לוח מודעות- פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכולן, זהו המקום שלנו לפרסם אירועים, סדנאות והרצאות טיולים, מכירות ובזארים וכל שאר ירקות כל הודעת פרסום מחוץ ללוח זה- תימחק. שבוע נפלא

rayshlomi

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo100.gif יריד נשים יוצרות ומוכרות ../images/Emo100.gif

תשריינו בבקשה ביומן את שישי הקרוב (איזו התרגשות....
) ובואו להנות לקדם ולקנות ממעצבות ומוכרות מוכשרות בתחומן. מנשאים, בובות אנטרופוסופיות, בגדים ומוצרים לילדים, בגדי הריון והנקה, בגדי נשים, חזיות ומוצרי הנקה, פינת עיסויים וייעוץ, תיקים, תכשיטים ועוד...
ב 10:30 בבוקר עיסוי תינוקות
עם עדי שטרסמן.
צילום הריון משפחות ובכלל (התמונות יישלחו למייל בחינם). מצ"ב הזמנה, הוראות הגעה בקישור שבחתימה שלי. אשמח לראותכן
, רעות.

טיול- הצגה בזכרון יעקב 14/5 בין 10-13 ../images/Emo202.gif

מזמינה אתכן נשים יקרות להפנות חברות
, לקוחות
או בני משפחה
לטיול-הצגה/טיול-תאטרון בהדרכתי ובשתוף השחקנית המוכשרת שירי להב-שפר חברת מעגל חיפה. הטיול יתקיים ביום שישי הקרוב 14/5 בין השעות 10-13 רכבים
פרטיים (מעגלי)
מחיר כרטיס- 70 ש"ח, הנחה מיוחדת לחברות קישורי אמהות(ואורחיהם, כמובן) - 40 ש"ח אנו מזמינות אתכן להתרשם ממצגת
של הטיול צ'ופר של חברות מעגל חיפה, קישורי אמהות ומחוות הדעת של כמה מהן בקישור המצורף מקוות לראות הפניות מכן שירי ומיכל

עד איזה גיל אפשר להצטרף../images/Emo35.gif

הי, שמעתי שמומלץ ומעולה. האם מתאים גם לגילאים המבוגרים יותר?
רוית|

בוודאי- כל עוד יכולים לטייל ברגל בניחותא בעיר

כל גיל. החל מגיל 6 ועד 96.... יש לקחת בחשבון שלא תמיד יש היכן לשבת.... וחוות דעת- כנסי ותראי את קארן קוסמטיקס מחיפה ואת יפעת גבע-רגולר מעבירות חוות דעת מצולמת בקישור למעלה...

בטוחה שכרגיל יהיה מהנה וכיף

באסה שקבעתי תוכניות אחרות. אולי אנסה לבטל. בכל מקרה נשמע ממש כיף!

אילהT

New member
לסובלות (וסובלים) מנדודי שינה../images/Emo199.gif

הסטטיסטיקה טוענת כי 95% מהאוכלוסיה תסבול בשלב זה או אחר בחייה מ-נדודי שינה אם אתם או מי מכריכם סובל מנדודי שינה - אשמח אם תואילו להעביר אליו או אליה את הפרוספקט המצ"ב. ..."כי אחרי כל לילה לבן מגיע יום שחור"... למי עשוייה לסייע שיטת שינה ערבה?? לאמהות לתינוקות (או נשים בהריון), לנשים בגיל המעבר, לסטודנטים בתקופת הבחינות, לעובדי משמרות, לעובדים בהיי-טק אל מול מדינות אחרות (במזרח או במערב), לאנשים אחרי מחלות, לבני משפחות של ילדים או אנשים חולים, סדנת שינה ערבה תתקיים ביום חמישי, 27/05, החל מהשעה 19:00. ההשקעה בסדנה - 250 ש"ח להרשמה - נא ללחוץ על הקישור המצורף: להרשמה לסדנת שינה ערבה ב- 27/05/2010 * יש לרשום את המילים סדנת שינה נפתחה ההרשמה לסדנת שינה ערבה שתתקיים ביום ה' 27.05 החל משעה 19:00 הסדנה חד-פעמית וחווייתית ההשקעה בסדנה 250 ש"ח אשמח אם תעבירו הלאה...

