לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב, זהו המקום לפרסם עצמכן, אירועים סדנאות מבצעים הרצאות מכירות ושאר ירקות....
פרסום שאינו מחובר לשירשור זה, ימחק

הילהל

New member
שמעתי טובות על הסדנא שלך

אמנם לא הייתי (רחוק לי בנימינה..וקיץ לי עכשיו) אבל שמעתי רשמים מלא מעטים שהיו אצלך, עם ילדים בטווח גילאים רחב למדיף וכולם חזרו נלהבים ומרוצים

1954טל

New member
תודה גדולה לך הילהל

אילו רק יכולתי הייתי מקרבת אליך את בנימינה ומכבה את הקיץ. תודה.

אישית ממליצה- ממש מאחורי תחנת רכבת בנימינה

ולילדים האישיים שלי זו היתה חוויה כזו שחזרנו על כך כבר פעמיים. בצמוד לפטיפורים של אביטל, ניצלנו גם מסעדת פועלים נחמדה ונקייה ששני בני עשרים + פתחו עם האמהות הבשלניות שלהם ואכלנו שם צהריים ממש לא יקרים. חוויה נפלאה לקיץ: גם נסיעה ברכבת וגם שוקולד איכותי-בלגי, וללא חלב ואלרגניים שהם. מומלץ מאד, אם לא היה ברור עד עכשיו

להיות שגרירים של ישראל

מוזמנים להיות שגרירים של ישראל, החל מ 4/8 מתארח אצלנו בן משפחה ,בחור בן 18, אשר מגיע אלינו ל10 ימים, כדיי ללמוד על שורשיו היהודיים הרחוקים. תומס הינו יליד בודפסט,הונגריה(אינו דובר עברית). ישמח להכיר את ישראל דרך מפגש עם אנשים . תומס יתגורר אצלנו (מושב במרכז הארץ). אם אתם ואתן מוענינים להכיר לו את ישראל.תוכלו ליצור איתנו קשר או להעביר את ההודעה הזו למי שנראה לכם שישמח להיות שגריר של ישראל.

../images/Emo91.gifתערוכת הבוגרים של שנקר

בואו לראות את העבודות של הבוגרים המוכשרים, דקה לפני שהם יוצאים לכבוש את העולם. היכונו לתערוכה חגיגית במיוחד שתתקיים בבנין עלית ההסטורי במסגרת שנת ה־40 של שנקר. בינתיים בואו והצטרפו אלינו לפייסבוק: http://facebook.com/pages/Shenkar-snqr/11945100142... ותוכלו לקבל עדכונים על ההכנות לתערוכה לפני כולם.
התחלה: יום חמישי 15 יולי 2010‏ בשעה 20:00‏
סיום: יום שישי 30 יולי 2010‏ בשעה 20:00‏
מיקום: בניין המחלקה לאמנות רב־תחומית (בניין עלית לשעבר) רחוב: רחוב ז’בוטינסקי 8 רמת גן. מוזמנים.
מי מצטרף אלי?
הבת שלי בבוגרים........

../images/Emo32.gifברכות לפוזה חברתנו כי בתה סיימה שנקר

זה עסק יקר לממן לימודים של סטודנט בשנקר
לבתך

תודה.../images/Emo13.gif ברגעים אלו היא מקימה

את חלקה בתערוכה.
יצאה השכם וזה יהיה אל תוך הלילה בעלי יחליף את החבר שלה שנמצא שם מהבקר אבל זו חויה נפלאה אני באמת שמחה מאוד תודה שחשבת תודה על הכל.

עליזה 63

New member
ערב של תקשור וחלומות

ערב של תקשור וחלומות תאריך: חמישי 12 אוגוסט 2010 זמן: 19:30 - 22:00 מיקום: בתל-אביב בסיטי קולג' חניה בשפע וחינם רחוב: ר'ח הזרם 10 מעל בית הספר לנהיגה מונעת תיאור הנה זה בא הדבר האמיתי ערב של רוחניות לשמה,מה בתפריט? 1)הרצאה על תקשור חלומות ומה שביניהם. 2)נדבר טיפה על המספרים בחיינו. 3)ואם נספיק נכניס קצת שיחה על עין הרע שידוע שדוד המלך האמין בזה,ואיך אפשר על ידי פעולות פשוטות להפטר מזה,וסוד התהילים. כל משתתף משתתפת יקבלו מתנה יחודית. מי שירצה מפת הגעה שילח לי מייל [email protected] . אשמח לראותכם בין אורחי באותו ארוע, . כניסה 50 ש"ח לכסות את העלויות. לפרטים 0524531205 עליזה מתקשרת,ומאחלת את כל הברכות.

הנחה למצטרפות למעגל אמהות השבוע בת"א

נפגשנו למפגש אחד מקסים בנושא סיפורי הלידה - ואני מצרפת נשים עד הפגישה השנייה, ולאחר מכן סוגרת את ההרשמה. הפגישה השנייה תהיה ביום רביעי הקרוב בין השעות 11:00-13:-- בביתי ברחוב בר גיורא בתל אביב (צמוד לדיזנגוף סנטר). מזמינה אותך להגיע למעגל מאוד אינטימי, שיאפשר לך המון מקום לשתף, לדבר, להקשיב ולהיתמך. הנחה של 50 ש"ח מובטחת לנרשמות השבוע. אשמח לשמוע ממך ולתת לך פרטים נוספים, בטי.

