קורס הכשרת מנחות יוגה צחוק
קורס הכשרת מנחי יוגה צחוק הכשרת מנחים חדשים בחסות בית הספר הבינלאומי ליוגה צחוק. קורס הכשרה חוויתי, תיאורטי ומעשי בשיטת היוגה צחוק אוהב לצחוק וכשצוחקים סביבך? עכשיו אפשר להפוך זאת למקצוע. ימשך 4 פגישות בימי ב' בשעות 9.00-13.00 ברבי בינימין 7 ירושלים החל ב 6.9.10 (עלות 1200 שקלים ) בהנחיית בת שחר וינפלד מדריכה בכירה של יוגה צחוק שהוכשרה על ידי ממציא השיטה ד"ר מאדן קטריה. בעלת ניסיון רב בהפעלת יוגה צחוק עם: מבוגרים, ילדים, קשישים, אנשים בעלי צרכים מיוחדים, חברות, ארגונים, פסטיבלים ואירועים פרטיים. הכשירה מנחי יוגה צחוק רבים. בעלת תואר שני בנוירוביולוגיה ותעודת הוראה. קורס הכשרה חווייתי שמטרותיו העיקריות: - לרכוש כלי טבעי להעצמה אישית. - ללמדך כיצד להוסיף יותר צחוק ושמחה לחייך. - לתאר מחקרים על היתרונות הבריאותיים של הצחוק. - לעודד אותך להשתמש בשיטת היוגה צחוק למענך ולמען אחרים. - להקנות לך את הידע והכלים הנדרשים להנחות מפגשי צחוק בקרב קהלי יעד שונים. -ללמדך כיצד להפעיל משחקי חברה בקבוצה. - הקורס מציע תוספת הכנסה בדרך נעימה. נושאי הקורס: - סקירה היסטורית כללית של תרפיית הצחוק. - התפתחות שיטת היוגה-צחוק בעולם- סיפורו של ד"ר מאדן קטריה. - יתרונות הצחוק – בהיבט הפיזי, הנפשי, החברתי, הקהילתי, הרוחני. - הפרכת מיתוסים: האם יש צורך בסיבה, הומור או מצב רוח טוב כדי לצחוק ? - הדגמה חווייתית של המרכיבים השונים של מפגש יוגה צחוק. - הסבר מפורט של כל המרכיבים: תרגילים מעוררי צחוק, נשימות, מתיחות, מדיטציית צחוק והרפיה. - תיאור התפקיד והאחריות של מנחה יוגה צחוק, לרבות קוד האתיקה של המנחה. - הנחייה של קהלי יעד שונים (ילדים, קשישים, אוכלוסיות מיוחדות ועוד). - עקרונות וכללים לשילוב הומור בהנחייה וצחוק בחיי היום יום. - הקמה והפעלה של מועדון צחוק לקהל הרחב. תמחור, שווק ופרסום. - ארגון סמינרים וסדנאות חווייתיות בשיטת היוגה צחוק לארגונים וחברות עסקיות. בוגרי הקורס מקבלים: 1 : תעודת הסמכה רשמית - תעודת הסמכה של מנחה יוגה צחוק מטעם ביה"ס הבינלאומי ליוגה צחוק חתומה על ידי ממציא השיטה דר' קטריה מאדן ובת שחר וינפלד. 2 : חוברת הדרכה מפורטת עם מאגר גדול של תרגילים. 3 : מפגשים עם בוגרי הקורסים של בת שחר לשם רענון, השתלמות, החלפת רעיונות ושיתופי פעולה אחת לחודש. 4 : סטאז' - אפשרות ל"סטאז'" והתנסות בהנחיית יוגה צחוק, במסגרת מועדון היוגה צחוק, וקבלת משוב מהמתרגלים וממדריכת הקורס. 5 : אימון וליווי אישי - אפשרות להתייעצות. 6 : רשת תמיכה - חיבור לרשת תמיכה של כל מנחי היוגה צחוק בישראל, השתתפות בפורום מנחי יוגה צחוק בישראל באינטרנט, והשתתפות בכנסים. 7 : פרסום חינם באינטרנט - רישום חינם באתר הבינלאומי של יוגה צחוק של דר' קטריה מאדן. למי מיועד הקורס? * כל אדם שרוצה להכניס יותר צחוק לחייו ולחיי אחרים. * מי שמעוניין ללמוד כיצד לשלב יותר צחוק בעבודתו ובתקשורת בינאישית. * כל מי שרוצה להתפרנס מהנחיית סדנאות צחוק. * כל מי שרוצה להקים מועדון יוגה צחוק באזור מגוריו. להרשמה: - שיחה אישית מקדימה עם מנחת הקורס בטלפון. - חתימה על הצהרת בריאות. - תשלום דמי הרשמה 300₪ מראש להבטחת מקומך בקורס (דמי ההרשמה נכללים בעלות הכוללת של הקורס). עלות: 1200₪ למשתתף. בת שחר וינפלד, טל. 052-3409998 ,026526491 פקס 6523840- 02
www.batshacharyogatschok.area.co.il [email protected] רבי בינימין 7 בית הכרם ירושלים המלצות של בוגרי הקורסים: לבת שחר המורה, המדריכה והחברה המקסימה ! הרשי לי לכתוב מעט אודותיך... המורה:העברת את הסדנאות בצורה מקצועית וחוויתית תוך שילוב חומר תאורטי ותרגילים מעשיים בטוב טעם. עליך ניתן לומר "מורה טוב מורה לחיים ... שמחים". המדריכה: את מקפידה ליצור קשר עם התלמידות שלך, עונה לכל פנייה ומציידת אותנו מיידית בתרגילים ובפעילויות. לא שומרת רק לעצמך, מעדכנת בכל הזדמנות יישר כוח. החברה: את חביבה ומפרגנת, מאפשרת ונותנת המון כוח, ומעל לכל את אדם. והכל ברוח טובה ובחיוך ענק וצחוק מתגלגל... מכאן לכמה אמרות יפות שזכית ליישם!
