לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם אירועים, סדנאות קבוצות מכירות הרצאות ושאר ירקות...
פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע טוב

../images/Emo42.gifקבוצת אימון חדשה - הזמנה

הזמנה לסדנת העצמה - בחירות נכונות - אימון קבוצתי מזמינה אתכם להצטרף לאימון בן 6 מפגשים המאפשר התקדמות קבוצתית להשגת מטרות אישיות, תוך תמיכה והפריה הדדית בין חברי הקבוצה. המפגשים יתקיימו אחת לשבוע בין השעות 19:30-21:00 בביתי ברמת השרון. בואו לערוך התבוננות פנימה ולשאול –
מהו היעד שלי בתחום: (קריירה, אישי, זוגיות, משפחה, עסקים......)
עד כמה נכון לי לממש את הבחירה?
אילו רווחים יהיו לי?
מה עומד בדרכי ?
מה יקרה במציאות אם אממש את הבחירה?
מה יקרה אם לא אממש?
מי אחראי להצלחות של חיי? *נושאי המפגשים – יקבעו ע"י חברי הקבוצה. תוך לקיחת אחריות על התהליך הקבוצתי במפגשים ובניהם. עלות האימון - 600 שקלים
10% הנחה לנרשמים בפורמים של תפוז
לפרטים והרשמה ריקי ברוך [email protected] קובץ הזמנה+משוב מתאמנים מצורף להודעה זו. תודה

mgb11

New member
לי הם חידושו וגרמו לי להרגיש בטוחה

ממלילצה בחום, קבלתי את המצגת הזו מסימילאק והתבקשתי להעביר אותה.. תהנו.. יש דברים שלי היו חדשים, אני כבר העברתי לכל חברותי האימהות הוריוניות, ממילצה בחום..

מפגש אמהות עם תינוקות עד גיל זחילה ללא תשלום

מפגש כייפי וחינמי במושב תנובות בשרון. אמהות עם קטנטנים עד גיל זחילה. כל הפרטים בכתובות האתר, הפייסבוק או בטלפון 054-6484924 מחכה לכן, ליטל

בעיה עם הקישורים, אנא הכנסו לאתר שבחתימה

פנו אלי מספר חברות עם בעיה להכנס לקישורים. אנא הכנסו לאתר שלי, בדף הבית יש הפנייה לכל הפרטים. סליחה למי שחשה עוגמת נפש, אני מאותגרת טכנולוגית וייתכן שעשיתי/לא עשיתי משהו שצריך.

0454

New member
יריד מכירות וירטואלי של אמנים כחול לבן

קומונת יריד אומנים וירטואלי, נפתחה לפני כשבוע, בהנהלת דריה בת-מלך ואילנה הראל (גל1אור2). הקומונה זכתה לפרגון רב מצד האומנים, שהביעו רצונם להשתתף ביריד. החל מהיום 4-7-10 הנכם מוזמנים להכנס לקומונה ולרכוש מוצרי אומנים, עבודות יד בלבד, כחול- לבן. איך זה עובד??? כל אומן מציג את עבודותיו בקומונה בשרשור אחד, שנפתח עבורו ל-3 ימים רצופים. כל 3 ימים מתחלף אומן, כך שניתן יהיה לפרגן לכולם. האומן יציג את עצמו, את עבודותיו בתמונות בצירוף מחיר, וניתן יהיה ליצור איתו קשר לגבי המוצרים שלו למכירה, תנאי תשלום, משלוח וכל שאלה שתשאל בנושא. תינתן אפשרות פניה באינטרנט, גישה לאתר/בלוק/אלבום תמונות של האומן. אני קוראת לכולכם, לנצל במה זו ולרכוש מוצרי אומנות ישראלית - כחול- לבן!!! היום זה חשוב לנו שבעתיים. החגים שבאים עלינו לטובה בפתח, השנה כבר בתחילת ספטמבר, ומי מאיתנו לא חושב על מתנות. זו ההזדמנות שלכם, להכנס לבדוק מה מציעים, ניתן גם לשלוח לחו"ל. מבטיחה לכם שתהנו, ממוצרים יחודיים, ברמה גבוהה, שתגרום לכולנו גאווה רבה. להתראות ביריד - עינבלית תציג את המכירה הראשונה - יוצרת צעצועים בהשראת האנתרופוסופיה, ינשופים פיות וגמדים. הקישור לקומונה: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=38168

MAm 3

New member
חדשה בתחום ומקווה שאני במקום הנכון../images/Emo140.gif

פרינצ'יפסה - פינה קטנה וקסומה בכפר בן-נון. בחנות בגדי מעצבים (אופירה,לי אייזן,מיקושה, שינקין 4 ועוד), תיקים ותכשיטים יפיפיים. אשמח לראותכן
לפרטים נוספים - 050-9000053.

MAm 3

New member
אין לי עדיין אתר/גלריה

אבל יש פייסבוק למי שמעוניינת
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000972082742

ברוכה הבאה לשכנתי ....

