לוח מודעות- פרסום רק כאן!!!!

mirya

New member
רעיון מה לעשות בסופ"ש-למי שצריכה קליניקה...

קליניקה להשכרה ב time sharing, על פי ימי עבודה: קבוצות קטנות, סדנאות, טיפולי גוף, נפש ורוח. ביקנעם המושבה, קרוב לצומת, שפע חנייה, שירותים/מקלחת וחדר אכסנה/המתנה. לפרטים:0507432400, או מייל:[email protected]

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן!!!!../images/Emo41.gif

כל יום א' נפתח מחדש לוח מודעות שלנו בפורום- זהו המקום לפרסם כל דבר: אירועים
מכירות
סדנאות
הרצאות
ושאר ירקות...
כל הודעה מחוץ ללוח תימחק
ביום חמישי יפתח לוח מודעות מיוחד לסופשבוע שבוע טוב.

hagit e

New member
סדנת אפיית פיתות בריאות

סדנה לאפיית פיתות מקמח 100% מלא. בסדנה נלמד שני בצקים, בצק שאור וכן שמרים. מומלץ לחובבי האפייה, להורים הרוצים לשפר את איכות המזון שלהם ושל הקטנטנים, מתנה לחבר/ה, בילוי זוגי משותף ועוד.

עינת75

New member
נשות הקצוע מתחום הורות ראשונית - זה בשבילכן

מלוות לאחר לידה, מדריכות ויועצות הנקה, מנחות קבוצות לאמהות ותינוקות ואחרות... סדנא זו מיועדת לכן - להעשיר את הידע ולמלא את הארגז הכלים. סוגרות הרשמה השבוע אז מהרו להרשם!!! שבוע נפלא

yaelmmmmm

New member
איזה יופי! ../images/Emo45.gif

עינת, פשוט כייף לראות את הדברים שלך.

עולים לכיתה א'???../images/Emo66.gif

ביום חמישי הקרוב, 3.6 אני מעבירה הרצאה במסגרת קופ"ח מכבי בנס ציונה(מכביטף), שתעסוק בעליה לכיתה א'-חששות, טיפים ומידע שחשוב לדעת. מזמינה את כול מי שזה נוגע לה לבוא ולשמוע. לחברי מכבי המחיר הוא 10 שקלים לדעתי.

הורות מודעת- סדנא לשחרור כעסים

סדנא לשחרור כעסים למדתי שמאחורי הכעס שלי על ילדי נמצאת תחושה של חוסר אונים. ברגע שהבנתי שחוסר האונים יוצר בי כעס, היה לי קל יותר להתמודד עם הכעס כעס הוא סימפטום. כשנבין מה עומד מאחורי הכעס, הכעס יירגע. בואו לגלות את מקור הכעס שלכם, לשחרר אותו ולחוות תקשורת חזקה יותר עם הילדים. עלות הסדנא- 40 ש"ח שישי 04 יוני 2010 זמן: 09:00 - 11:30 מיקום: "קומה"- יש מקום להתעורר רחוב: בית יוסף 6 (כרם התימנים )

rayshlomi

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif סדנאת שיווק עצמי למטפלים ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שלום מטפלות יקרות, אני מנהלת קישרי לקוחות במרכז מנטורינג, מרכז שמתמחה בכל מה שקשור באימון, ייעוץ וחניכה. מהכרותי עם מטפלים מצויינים רבים אחד הקשיים, אחרי הלימודים ובכלל, הוא הקושי להגדיל את מעגל המטופלים ולעסוק במקצוע הטיפולי במשרה מלאה. בנוסף, קשה להוציא סכום גדול על ייעוץ/ אימון עיסקי פרטי. מכיוון שכך בנינו סדנא המותאמת למטפלים בלבד בה תוכלו לקבל את הכלים להצלחה. הסדנא הבאה נפתחת ב 16/06. פרטים נוספים כאן- סדנאת שיווק עצמי למטפלים. ובפייסבוק. שבוע טוב, רעות.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסדנת הורים "איך לדבר..."../images/Emo124.gif