-"הצחוק-הוא קשר בינלאומי המחבר אנשים יחדיו" (נתן אוזבול) -"השחוק-יפה לבריאות הגוף והנפש גם יחד, חכמי הרופאים ציוו לנו את השחוק" (שלום עליכם). -עצבות-נועלת שערי שמיים. תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות (הבעש"ט) אני מאחלת לך המון שנים של צחוק ללא סיבה ואושר עם המון סיבות. ממני בהערצה מזל אדרי המלצה על קורס הנחיית סדנאות יוגה-צחוק אצל בת שחר וינפלד כאשר הולכים ללמוד סדנאות צחוק רוצים לבחור את המומחה ביותר, אני לצערי לא יכולתי להגיע למאדן קאטריה. ברוך ה' זכיתי ללמוד אצל בת שחר, הנחיית סדנאות שכאמור למדה ממנו (והפכה למומחית). מפגשי הלימוד היו חוויתיים מהנים ומעשירים. בת שחר נתנה תחושה טובה ושייכות לכל משתתפי הסדנה אשר באו כל אחד מעולמו הוא, עם רקע שונה ומטרה אחרת. בת שחר גם תומכת ומלווה, כשצריך, בעת הכניסה לעולם היומיום ולשוק העבודה. אך העיקר הוא, בעיני, העולם שבת שחר פתחה בפני עם תום הלימודים הסדירים. בזכות בת שחר נכנסתי לחברה שמחה, מכילה ותומכת, מפרגנת וחמה. חברת הצוחקים והצחקנים אשר עומד לנגד עיניה תמיד, הרחבת הטוב והשמחה בכל אשר תפנה. חברה אשר נפגשת לעיתים ומשפריצה צחוק שמחה ואהבה על סביבותיה כאידאל ובחירה לחיים. תודה לך בת שחר. בברכת הרבה ברכה ואור וטוב ושמחה חה חה וצחחחחחחוק חגית רפאל מנחת סדנאות יוגה צחוק ומתמחה בהפעלות לילדים. השתתפתי בקורס שלך להכשרת מנחי יוגה צחוק....בתקופה שסבלתי מאלרגיות וכאבי ראש.משבוע לשבוע מצב בריאותי השתפר ביחד עם מצב הרוח, שמחת החיים והחיוניות....דבר שאפשר לי להרים הרבה פרויקטים במקביל.. מלבד זאת נהניתי מכל רגע ורגע....מהצחוק ביחד...מהרעיונות..מההתייחסות לחיים, דבר שכמובן הרים אותי לרמות גבוהות של חיוביות ואופטימיות. ורד בראון מטפלת הוליסטית בת-שחר היקרה שלום, ברצוני לנצל הזדמנות זו ולהודות לך על כך שפתחת בפניי את עולם יוגת הצחוק.בעיניי זוהי שיטה גאונית ופשוטה כאחד.בראבו לדר' קטריה שיסד את שיטת יוגת הצחוק וכל הכבוד לך על כך שמצאת לנכון ללמוד אצלו ולחלוק את זה איתנו.אני מאחלת לכמה שיותר אנשים ליהנות מחוויה מופלאה זו במסגרת קורסי ההכשרה שלך.אולי אם כל העולם יאמץ את שיטת יוגת הצחוק אז החיים יהיו שמחים ומאושרים יותר. בהערכה, ליליה מנפוב מירושלים בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על המקצועיות והיושרה שלמדתי ממך.על הצניעות והיופי באיך שהעברת. אני בטוחה שניפגש שוב מקצועית.כי נהניתי ללמוד ממך.. שבת שלום מצדקה ואם את פוגשת מישהי מחברותיי לקורס מסרי דש ושנת הגשמה בשפע טוב. צדקה עומר I enjoyed Bat Shachar's course very much; it was a lot of fun and I learned how to be a laughter yoga teacher. She is a great teacher and I would recommend her to anyone who wants to become a certified teacher of Laughter Yoga חיה ליד