה "דרך ההקשבה" מעגל ראש פינה

טיול משפחות בשבת הקרובה - לכבוד שבועות

טיול משפחות בהרי ירושלים - עין הסטף... מומלץ במיוחד למשפחות עם ילדים מגיל 3 - 10 ואחים... מצרפת פרטים מלאים, שעת מפגש, מה להביא ועוד... הטיול מחייב הרשמה מראש באתר שלי: www.sofiway.co.il או בטלפון: 2290651 - 052 מספר המשתתפים מוגבל - הקדימו להרשם

מיקה 59

New member
איך הפעם חוגגים יום הולדת?../images/Emo230.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אם אתן רוצות הפעם באמת להעניק לעצמכן או להפתיעה חברה ובאמת לשמח "ולגעת" ...תפתחו את הקובץ חג שמח טעים נעים ולבן! מיקה "דרך ההקשבה
....

עיסויים מופלאים במחיר מיוחד

לכבוד פתיחת הקליניקה שלי מזמינה אתכן לחוות עיסויים מופלאים במחיר מיוחד של 130 ש"ח בלבד להמשיך את השבוע עם רעננות מחודשת. העיסויים מיועדים לנשים בלבד לקבלת שקט,פינוק,הקלת עומסים ושחרור מכאבים. העיסויים הם שילוב של טכניקות מגוונות ועשירות מותאמים לצורכי האשה כוללים רפלכסולוגיה. כמו כן מזמינה אתכם לחוות אבחון דרך כף הרגל ושפת הגוף. מחיר מיוחד של 170 ש"ח במקום 250 ש"ח. האבחון מאפשר לך בהירות, התמקדות וידע נוסף על עצמך בנושאים של בריאות,זוגיות,פרנסה ועוד... איילת דרייב-17 שנה מלווה בהתפתחות וצמיחה אישית(ע"פי שיטת א. גרינברג) מאבחנת דרך כף הרגל ושפת הגוף,בעלת תעודת הוראה ומנחת קבוצות מוסמכת.

yeshla

New member
"אי המחשבות" מתנת סוף שנה שתעשה לכם את השנה

ספר ילדים פורץ דרך באופן בו הוא מעביר תכנים מתמטיים גבוהים לקטנטנים הספר אי המחשבות מיועד לגילאי 3 - ביה"ס יסודי מבוסס על שיטת פרקטל הנחות לרכישה מרוכזת של 25 ספרים ומעלה

רוצה גם את להיות בפייסבוק?

הי בנות שמחה להציג בפניכן את התחום הנוסף שבו אני עוסקת כבר חצי שנה - שיווק בפייסבוק לעסקים כולם מדברים על הפייסבוק, כולם נמצאים בפייסבוק, כולם אומרים לכן שאתן חייבות להיכנס לפייסבוק, לפתוח דף או עמוד או קבוצה או מה שזה לא יהיה וכן אתן ממש רוצות להיות שם, ואולי כבר נרשמתן ואפילו העלתם תמונה או לינק, אבל למי יש זמן ללמוד את כל המושגים החדשים ולשבת שעות מול המחשב בלי להבין מה בכלל עושים שם
צריך גם קצת לעבוד לא? בשבילכן אני כאן, עם נסיון אישי מאוד מוצלח,עם אהבה גדולה לאינטרנט ועם מקצועיות וחיוך
מצרפת לכן את התוכנית שאני מציעה ושעובדת כבר חצי שנה בצורה מאוד מוצלחת אשמח לענות על שאלות כאן או במייל - [email protected] אתן מוזמנות להציץ בפרופיל שלי בפייסבוק שהיום הוא כלי השיווק העיקרי שלי ומהווה כ 90% מהלקוחות שלי http://www.facebook.com/profile.php?id=100000145588437&ref=profile תודה וחג שבועות שמח!

../images/Emo24.gifכרטיס הנחות לגמלאים-כרטיס בנלאומי

קבלתי במייל ואני משתפת.משתפת......... קיים כרטיס גימלאי בינלאומי. הוא מוצע אישית לכל מבקש מעל גיל 65 הפונה בפקס למשרד הרווחה. ערכו של הכרטיס בהנחות הרבות והמשמעותיות בביקורים וטיולים בחו"ל . כל שעליך לעשות הוא לשלוח לפקס מס. 6547034- 02 את הצילום של דף הפרטים האישיים והצילום שלך מהדרכון הישראלי ותוך מספר שבועות תקבל בדואר את הכרטיס. (הטלפון של האחראית- -תהילה - -הוא: 6547025- 02

הצצה לעול הקסום של תיאטרון הבובות- למבוגרים..

ביום שני , ב-31/5 בשעה 20.00 בבית הקפה " נגיש קפה" ( המנוהל ומופעל ע"י הקהילה הנגישה בישוב) שעה ורבע של קטעי הצגות וסיפורים על לפני ומאחורי הקלעים ואפילו התנסות של הקהל וכל זה בתוספת כיבוד קל של המקום ( כלומר, גם תרומה חברתית חשובה) עלות 40 ש"ח. הרשמה במייל דרך האתר שלי: WWW.AVISHAGTBUBOT.CO.IL אשמח לראותכם רואים אותי.....

מזמינה אותך למעגל אמהות לתינוקות בת"א ../images/Emo141.gif

מזמינה אותך להירשם לקבוצה שבה תוכלי לברר עם עצמך ואחרות נושאים שונים הקשורים למעבר לאימהות, להכיר חברות עם תינוקות, לצאת פעם בשבוע מהבית לפעילות קבועה עם התינוק/ת, להיתמך ולתמוך, לנשום, לזרום ולהיות. מתחילות ב-26.5 - בין השעות 11:00-13:00, 8 מפגשים, אחת לשבוע, באוירה ביתית ונעימה עם כריות הנקה, מזרנים, כדור פיזיו וארוחת בוקר בריאה, אצלי בבית (קרוב לדיזנגוף סנטר), ונותרו מקומות אחרונים. אשמח לשמוע ממך, בטי

l i m o r 2

New member
מפגשי "נשים מדברות אמהוּת" מגיעים לקריות

בחברת אמהות ותינוקות, על כוס תה ונשנושים, אנו משוחחות אחת לשבוע על נושאים המעניינים אמהות לאחר לידה, כגון: השינויים אחרי הלידה, חוויית הלידה, ההתמודדות עם בכי התינוק, רגשות האשם ואיך להפחית אותם, מודל האִמָּהוּת וההסתגלות לשינויים בזוגיות ובקריירה. המפגשים מתאימים לאמהות המעוניינות לצאת ולהיפגש עם אמהות נוספות באווירה ביתית ונעימה, להתמקד לרגע בעצמן ולהבין את התהליכים שהן עוברות אחרי הלידה, ללמוד, ליהנות, לשתף בהתמודדויות והאתגרים באמהוּת, להפחית רגשות אשם ולהתחזק בדרך ובבחירות האישיות המיוחדות להן. מיום - 31.05.10, יום ב', למשך 8 מפגשים. שעה – 10:30-12:30 מקום – סטודיו בשביל היוגה, רח' עכו- חיפה 58, קריית ביאליק. בניין OMC ממש בצומת צבר. המקום מקסים מקסים. למי ? אמהות ותינוקות עד גיל הליכה. עלות- 480 ₪ לכל הסדנא. ההרשמה- מראש בלבד. ניתן להירשם ולברר פרטים בטלפון או דרך האתר, מה שנוח. נשמח לראותכן ! לימור 052-2835020 ‎http://www.facebook.com/imahut‎

למעלה