אמנם אני פוגשת אותך לראשונה בעולם הוירטואלי, אבל אנחנו שכנות בעולם האמיתי ( אני מכפר שמואל) ולשאלתך, כן הגעת למקום הנכון, צרי איתי קשר וניפגש בהצלחה

אלרן08

New member
מחפשת עובדות מסורות כקלדניות

הדרישות הן לא רק להכיר את וורד אלא לדעת להדפיס EQUATION לדעת להדפיס באנגלית, עבודה מוקפדת ואיכותית אבל בעיקר כאלה שיודעות להדפיס מהר, אחרת זה לא ממש כלכלי הדרישה היא בעיקר להיות פרילאנסריות אבל יתכן גם עם תלוש חלי אלרן שירותי משרד

דרושות אמהות מהדרום

לבזק אונליין בבאר שבע דרושים אנשי שירות לקוחות או מכירות למוקדים טלפוניים. משמרות נוחות, בונוסים והטבות, מוקדים בנושאים מגוונים ואפשרויות קידום. אפשרות למשרת אם. קו"ח יש לשלוח ל[email protected] אריאלה

לפתוח עסק- לצאת לדרך חדשה

פתחת עסק? יצאת לדרך עצמאית וחדשה? מזל - טוב! אצלנו באתר תוכלו למצוא מגוון של דוגמאות לפנקסי חשבוניות וקבלות 1.לבחור 2.לעצב 3.להזמין פשוט נוח וזמין

תכנון ועיצוב גינות

הקיץ בפתח ועימו המודעות לצורך בחיסכון במים. זה הזמן לארגן מחדש את הגן, לצמצם אזורים בזבזניים ולהחליפם במגוון גינונים חסכניים במים. (טוב, אז היה עדיף לעשות זאת קודם, אבל לא עשינו - מוטב עכשיו מאשר אחר כך). אז מה אני מציעה? בואו ניפגש לכמה שעות, נסער מוחות ונלהיט את הדימיון עד שנמצא פתרון - תכנון של גינה יפה ונעימה שאינה דורשת השקייה מרובה. אם יהיה צורך, נוכל להרחיב את המפגש: אני אמשיך לעבוד בבית ואשוב אליכן עם תכנית מגובשת. ומה אז? אמליץ לכן על גננים והכדור יעבור לידיכן. איפה אני עובדת? באיזור המרכז ובשרון. רוצות להתרשם מעבודות קודמות? בואו לבקר באתר שלי: www.etigarden.com רוצות ישר לפנות אלי? מס' הטלפון שלי הוא: 054-6320560 להתראות, אתי

rayshlomi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מהדרך לפח- מוצרים שעברו מהפח ../images/Emo41.gif

שימוש חוזר ומפתיע במיכלים של נירה גל- דוכן מיוחד ומעניין ביריד מעצבים בחצר במושב שחר בשבת הקרובה. עוד על המוצרים והמעצבים שיוצגו באירוע כנסו לבלוג שלי.

מי שמחפשת להיות כלה אחרת

כמו הכלה שנישאה על החוף ורצתה בגד שיתמזג עם הרוח והגלים / הכלה שרצתה שמלה עם דולפינים ואחרות .באתר שלי תפגשו את אותן הבנות /אמהות שרוצות להיות אחרת . אתר חדש בבניה .

שלום לכולם../images/Emo140.gif

נוסח הפרסום שאתם מתבקשים לפרסםו גל1אור2 ו 22:41 | 05/07/10 קומונת יריד אומנים וירטואלי, נפתחה לפני כשבוע, בהנהלת דריה בת-מלך ואילנה הראל (גל1אור2). הקומונה זכתה לפרגון רב מצד האומנים, שהביעו רצונם להשתתף ביריד. החל מתאריך 4-7-10 החלנו בהעלאת מוצרים למכירה בקומונה. הנכם מוזמנים להכנס לקומונה ולרכוש מוצרי אומנים, עבודות יד בלבד, כחול- לבן. http://www.tapuz.co.il/communa/addmsgCommuna.asp?CommunaId=38168&msgid=43113636&Subject=&Content= איך זה עובד??? כל אומן מציג את עבודותיו בקומונה בשרשור אחד, שנפתח עבורו ל-3 ימים רצופים. משתתפים מספר אומנים במקביל, כל 3 ימים מתחלפת קבוצה, כך שניתן יהיה לפרגן לכולם. את שאר האומנים ועבודותיהם ניתן לראות בקישורים המופיעים בצד ימין של הקומונה. האומן יציג את עצמו, את עבודותיו בתמונות בצירוף מחיר, וניתן יהיה ליצור איתו קשר לגבי המוצרים שלו למכירה, תנאי תשלום, משלוח וכל שאלה שתשאל בנושא. תינתן אפשרות פניה באינטרנט, גישה לאתר/בלוק/אלבום תמונות של האומן. אני קוראת לכולכם, לנצל במה זו ולרכוש מוצרי אומנות ישראלית - כחול- לבן!!! היום זה חשוב לנו שבעתיים. החגים שבאים עלינו לטובה בפתח, השנה כבר בתחילת ספטמבר, ומי מאיתנו לא חושב על מתנות. זו ההזדמנות שלכם, להכנס לבדוק מה מציעים, ניתן גם לשלוח לחו"ל. מבטיחה לכם שתהנו, ממוצרים יחודיים, ברמה גבוהה, שתגרום לכולנו גאווה רבה.

../images/Emo180.gif../images/Emo180.gifמבצע קיץ../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

הכובעים האוסטרלים עכשיו במבצע קיץ... כובע שני ב30 ש"ח
הכובע רחב שוליים ועם פטנט להתאמת היקף הראש. מידות 0-2 ו 2-5 במגוון צבעי קיץ מצורפות תמונות מחיר לכובע 49 ש"ח

למעלה