לוח מודעות -פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות -פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם בית פתוח,יריד, מכירות, סדנאות, הרצאות, אירועים ועוד הודעות פרסום מחוץ ללוח זה ימחקו, שבוע טוב ושנה טובה

היום ב" יוצאים מאזור הנוחות " - סוגי דיאלוג

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=144879857 אם התמודדתם בחיים עם דיאלוג שהקשה עליכם לנהל שיחה גלויה ונכונה? האם מצאתם עצמכם מתנהלים בדיאלוג מטיף ומתנשא מול אדם? נותן שרות למשל? האם אנו יכולים לשלוט ולבחור את צורת הדיאלוג שלנו בכל זמן או ארוע נתון ולא ליפול לתכתיב של מי שמולנו? עד כמה אנו מודעים שסופו של הדיאלוג מותנה בסוג הדיאלוג בו נבחר להשתמש טרם נקלענו לתוכו?
מצפה לכם הבקר בפינה יוצאים מאזור הנוחות
תודה

עוד 5 ימים לקבל את ההנחה...

כנס ענק לנשות עסקים ב- 16.9 הנחה משמעותית לנרשמות (ומשלמות) עד ל- 10.9 מהרו... הרשימה עומדת להסגר...
ניתן גם לשלוח צ'ק- לפקודת אמא שפע, ת"ד 14752, אזור

הכנס מתקיים בלב הקונגרסים

והוא מושקע עד מאוד כולל הכנת תוכנית עבודת לשנת 2011 - הלכה למעשה וכן מגוון הרצאות בתחומים שונים לבחירה. זה הזמן לעבור מנוח לדום, מחופשים לעשייה, ולהתחיל להצעיד את העסקים שלנו קדימה מייד לאחר החגים. נתראה בכנס סיון לב הקונגרסים

מחר - פעילות ללא תשלום לאמהות ותינוקות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל המודיעיניות שבינינו מחר בין 9:30-11:30 תתקיים בסטודיו שלי פעילות בתנועה ומגע לאמהות ותינוקות בגילאי 0-6 חודשים. הפעילות ללא תשלום ובהרשמה מראש. לפרטים נוספים והרשמה - 0544229800 כמובן שאם מישהי מכירה אמהות בחופשת לידה עם תינוקות בגילאים הרלוונטים אשמח מאוד מאוד אם תעבירו אליה את ההודעה הזו ואת הפרטים. הסטודיו שלי נמצא במודיעין. המון המון תודה.

עליזה 63

New member
שבוע טוב ,היום אני מארחת את אופירה אבירם

שבוע טוב ,היום אני מארחת את אופירה אבירם,אופירה פותחת בקלפי טארוט,ונמרולוגית,ניסיון של המון שנים.אופירה מיעצת ברדיו 103 ,היתה בזמן מיסטיקה,היא ידועה ביכולתה.אז יש באפשרותכם לשאול אותה שאלה אחת ממוקדת.תוסיפיו שם פרטי שם האימא ותאריך לידה,ובחרו במה הייתם רוצים שהיא תפתח לכם,בנמרולוגיה או טארוט.אופ]ירה לא תענה על שאלות על הריון ובריאות,כמובן מי שירצה יכול לפנות פרטי.נא לשרשר רק פה.היא תתארח מהשעה 8 בערב עד השעה 10 את מי שהיא תספיק תספיק.אופירה לא עונה למסרים פרטים,הכל פה על דפי הקומונה.שיהיה בהצלחה וכל טוב.http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=32898&smsMsg

למי יש יומולדת?../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|נרות

מחפשים יומולדת לא שיגרתי, עם הרפתקאות?
לפי נושא - אינדיאנים?
פירטים? דורה??
פיות? דוגמניות? ועוד.. ועוד..
היומולדת כולל הפקה בנושא מסיום - מוזיקה
, פרסים
משחקים ועוד.. קעקועים / איפור
יצירה
והמון תשומת לב לילד/ילדת היומולדת!
וגם: יש לי שפע של אטרקציות: יומולדת איטלקי - שמח במטבח! כולל פיצה!
יומולדת שוקולד
- פרלינים צבעוניים,
משחקים מתוקים
ועוד... יומולדת דוגמניות
- איפור
, סטיילינג
, אקססוריז
וכמובן "בוק" צילום!!!
יומולדת אומנות
במפיות נייר - על זכוכית
/ עיסת נייר/
עץ/
קנבס...
והמחירים.... מצחיקים! נסו אותי!

מחפשות קשר לארגונים ועסקים גדולים? מצאתן!

