../images/Emo57.gif"עין הרע".. יש דבר כזה??../images/Emo57.gif
מיכל בהיר ישר אני מבקשת לשתף את כולכם: לילי אהרון הצילה לי את העסק! זה מאוד מורכב לתאר את הפרטים, אבל לילי רואה דברים מדוייקים באופן המפתיע גם אותי (שיש לי עשרות שנות נסיון ומגע עם מתקשרים) לילי ואושרה הן נשמות גבוהות וטהורות! ההדרכה העוברת דרכן, מוענקת ישירות מהאור. אני ממליצה לכל אחד, שעובד עם אנשים וחשוף לקנאה וצרות עיין ולשון הרע, גם ללא ידעתו- אל תפסידו את המבצע הנדיב הזה! יש כאלו הלוקחים לניקוי בעופרת, כמה מאות שקלים! תודה אושרה המקסימה, עלייך ועל שחיברת אותי לאימך- אני אתכן לאורך הדרך! באהבה גדולה, מיכל -- מיכל בהיר ישר אסטרולוגית בכירה ומרשתת עסקית מובילה למודעות, בריאות וחירות כלכלית .....MONA*VIE...... ד"ר תמר עילם גינדין חייבת לשתף אתכם במה שקרה אצל לילי ביום שני. הטיהור כולל כמה דברים, ביניהם גם תקשור. בטיהור עצמו לילי לא נגעה בי, אבל הרגשתי רכבת הרים של זרמים שוטפים בכל הגוף. אחר כך גם הייתי עולצת כל היום והיה לי יום עסקים פורה ונהדר, שהמשיך גם להיום בבוקר. בתקשור, לילי מתיכה חתיכות עופרת ביחד וקוראת בהן - אין לי מושג מה ואיך. היא אמרה לי: "אני רואה שיש לך שני ילדים, והייתה לך הפלה?" מי שמכיר אותי, יודע שהפלות לא היו לי, אבל היה לי הריון אחד שהתינוק לא היה שלי ולכן הוא לא חלק מהחיים שלי היום. עד עכשיו כשאני נזכרת בכך שערותיי סומרות (חוץ מאלה שהוסרו לצמיתות ע"י תמי אמיר). ביקשתי כבר מקום ליום שני הקרוב בעקבות ספק שהיה לי הערב. נראה לי שאני הולכת להפוך להיפוכונדרית של עין רעה רק כדי לעלות שוב ושוב על רכבת ההרים הזאת... -- ד"ר תמר עילם גינדין הרצאות העשרה בנושאים ייחודיים www.thmrsite.com עטליה אוברמן אני... עדיין נמצאת אצל לילי ואושרה! הכח, העוצמה, שום מילה לא יכולה להסביר את מה שקורה שם - ו ק ו ר ה תאמינו לי תנו לעמצכם מתנה ותגיעו לימי הניקוי האלה גם אם אתם מפחדים, לא מאמינים, מגחחים זה חזק!!!!!!!!!!!!!!!! אושרה ולילי אני שלכן -- עטליה אוברמן אניתיאה-איתך בשביל החיים פתרונות מקצועיים משולבים לנשים בצמתים של החיים בעקבות יום הטיפול הראשון - שבו אנשים רבים, נשים וגברים, התנקו, הוטענו, הועצמו והתרגשו - מזמינה אתכם להירשם לימים הבאים! ניקוי הגוף והנשמה מן המיותר, מן החשוך והכנת האור - הניקיון - המזל לתוכנו ולנשמתנו ! מרכז אור האהבה מזמין אותך
ליום טיפולים - לניקוי והסרת עין הרע, פתיחת המזל הגורל, העצמת עסקים ופרנסה, בריאות, זוגיות וזיווג (ואף העלאת התדר לקראת 2012!!!) יתקיים ביום ב' 24/5 - בין השעות: 10-16 משך הטיפול כ- 20 דקות, עלות 100 שח' יש להירשם מראש בדף מול אושרה הד-סיני 054-4455547
אנרגיות שליליות, עין הרע והסרת עין הרע - עין הרע הינה אנרגיה ובעצם מחשבות שליליות הנשלחות מאדם אחד לאדם שני, מחשבות שליליות, קנאה, שנאה, איחולים רעים לאדם, קללה או קללות הנשלחות לאדם מסוים. מחשבות שליליות הינן תדר נמוך מאוד אשר מאחוריו עומד רגש שלילי ורצון לפגיעה באדם העומד מולך. עין הרע או אנרגיה שלילית הנשלחת מאדם אליך פוגעת בנו ברמה הרוחנית האנרגטית, אך מחלחל פנימה ואף פוגע בנו ברמה הפיזית-בריאותית. ישנם אנשים אשר מאמינים מאוד בעין הרע, ישנם אנשים אשר פוסלים זאת, יש לכך סיבות שונות - יש שטוענים שאני אדון לגורלי - ולכן מחשבות אדם אחר לא תפגענה בי, אלא אם אתן לכך לקרות. טענה זו נכונה מאוד, אך לא מדויקת. אכן אנו ומחשבותינו משפיעים על התנהלות חיינו, אך ברמה הרוחנית קיימת לכל אדם הגנה שונה, שמירה שונה, והרי שכאן ישנו חופש הבחירה - יש חופש בחירה גם לאדם שממול לשלוח אלינו מחשבות שליליות, איחולים שליליים, קנאה ועוד כך שאנו עלולים להיות פגיעים מול מחשבותיהם של אחרים. אך האם אם לא נחשוב ולא נאמין בכך, זה יעלם? האם הפחד מכך, האם מחשבות על כך לא חושפת אותנו יותר? איך מזיקה העין הרע? איך להישמר מעין הרע? הגנות להמשך קריאה לחצו כאן:
http://www.or-ahava.co.il/remove יום מרוכז לניקוי מעין הרע יתקיים ביום ב', בתאריך 24/5 בין השעות:10-16 משך הטיפול כ- 20 דקות, עלות 100 שח' יש להירשם מראש מול אושרה הד-סיני 054-4455547 ;
[email protected]