לוח מודעות- פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן../images/Emo41.gif

זהו המקום לפרסם אירועים, הרצאות סדנאות בזארים וירידים ושאר ירקות כל פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע טוב לכולנו

סדנת פרחי באך להורים

שלום לכולן, שמי שרון שני - אני מטפלת בפרחי באך, הצטרפתי לאחרונה למעגל הרצליה המקסים
. רציתי לספר על סדנת פרחי באך להורים, שהיא הזדמנות נפלאה ללמוד איך לעזור לילדינו בקשיים הרגשיים שלהם - פחדים, מתחים, התפרצויות, בעיות שינה, בעיות חברתיות ועוד - בעזרת פרחי באך
. הסדנה תיפתח ב-5.5 בהוד השרון (ימי ד' ב-20:30), היא בת 3 מפגשים ועולה 250 ש"ח. אשמח לספר עוד פרטים בטלפון 0545-946-946. שבוע טוב לכולן, שרון .

../images/Emo39.gifאביטל- "שעוה עד הבית"

מתי בפעם האחרונה קבלתן פינוק לגוף חלק מבלי לצאת מהבית ובפינוק אמיתי?
אביטל "שעוה עד הבית" תגיע אליכן עם מיטת טיפולים ותעניק גם עיסוי מפנק
במידה ותזמיני חברה תהיה העלות נמוכה יותר לשתיכן 05236090940 במידה ואין מענה השארנה מס. טלפון והיא תשוב אליכן בהקדם. ממליצה מנסיוני.
בהצלחה!

מועדון חברים חדש נפתח

שלום לכולן שמחה לבשר על הדבר הבא מבית "לב הקונגרסים" מועדון חדש אשר יזמינכם בכל פעם להרצאות ופעילויות מגוונות בתכנים הנוגעים לכולנו - בכל פעם מרצה אחר ונושא אחר מזמינה את כולכן לשלוח לי מיי לכתובת הבאה לצורך קבלת דיוור חודשי מי יודע אולי זה אפילו יהיה מעניין ומלמד... [email protected] תודה לכולן סיון

yaelmmmmm

New member
איזה כייף!!! אני גרה רחוק ממך- אבל

עדיין יהיה נחמד לדעת מה קורה ברחובות.

ספרי מחזור/סוף שנה

כדיי שהזכרונות לא ילכו לאיבוד לבתי ספר וגני ילדים פרטים בקובץ המצורף

סהרול

New member
../images/Emo243.gif 50% הנחה על איבחון בשיטת ורדי

שלום, אני מציעה במהלך חודש מאי איבחונים בשיטת ורדי ( פרוט בהמשך )בחצי מחיר, לאחר מכן המחיר יהיה כבר 450 ש"ח לאיבחונים. הטיפול הוא שבועי בן 50 דק' והעלות היא 150 ש"ח. שיטת ורדי - מאבחנת ומטפלת בעזרת מוטוריקה וגרפו מוטוריקה ב: לקויות למידה, הפרעות קשב וריכוז, קושי בשליפת אינפורמציה, בעיות בהתארגנות , קשיים בתפיסה מרחבית ,בלק-אאוטים ועוד דרך איבחונם של קשרים אלו (כבר אצל תינוקות המראים איחור התפתחותי בתחום אחד או יותר כגון: תינוק שלא זוחל\מתהפך בזמן, לא מתיישב\עומד) ניתן לתת מענה טיפולי הכולל זיהוי מקור הבעיה וטיפול בלקויות אשר יביא לתפתחות מוטורית,שכלית וחברתית תקינה. אשמח לענות על שאלות. מטפלת בתל אביב ובאזור רחובות-גדרה. יום מקסים,
הדר בר יוסף

../images/Emo5.gif גם את מג'נגלת בין הילדים לעבודה?

מפגש חוויתי בנושא איזון בית ועבודה ייערך ביום ב' 3/5 בשעה 21:00 ב"אגדליה" בהרצליה. למתי מתאים? לכל מי שרוצה להגיע להנות ועל הדרך לקבל תובנות לחיים, כאמא שרוצה גם וגם וגם.. לדעת לעצור, לנשום, להנות ולבחור גם עם עצמי! הנה קישור לאירוע מפייסבוק. הרשמה בטל' 09-9543303 במרכז אגדליה- בית חיל האויר הרצליה. אשמח לראותכן.

yaelmmmmm

New member
שיחת חינם... ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo17.gif../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

ראשית, מודה בחום על התגובות שלכן על מודעה קטנה שלי. זה עזר!!!
ושנית, בשבועיים הקרובים אני עושה שיחת טלפון בחינם של 1/2 שעה עד 3/4 שעה עם כל אחת מכן ומחברותיכן ש: מחפשות עבודה או עומדות בפני שיחה עם בוס או ישיבה חשובה בעסק / מקום עבודה או רוצות לבחון כיוון חדש לעסק מוזמנות לכתוב מסר או לכתוב לי למייל או להתקשר!!!

rayshlomi

New member
../images/Emo20.gifיריד נשים יוצרות ומוכרות במושב גנות ../images/Emo20.gif

תשריינו בבקשה ביומן: ב14 למאי זה קורה! בואו להנות לקדם ולקנות ממעצבות ומוכרות מוכשרות בתחומן (אה, וגם מפיקה צעירה אחת..
.). מנשאים, בובות אנטרופוסופיות, בגדים ומוצרים לילדים, בגדי הריון והנקה, בגדי נשים, חזיות ומוצרי הנקה, פינת עיסויים וייעוץ, תיקים, תכשיטים ועוד... מצ"ב הזמנה, והוראות הגעה. אשמח לראותכן
, רעות.

יכי67

New member
מיני-משפחתון גמיש ברחובות

שתי אמהות מאזור נס ציונה-רחובות עם ילדים בגילאי 2-3 מקימות מיני משפחתון שבו תהיה מטפלת בשילוב עם פעילויות חינוך ביתי. הכוונה היא פעילות חצי יום (עד 13:00) עם מטפלת אצלנו ברחובות, למס' קטן של פעוטות בגילאי פלוס מינוס שנתיים-שלוש+, לילדים תהיה חברה ופעילות מגוונת ולאמהות זמן חופשי. מתאים מאוד לאמהות עצמאיות. מתאים חמי שמעוניינת ויש לה ילדים בגיל ומחפשת פיתרון גמיש, אלטרנטיבה ייחודית לגן ופיתרון זול יחסית עד לכניסה לגן של העירייה. אנא פנו במסר או באתר תודה

למעלה