../images/Emo57.gif"עין הרע".. יש דבר כזה??../images/Emo57.gif

מיכל בהיר ישר אני מבקשת לשתף את כולכם: לילי אהרון הצילה לי את העסק! זה מאוד מורכב לתאר את הפרטים, אבל לילי רואה דברים מדוייקים באופן המפתיע גם אותי (שיש לי עשרות שנות נסיון ומגע עם מתקשרים) לילי ואושרה הן נשמות גבוהות וטהורות! ההדרכה העוברת דרכן, מוענקת ישירות מהאור. אני ממליצה לכל אחד, שעובד עם אנשים וחשוף לקנאה וצרות עיין ולשון הרע, גם ללא ידעתו- אל תפסידו את המבצע הנדיב הזה! יש כאלו הלוקחים לניקוי בעופרת, כמה מאות שקלים! תודה אושרה המקסימה, עלייך ועל שחיברת אותי לאימך- אני אתכן לאורך הדרך! באהבה גדולה, מיכל -- מיכל בהיר ישר אסטרולוגית בכירה ומרשתת עסקית מובילה למודעות, בריאות וחירות כלכלית .....MONA*VIE...... ד"ר תמר עילם גינדין חייבת לשתף אתכם במה שקרה אצל לילי ביום שני. הטיהור כולל כמה דברים, ביניהם גם תקשור. בטיהור עצמו לילי לא נגעה בי, אבל הרגשתי רכבת הרים של זרמים שוטפים בכל הגוף. אחר כך גם הייתי עולצת כל היום והיה לי יום עסקים פורה ונהדר, שהמשיך גם להיום בבוקר. בתקשור, לילי מתיכה חתיכות עופרת ביחד וקוראת בהן - אין לי מושג מה ואיך. היא אמרה לי: "אני רואה שיש לך שני ילדים, והייתה לך הפלה?" מי שמכיר אותי, יודע שהפלות לא היו לי, אבל היה לי הריון אחד שהתינוק לא היה שלי ולכן הוא לא חלק מהחיים שלי היום. עד עכשיו כשאני נזכרת בכך שערותיי סומרות (חוץ מאלה שהוסרו לצמיתות ע"י תמי אמיר). ביקשתי כבר מקום ליום שני הקרוב בעקבות ספק שהיה לי הערב. נראה לי שאני הולכת להפוך להיפוכונדרית של עין רעה רק כדי לעלות שוב ושוב על רכבת ההרים הזאת... -- ד"ר תמר עילם גינדין הרצאות העשרה בנושאים ייחודיים www.thmrsite.com עטליה אוברמן אני... עדיין נמצאת אצל לילי ואושרה! הכח, העוצמה, שום מילה לא יכולה להסביר את מה שקורה שם - ו ק ו ר ה תאמינו לי תנו לעמצכם מתנה ותגיעו לימי הניקוי האלה גם אם אתם מפחדים, לא מאמינים, מגחחים זה חזק!!!!!!!!!!!!!!!! אושרה ולילי אני שלכן -- עטליה אוברמן אניתיאה-איתך בשביל החיים פתרונות מקצועיים משולבים לנשים בצמתים של החיים בעקבות יום הטיפול הראשון - שבו אנשים רבים, נשים וגברים, התנקו, הוטענו, הועצמו והתרגשו - מזמינה אתכם להירשם לימים הבאים! ניקוי הגוף והנשמה מן המיותר, מן החשוך והכנת האור - הניקיון - המזל לתוכנו ולנשמתנו ! מרכז אור האהבה מזמין אותך ליום טיפולים - לניקוי והסרת עין הרע, פתיחת המזל הגורל, העצמת עסקים ופרנסה, בריאות, זוגיות וזיווג (ואף העלאת התדר לקראת 2012!!!) יתקיים ביום ב' 24/5 - בין השעות: 10-16 משך הטיפול כ- 20 דקות, עלות 100 שח' יש להירשם מראש בדף מול אושרה הד-סיני 054-4455547 אנרגיות שליליות, עין הרע והסרת עין הרע - עין הרע הינה אנרגיה ובעצם מחשבות שליליות הנשלחות מאדם אחד לאדם שני, מחשבות שליליות, קנאה, שנאה, איחולים רעים לאדם, קללה או קללות הנשלחות לאדם מסוים. מחשבות שליליות הינן תדר נמוך מאוד אשר מאחוריו עומד רגש שלילי ורצון לפגיעה באדם העומד מולך. עין הרע או אנרגיה שלילית הנשלחת מאדם אליך פוגעת בנו ברמה הרוחנית האנרגטית, אך מחלחל פנימה ואף פוגע בנו ברמה הפיזית-בריאותית. ישנם אנשים אשר מאמינים מאוד בעין הרע, ישנם אנשים אשר פוסלים זאת, יש לכך סיבות שונות - יש שטוענים שאני אדון לגורלי - ולכן מחשבות אדם אחר לא תפגענה בי, אלא אם אתן לכך לקרות. טענה זו נכונה מאוד, אך לא מדויקת. אכן אנו ומחשבותינו משפיעים על התנהלות חיינו, אך ברמה הרוחנית קיימת לכל אדם הגנה שונה, שמירה שונה, והרי שכאן ישנו חופש הבחירה - יש חופש בחירה גם לאדם שממול לשלוח אלינו מחשבות שליליות, איחולים שליליים, קנאה ועוד כך שאנו עלולים להיות פגיעים מול מחשבותיהם של אחרים. אך האם אם לא נחשוב ולא נאמין בכך, זה יעלם? האם הפחד מכך, האם מחשבות על כך לא חושפת אותנו יותר? איך מזיקה העין הרע? איך להישמר מעין הרע? הגנות להמשך קריאה לחצו כאן: http://www.or-ahava.co.il/remove יום מרוכז לניקוי מעין הרע יתקיים ביום ב', בתאריך 24/5 בין השעות:10-16 משך הטיפול כ- 20 דקות, עלות 100 שח' יש להירשם מראש מול אושרה הד-סיני 054-4455547 ; [email protected]

