לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב, זהו המקום לפרסם כל שעולה על דעתכן: בית פתוח יריד מכירות סדנאות הרצאות טיפולים ושאר ירקות
כל מודעה שאינה משורשרת לכאן, תימחק

פתיחת חוגי הכל במחול תשע"א

החל מהשבוע נפתחות שלוחות החוגים של הכל במחול, מי שמעוניינת לפתוח חוגים בקרבת ביתה (איזור שפלה- מרכז-מודיעין), ניתן לבדוק את האופציה! כנסו להתרשם באתר או חפשו אותנו בפייסבוק: שרון בויוק

../images/Emo240.gifגם הנחה...וגם הטבה../images/Emo77.gif!!! שווה לבדוק!

שנת לימודים חדשה כבר בפתח ויש לי הצעה מדליקה לאלה מכם שמתנדבים לועדי הורים בגני ילדים. כל שנה מתקצבים סכום מסוים למתנות ימי הולדת שמארגנים בתוך הגן, והנה לכם פתרון פשוט: במקום לבזבז זמן יקר ודלק.... תכנסו ל: http://www.giveagift.co.il ,תלחצו על "מתנות ליום הולדת" בצידו הימני של עמוד הבית, תבחרו מתנה...... וקבלו: 10% הנחה על קניה מרוכזת ממגוון של מתנות ילדים שבאתר ובנוסף הטבה** בשווי 70 ₪ למבצע ההזמנה!!!! **כל מוצר בשווי עד 70 ש"ח לבחירתכם!!!! מאחלת לכם שנה טובה ומבורכת!

שירהד1

Member
מנהל
מתנות ייחודיות לחג-

רוצה להמליץ לכן על חפצי נוי בעבודת יד שמכינה חברה של אמא שלי. היא מכינה דברים מדהימים ביופיים וייחודיים מפימו. ניתן למצוא אצלה מתנות לעצמיכן או לאחרים. יש אצלה דברים פרקטיים כמו תכשיטים, כלים לבית, שעוני קיר, תמונות לחדרי ילדים, פמוטים, וכן דברים עיצוביים לבית כמו רימונים, חמסות, מוביילים ועוד. הכל עשוי במלאכת מחשבת מפימו, שזה לא להאמין. שמה תמר רוזן והיא נמצאת ברעננה- 054-7414143. היא אשה מדהימה ונעימה, ומכינה דברים נפלאים. השבוע הייתי אצלה וקניתי רימון ושני מוביילים. כדאי לכן! חג שמח, שירה.

עליזה 63

New member
ב30 אוגוסט

ב30 אוגוסט · 20:00 - 23:00 -מיקום המרכז לפיתוח מודעות- 050-5625759יהודה הלוי 101 קומה ב' משמאל פרטים נוספיםערב עם עליזה גדליהומתקשרת, פותחת בתהילים, פותרת חלומות, פותחת בשמן ומים יש לה כישרון מגיל צעיר, ובשנים האחרונות עוסקת בכך באופן אינטנסיבי. עבר, הווה עתיד, זוגיות פרנסה. אנרגיה מהידיים , תספר על דרכה, תציג את שיטות החיזוי שעובדת בהם, ותפתח לאנשים בתהילים בשילוב עם תיקשור. .בליווי מסר לשנה החדשה כניסה 50 ש"ח.

pe t e l

New member
שבת אמנים בצורן - שבת הזו ../images/Emo140.gif

ההפתעות המתוקות של "פטל" לחג מתארחות בשבת אמנים בצורן בבית משפחת עמרם. השבת הזו 4/9 בין השעות 10:00-20:00 אשמח אם תבואו להגיד שלום יהיה מתוק וצבעוני! קפה ועוגיות עלי
עוד רעיונות והפתעות בדף הפייסבוק שלי. מוזמנות לעשות לייק ...
דנה

../images/Emo91.gif יום עיון בנושא פריון והדרך להורות

לא בא בקלות... יום עיון בנושא פריון והתמודדות עם קשיים בדרך להורות יום שני 13.9.10 ה' בתשרי תשע"א 8:30 – 16:00 ב'ישראל יפה בפארק', גני יהושוע ת"א בתכנית: פריון בראי הרפואה הסינית - אפרת מורסיאנו (מור) הקשר בין תזונה ופוריות - דיאנה היימן פינברג פאנל סיפורים אישיים: פתרונות לסוגיות פריון ורצון להורות השפעת טיפולי פוריות על הדימוי האישי והקשר הזוגי - יעל שילר השפעת טיפולי פוריות בגברים על הצלחת ההפריה - פרופ' בנימין ברטוב. האירוח כולל כיבוד וארוחת צהריים חלבית. פרטים נוספים באתר ארגון המניפה