נפתחת הסדנה "איך לדבר כך שהילדים יקשיבו ולהקשיב כך שהילדים ידברו"
מבית "לייף סנטר-המרכז להורות מקושרת" 07/06/10, ימי ב', בצור יגאל (ליד כפ"ס), ב20:45.
חיזוק אינטואיציה הורית
תקשורת מכבדת
די לשוטרות
מיומנויות להתמודדות עם מצבי יומיום
הכח להוביל ילדינו לקראת בגרות אמיתית
נותרו 3 מקומות!!! הקדימו להרשם , או המליצו לחברות. לפרטים והרשמה: קרן קאפמן 050-9050097 [email protected] <<כי ילדים זה לכל החיים>>

../images/Emo41.gif "למה לא אמרו לי שככה זה?" כנס פוסט פארטום

הכנס "למה לא אמרו לי שככה זה?" מוקדש לפוסט פארטום, לשנה שאחרי הלידה יתקיים ב-15/6/10 בשעות 8:30 - 16:00 ב"ישראל יפה בפארק". כנס לקהל הרחב ולאנשי מקצוע, במקום נהדר בגני יהושוע, קל להגיע, חניה במקום וכולל כיבוד וארוחת צהריים קלה. בתכנית: הצרכים הנובעים מהשינוי בתא המשפחתי, טיפול טבעי בתינוק, חד הוריות - משפחה קצת אחרת, דרכים לעיבוד חוויות הלידה ורצפת האגן הנשית והיחס המיוחד אותו היא דורשת. פרטים באתר המניפה בכנסים ואירועים או בטלפון 054-2228402. שבוע נפלא,

כנס פניני עסקים מתקיים השנה בזכרון יעקב

נשים בעלות עסקים, זוהי הזדמנות נהדרת לשלב נטוורקינג עם בילוי והנאה. אנא פתחו את הקובץ המצ"ב אתן מוזמנות בחום.

yaelmmmmm

New member
הי- נרשמתי!

מאד אהבתי את הפלייר- ובייחוד את התוכן... ונרשמתי לכנס.

מיאה - ביצה סינית לבריאות נשית

אישה אהובה תארי לך ביצת קוורץ קטנה יפיפיה, איתה את יכולה ללכת כמה שעות ביום, מחזקת את שרירי רצפת האגן (למניעת דליפת שתן, צניחת רחם), טובה לבריאות כללית של האיברים הפנימיים, משפרת את היכולת שלנו לשחרר, לכווץ ולהנות, תורמת למצב רוח מעולה וחיוניות, מחזקת החשק המיני באופן טבעי ועוזרת לסנכרן את ההתעוררות המינית בין אישה לגבר, משפרת את איכות האורגזמה הנשית. ניתן להזמין את הביצה אצלי. להיות אישה זו אחריות לטפח את הזהות המינית הנשית שלנו, לחזק הקשר לגוף , לשמחה ולעונג. אני אעזור לך להיזכר בכוח שלך לברוא וליצור, להיזכר בעצמה של נשיותך בברכה - ורדה לב אש, מנחה לאינטימיות ומיניות, דקיני 052-4816836 www.lev-esh.com

פעילות לאמהות עם תינוקות בשרון

אמהות עם תינוקות מגיל לידה ועד חצי שנה, אתן מוזמנות.. .. ביום ג' ה - 8 ביוני מתחילות סדנאות חדשות של ליווי התפתחותי. הקבוצות קטנות, האוירה ביתית ואינטימית, היחס אישי. קבוצה אחת לגילאי לידה - 3 חודשים וקבוצה אחת לגילאי 3 -6 חודשים. הפעילות במושב תנובות בשרון (בין כפר יונה לבת חפר, קרוב לנתניה, ישובי השרון ועמק חפר גישה נוחה מכביש 4 ומכביש 6) ההרשמה בעיצומה,פרטים והרשמה בנייד 054-6484924 או באתר שלי מחכה לכן, ליטל

yaelmmmmm

New member
סדנא שלי בעלות סמלית- מוזמנות בחום ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

הי יקרות, סדנא שלי במועצה אזורית עמק יזרעאל- כל מי שקרובה, מוזמנת בחום. הסדנא נקראת 'ללמוד מהצלחות בקריירה'

לרזות ללא דיאטה - הזמנה לערב מבוא ללא תשלום.

ערב מבוא יתקיים ב-10.6.10 בערב בלב הקונגרסים, פארק המדע נס ציונה-רחובות. המרצה - נורית אדלר - הוגת השיטה. מי שמעניין אותו מוזמן ליצור עימי קשר בטלפון או במייל ולעדכן על הגעה. המפגש במבוא הוא חינם אך מחייב הרשמה מראש, אצלי.

למעלה