לילך0110

New member
קבוצת תמיכה לנשים בטיפולי פוריות ללא עלות

בנות וחברות שלום, אני שמחה להודיע לכולן על פתיחת קבוצת תמיכה לנשים בטיפולי פוריות ללא עלות במרכז ת"א בסוף החודש מס' המקומות מוגבל אשמח שתודיעו לכל מי שתוכל להיות מעוניינות בכך. למעונינות אנא שלחו מייל ל: [email protected] בקרו באתר שלי: www.lilisteg.com

כל הכבוד על היוזמה!

בתור מי שעברה טיפולי פוריות, אני יודעת שיש חשיבות עצומה לתמיכה. זה תקופה לא פשוטה לשני בני הזוג... בהצלחה!

עינת75

New member
../images/Emo91.gifעוד על אמהות ותינוקות-סדנא מקצועית

נשות מקצוע העובדות עם אמהות ותינוקות, שמחה להציג לכן סדנא מקצועית ומעשירה. כל הפרטים בקובץ המצורף. יום נפלא

עינת75

New member
../images/Emo91.gifמהלכיים יצירתים בקבוצה - סדנא מעולה

נשות מקצוע המקיימות קבוצות לאמהות ותינוקות במגוון תחומים - תמיכה, עיסוי, בייבי יוגה, ליווי התפתחותי ועוד שמחה להזמינכן לסדנא מעשירה, מהנה ומלאה בכלים מעשיים. הכל בקובץ המצורף. יום נפלא