ריקי קא

New member
קורסי מוח אחד - פיתוח מודעות מקצוע לחיים

לכל המעוניינים בפיתוח מודעות ובמקצוע לחיים !!! אחרי החגים !!!! ייפתחו בת"א ובבנימינה קורסי של מוח אחד- 4 שלבים ראשונים של שיטה מופלאה ומדהימה לצמיחה אישית לשחרור חסימות רגשיות, שינוי אמונות מגבילות ויצירת מציאות חיים רצוי באמצעות בדיקת שריר. שיטה העוקפת את המודע ופונה באופן ישיר לתת- מודע . השיטה עוזרת בפתרון קשיים בנושאים כמו: זוגיות, חרדות, שפע, לקויות למידה, קושי במערכות יחסים, פריצת דרך בקריירה, ובעצם בכל נושא בו אנו מבקשים שיפור בחיינו. הקורס מתאים לכל אדם הרוצה ליצור פריצת דרך בחייו ולמטפלים המבקשים להצטייד בארגז כלים אפקטיבי במיוחד ורחב מאד. בסיום הקורס תינתן תעודה המוכרת ממרכז מוח אחד בישראל. הקורס חוויתי ביותר ומהווה מסע של התמרה ושינוי. עבודה בשיטה מביאה לשינוי בחיים אף לאחר פגישה אחת!!! מתי ? 6 באוקטובר בימי רביעי -בין 9:00 ל- 13:00 – 4 שעות כל מפגש בת"א 10 באוקטובר יום א ' בין 9:00 ל- 13:00 – 4 שעות כל מפגש בבנימינה ( ישנה אפשרות נוספת לפתיחת קורס ערב בבנימינה ) איפה ? בת"א (קרוב לאבן-גבירול-פינת ארלוזורוב ) בבנימינה בסטודיו הפלמנקו של עדי – מרחק של 5 דקות הליכה מהרכבת. אופן הלמידה ? חומר תיאורטי , הדגמה ותרגול. כמה מפגשים? 28 מפגשים . עלות הקורס ? עלות ליום לימודים 240 ₪ . עלות כוללת של הקורס ? 6720 ₪ פתיחת הקורס מותניית במינימום של 10 משתתפים . ערב מבוא יתקיים בבנימינה ביום חמישי ה- 16 בספטמבר בשעה 20:00 נא להודיע על הגעה . בהרשמה מוקדמת עד ה-16 בספטמבר תינתן הנחה ליום לימודים- 220 ₪ ובעלות כוללת של 6160 ₪ . ריקי קאופמן איזונים 054-6827767 www.rickyk.co.il [email protected]

קנגורה

New member
../images/Emo124.gifדרושות מדריכות מבקעת אונו

היי, אני מנסה להתחיל עסק קטן וביתי לנשים לאחר לידה. אני מחפשת מדריכות שמעבירות חוגים לתינוקות קטנטנים. מי שמעוניינת להצטרף ל"פרוייקט", מוזמנת להשאיר לי הודעה. מיכל

../images/Emo124.gifיצירה ביריד במרינה הרצליה!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif|

לכל הילדים שאוהבים לצבוע, לקשט, וליצור... אנחנו מקימים דוכן חדש במרינה הרצליה. מה בדוכן?
גבס
קופסאות מעץ
מלאכים מקרמיקה רימונים ותפוחים מקרמיקה
צביעת תמונות לחדר על עץ - מותגים
מעץ - מראות, קופות,שעונים ועוד....
בשבת הקרובה - 4/9 החל משעה - 16.00 הנאה מובטחת
מחירים מצחיקים (10-25 ש"ח)

מפגש חינמי לאמהות ותינוקות../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

ביום חמישי הקרוב ה2.9 ב- 9:30-11:30 יתקיים בסטודיו שלי במודיעין מפגש לאמהות ותינוקות בגילאי 0-6 חודשים. בתוכנית, פעילות במגע ותנועה לתינוקות ודיון בנושא חווית הלידה עבור התינוקות. ההשתתפות כרוכה בהרשמה מראש, מספר המקומות מוגבל לפרטים והרשמה - 0544229800 מחכה לראותכם