יריד ענק של יד 2 ב 22/07

ישוב גדול ומקסים על צלע הגלבוע, יתקיים יריד יד שנייה . כולל דוכני יד שנייה של בני המקום, מוזיקה והופעות מקומיות. הישוב מונה 700 בתי אב וכן יהיה פרסום בכל ישובי העמק. דרושים דוכנים הקשורים במוצרים לילדים, מזון, תכשיטים דברים לביה"ס ועוד... היריד יתקיים 4 פעמים במהלך החופשה - 8,22/07 ו 12,26/08 בין השעות 18.00-21.00 תאורה וחשמל כולל... לפרטים דרך המייל! אגב, אם אתם מהסביבה או סתם בא לכם למקור מרכולתכם - דוכן יד שניה רק ב - 20 ש"ח תתקבלו בברכה

בגלבוע - ישובי תענ"כים

מייד בצומת הסרגל ימינה ממשיכים ישר עוברים את ישובי אומן וגם את ישובי יעל ומגיעים לצומת יזרעאל ונכנסים ימינה לפי השלט לכיוון גן נר בהמשך הכביש, לכיוון תחנת דלק שמאלה עוברים את השער הצהוב פונים ימינה לכיוון השכונה הצפונית (יש שלט) בפניה הראשונה פונים ימינה בכיכר ממשיכים ישר, ושמים לב היכן הפניה הראשונה ימינה לכיוון חניית עפר וספריה- ובטח כבר תשמעי את המוזיקה ותראי את הדוכנים... כל הנסיעה מצומת הסרגל 15 ד' אגב אפשר לפני או אחרי לעלות לגלבוע הצופה על כל העמק מראה מרהיב, באפילו לעשות פיקניק יש ביער הגלבוע כמה מקומות נהדרים עם שולחנות מוסדרים, גני שעשועים גדולים. שיהיה לכם טיול מקסים!

gal191

New member
מדריך לעבודת אמהות מהבית, עסק אונליין -חינם!

הי, אני מחפשת שינוי ורוצה לעבוד מהבית. קיבלתי מדריך מצויין,82 עמודים המלמדים על הקמת עסק אינטרנטי בפירוט. אשמח לפרט לכל מי שמעוניינת. גלי

../images/Emo42.gifערב על שיווק ומנדלות

*מורה נבוכים בהקמת אתר אם יש לך תכנית להקים אתר אבל אין לך מושג מה עושים, אם התחלת והסתבכת, אם כבר יש לך אתר אבל הוא לא עושה את העבודה... מרצה:פולינה שטרן-שלמה הינה יוצרת תקשורת. עוסקת בייעוץ שיווקי אסטרטגי, כתיבה שיווקית, רעיונאות ועריכת תוכן. מלווה בעלי עסקים בתהליכי מיתוג, שיווק ופיתוח העסק, לרבות הקמת אתרים. *היכרות עם מנדלות נצייר מנדלת זרע החיים המאפשרת לנו להיות בתהליך של לידה והתחלה, מנדלה של התחדשות מתמדת. מנחה:רונית ספיר, דולה ומדריכת הכנה ללידה, מטפלת בשיאצ'ו, רייקי ופרחי באך. תלמידה של איתן קדמי - האומן והמורה לציור מנדלות. ניפגש ביום שלישי ה-27/7 ונבלה יחד החל מ-19:00 עד 22:00 באולם "אורבן ארועים" , אזור התעשיה פולג נתניה, ליד איקאה במקום יוגש כיבוד קל ושתיה לחברות ארגון המניפה חינם קולגות,חברות ומכרות מוזמנות בשמחה בעלות סמלית של 50 ₪ ההרשמה מראש ב"צור קשר" באתר ארגון המניפה www.hamenifa.org

לבעלות אתר-פרסום בגוגל בניהול עצמאי

מנוע החיפוש גוגל מאפשר לעסקים קטנים ובינוניים לקבל חשיפה מרבית לקהל היעד ממוקד באמצעות מודעות פרסום המופיעות בצד שמאל לתוצאות החיפוש. מודעות אלו כרוכות בתשלום עבור גוגל אך הן בעלות אפקטיביות רבה. פרסום במנוע החיפוש גוגל מהווה את אחד הכלים החשובים לעסקים קטנים. ניתן לבחור באחת מן האפשרויות הבאות: 1. הקמה וניהול קמפיין לתקופה של 3 חודשים או 6 חודשים. 2. ניהול עצמאי של קמפיין גוגל -הקמה של קמפיין וניהול למשך חודש ולאחר מכן בעזרת הדרכה והסבר – הלקוח מנהל באופן עצמאי את הקמפיין. 3. יש לך קמפיין שהקמת אך אינך מרוצה? שדרוג הקמפיין הקיים – פעמים רבות נבנה קמפיין שאינו מיטבי – בעזרת שדרוג הקמפיין הקיים ניתן להפיק תוצאות טובות ביותר. לפרטים נוספים 6559339 - 050 9751618 - 08 מזמינה אתכן להיכנס לאתרי

pe t e l

New member
../images/Emo214.gif סדנת מתחילים - עיצוב עוגה בבצק סוכר

רוצות ללמוד לקשט ולעצב עוגה בבצק סוכר? ב 22.7 בשעה 18:30 אני מעבירה סדנת מתחילים בבית הספר לבישול של ניבה במושב בצרה בשרון. כל משתתפת יוצאת עם עוגה מעוצבת ומפוסלת מעשה ידיה. אין צורך בניסיון קודם! מחכה לכן (-:
דנה

למעלה