../images/Emo66.gif"איך לדבר ..." סדנת הורים בכפ"ס../images/Emo68.gif

נפתחת סדנת הורים "איך לדבר כך שהילדים יקשיבו ולהקשיב כך שהילדים ידברו" תאריך פתיחה: יום ב', 31/05/10 שעה: 20:45 מקום: כפר סבא משך: 7 שבועות, שעתיים כל מפגש מוזמנות להשתתף או להפנות הורים המעוניינים לשפר היחסים עם ילדיהם
...........להגיע לליבם
............ולטפח מנהיגות הורית
.......... לפרטים: קרן קאפמן 050-9050097 [email protected]

סהרול

New member
יום שישי 14.5.10 סדנאת ליווי התפתחותי../images/Emo95.gif

בוקר אור, ביום שישי הקרוב 14.5 בשעה 10:00 במושב רמות מאיר (ליד רחובות,נס ציונה). נפתחת קבוצת ליווי התפתחותי לתינוקות- סדנאת "הכנה להתהפכות" המתאימה לתינוקות שעוד לא מתהפכים. הסדנא מאפשרת לנו מפגש עם הורים אחרים הנמצאים באותו המצב,הקניית תחושת ביטחון ,ידע על שלבי ההתפתחותי התנועתית והחושית,תרגילים מהנים המגרים את שלבי ההתפתחות וועוד ידע רב שאני מוסיפה כהומאופתית ומדריכת הכנה ללידה. הסדנא בת 5 מפגשים. שיעור 1 ניסיון - חינם ! אשמח אם תפיצו הלאה.||בבקשה
יום מצוין
הדר

kalanit23

New member
צריכים עזרה בגבייה?חייבים לכם כסף?

אני אשמח לעזור ולהשיג עבורכם את החוב שאולי כבר התייאשתם מלקוות שישלמו לכם אני מנוסה בתחום לפרטים ניתן לפנות אליי במסרים תודה

יכי67

New member
דרושה דירה לאמא חד הורית באזור המרכז-שרון

אני מנסה לעזור לחברה שהתגרשה מבעלה וחייבת לפנות את דירתה בתלאביב מפאת תקציב וחייבת למצוא בהקדם פיתרון טוב לה ולילדים. מחפשת דירה להשכרה (אמא + 2 ילדים), באזור המרכז כולל תלאביב רבתי (כולל רמת גן פתח תקווה ועוד), הרצליה עד כפר סבא, כל אזור השרון כולל מושבים. עדיף מקום שיש בו בית ספר/גן טוב (לא יקר מדי). אנא העבירו מפה לאוזן, אולי מישהי יודעת על משהו.

../images/Emo101.gif../images/Emo95.gifהרצאת החיאה ועזרה ראשונה לתינוקות

בקרוב תתקיים בסטודיו שלי במודיעין הרצאה בנושא עזרה ראשונה והחיאה של תינוקות וילדים. מספר המקומות מוגבל להרשמה ופרטים - 0544229800

במודיעין הקרנת הסרט תינוקות השבט

ביום שישי 21.5.10 ב9:30 תתקיים בסטודיו שלי במודיעין הקרנה של הסרט תינוקות השבט. לאחר ההקרנה על קפה ועוגה יתקיים דיון בנושא גידול תינוקות בשבטים פרימיטיביים למול גידול תינוקות בעולם המערבי. עלות השתתפות 50 ש"ח מספר המקו מות מוגבל. לפרטים והרשמה - 0544229800

dreadlocks2

New member
dreadlocks קולקציית קיץ מרהיבה

קולקציית קיץ 2010 ממשיכה להגיעה ,המון דגמים חדשים,בדים מודפסים ייחודים גזרות נוחות ומחמיאות .הנכן מוזמנות להתרשם ולרכוש דרך האתר www.dreadlocks.co.il או בחנויות הרשת : כפר סבא ויצמן 93, ירושלים מדרחוב דורות ראשונים 4,תל אביב שינקין 32 ובקיבוץ צבעון גליל עליון-מחסן הייבואן ובחנויות ברחבי הארץ- לפרטים על החנות הקרובה לביתך 04-6980978

למעלה