יאנקה

New member
לכל בנות הפורום שפנו אליי בקשר לחזיות ../images/Emo20.gif

אני מעדכנת אתכן, כי פירסמתי אלבום, מתוכו אפשר להזמין ללא התחייבות לרכישה. כן כן... רק תקראו טוב, את התנאים בצד האלבום. ההזמנות מתקבלות עד יום ראשון בערב. ושוב, אני ממליצה לבצע מדידה של הגוף לפני ביצוע ההזמנה. אתן מוזמנות להעביר את הפרטים במסר או במייל.

shirlygn

New member
בהרצלייה נפתחת קבוצת תמיכה לאמהות חד הוריות

ב - "אגדה" נפתחת קבוצת תמיכה והעצמה אישית לאמהות חד-הוריות לגיל הרך בואי להכיר את "המשפחה המורחבת" החדשה שלך.. כי לאם חד- הורית זהו צורך הכרחי.. אחת לשבוע נדבר על הכול: האתגר, וההתמודדות היום יומית, ההתלבטויות והתהיות בהווה ובעתיד הצרכים והרצונות, הקשיים והמעווים היחסים עם עצמי והסביבה כאישה וכאם. מועד פתיחה: יום ב' - 4/10 שעות הקבוצה: 21:30 – 20:00 עלות: 700 ₪ ל- 12 מפגשים (עד 4 תשלומים). מספר המקומות בקבוצה מוגבל ל – 15. מנחה: שירלי גפן – אם חד הורית, עו"ס m.s.w. בנשים ומגדר, מנחת קבוצות ומחנכת למיניות. לפרטים והרשמה: מרכז "אגדה" 09-9569482. שער העיר, רח' בן-גוריון 22, בניין ב' הרצליה

or2704

New member
פונה לכל מי שעניין ההרזיה והאכילה הרגשית

קרוב לליבה - אשמח אם תקדישו מספר דקות לענות על סקר קטן שהכנתי בנושא הרזיה ואכילה רגשית זה יעזור לי מאוד. http://tfasim.org.il/tofes/z79w4 תודה אורנה

MAm 3

New member
פרינצ'יפסה מארחת יריד מתנות לחג../images/Emo77.gif../images/Emo100.gif../images/Emo39.gif

ביום שישי 03/09 בשעות 09:30-15:00 בגדי-מעצבים,כלי-בית, תכשיטים סרוגים,אמנות זכוכית,ציור על עץ, ציור על קנווס ומנדלות, הדפסים לחדרי ילדים, פסלוני חימר וחמסות,לחמים עוגות וקונפיטורות, זרים מתוקים,חולצות הנקה, אלבומים מעוצבים,הספר "קלפי סודות" בהנחה,עיסוי טווינא ועוד... כולם במקום אחד לכבוד החג
בואו לבלות,להתפנק ולקנות מתנות לחג מיוצרים מוכשרים. הקפה עלינו יהיה שמח
כולם מוזמנים
כפר בן-נון - יהיה שילוט ליריד.

סדנאת היכרות ועבודה עם הרשת העיסקית LINKEDIN

מצרפת פרטים על סדנא שמתקיימת אצלנו בשבוע הבא לכל מי שמחפשת פניה לחברות וארגונים - נראה לי שזהו בהחלט הפיתרון אני אהיה שם ומה איתך? רוצים להגיע לגורמים משמעותיים וללקוחות בעולם העסקים? Linkedin - התשובה בשבילכם רשתות חברתיות זאת המילה האחרונה בתחום העסקי. כולם נמצאים שם, אך יש רשת עסקית אחת ששם תוכלו למצוא מנהלי חברות, מנהלי שיווק, מנהלי משאבי אנוש, מנהלי רכש וכל מי שחלמתם עליהם כדי לקדם את העסק שלכם. הכל במרחק רשת אחת – linkedin רבים שמעו עליה (ואפילו נרשמו אליה), אבל רק מעטים יודעים כיצד לנצל אותה לטובתם. בסדנא קצרה, ממוקדת ויעילה תשיגו יתרון משמעותי על המתחרים שלכם. אם הלקוחות שלכם הם עסקים וארגונים – אל תחמיצו את ההזדמנות. הסדנא בת 2 מפגשים, בלב הקונגרסים (פארק המדע, נס ציונה) בעלות של 480 ₪ + מע"מ סדנת בוקר: - 13/9 יום שני 9:00-12:00 - 20/9 יום שני 9:00-12:00 סדנת ערב - 14/9 יום שלישי 17:30-20:30 - 21/9 יום שלישי 17:30-20:30 מספר המקומות מוגבל. אנא הקדימו להירשם. להרשמה – 054-2424781 - מירב [email protected] או אצלי 054-6302711 סיון

למעלה