הסדנא הזו מתקיימת אצלי בלב הקונגרסים. רוצים להגיע לגורמים משמעותיים וללקוחות בעולם העסקים? Linkedin - התשובה בשבילכם רשתות חברתיות זאת המילה האחרונה בתחום העסקי. כולם נמצאים שם, אך יש רשת עסקית אחת ששם תוכלו למצוא מנהלי חברות, מנהלי שיווק, מנהלי משאבי אנוש, מנהלי רכש וכל מי שחלמתם עליהם כדי לקדם את העסק שלכם. הכל במרחק רשת אחת – linkedin רבים שמעו עליה (ואפילו נרשמו אליה), אבל רק מעטים יודעים כיצד לנצל אותה לטובתם. בסדנא קצרה, ממוקדת ויעילה תשיגו יתרון משמעותי על המתחרים שלכם. אם הלקוחות שלכם הם עסקים וארגונים – אל תחמיצו את ההזדמנות. הסדנא בת 2 מפגשים, בלב הקונגרסים (פארק המדע, נס ציונה) בעלות של 480 ₪ + מע"מ סדנת בוקר: - 13/9 יום שני 9:00-12:00 - 20/9 יום שני 9:00-12:00 סדנת ערב - 14/9 יום שלישי 17:30-20:30 - 21/9 יום שלישי 17:30-20:30 מספר המקומות מוגבל. אנא הקדימו להירשם. להרשמה – 054-2424781 [email protected]

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif יום עיון בנושא פריון והדרך להורות

לא בא בקלות... יום עיון בנושא פריון והתמודדות עם קשיים בדרך להורות יום שני 13.9.10 ה' בתשרי תשע"א 8:30 – 16:00 ב'ישראל יפה בפארק', גני יהושוע ת"א בתכנית: פריון בראי הרפואה הסינית - אפרת מורסיאנו (מור) הקשר בין תזונה ופוריות - דיאנה היימן פינברג פאנל סיפורים אישיים: פתרונות לסוגיות פריון ורצון להורות השפעת טיפולי פוריות על הדימוי האישי והקשר הזוגי - יעל שילר השפעת טיפולי פוריות בגברים על הצלחת ההפריה - פרופ' בנימין ברטוב. האירוח כולל כיבוד וארוחת צהריים חלבית. פרטים נוספים באתר ארגון המניפה

oge1234

New member
שלום לכולם! מרכז חדש נפתח באבן יהודה!

אנחנו איליתיה- מרכז חוויתי למשפחה הממוקם באבן יהודה. נשמח לספר על הפעילויות המיוחדות שלנו שמיועדות לכל המשפחה- אמהות, נשים בהריון, ילדים וכמובן, כולם. במרכז ניתן למצוא פעילויות כגון- פעילויות אמהות ותינוקות -בייבי יוגה, עיסוי, ליווי התפתחותי. פעילויות הריון -יוגה הריון, קורס הכנה ללידה, מעגלי הריון. פוריות- יוגה פוריות, סדנאות דמיון מודרך, מעגלי תמיכה והדרכה. אחרי לידה- יעוץ הנקה, סדנאות דיאטה, פילאטיס ומפגשי אמהות מודרכים אסתטיקה- טיפוח, איפור, תכשיטי מעצבים פעילויות לכל הגילאים- פלדנקרייז, פילאטיס מזרונים, יוגה, טיפולים משלימים, טיפולי מגע, מעגלי נשים, סדנאות הורים והרצאות פעילויות אחה"צ לילדים- יוגה, שעות סיפור, שיר ותנועה במרכז תפעל שמרטפיה ובית קפה למבקרי המקום. ועכשיו- הפנינג פתיחה מיוחד ומלא הפתעות! הפנינג הורים, תינוקות וילדים יום ג' 14/09/2010 בין השעות 16:30 – 19:30 לרגל פתיחת מרכז איליתיה, כולכם מוזמנים לאחה"צ של פעילות לילדים ופינוק להורים. כניסה והשתתפות ללא תשלום!!! אמהות: מניקור אקספרס טיפול רפלקסולוגי – "על קצה המזלג" תינוקות: סדנת הורים ותינוקות שמרטפיה פעוטות וילדים: יוגה ילדים שעת סיפור איפור וקעקועי חינה לילדים לרשות המבקרים: דוכני מכירה של מגוון מוצרים בית קפה צלם מקצועי נשמח לראותכם במרכז איליתיה- רחוב בני-בנימין 15 (מול סניף הדואר) אבן יהודה נשמח אם תבואו לבקר!! איליתיה. www.eile.co.il (אנחנו גם בפייסבוק)

sho sha

New member
ליווי התפתחותי באזור השרון - "מילקה"

שלום לכולן, במושב גבעת ח"ן שנמצא בין רעננה להוד השרון נפתחה חנות בוטיק מקסימה לילדים ומרכז פעילויות בו תתקיימנה סדנאות של ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון". אתן מוזמנות להיכנס לקישור הבא: http://www.hug.co.il/milkastore , לקרוא קצת על הסדנאות ולהתרשם מהתמונות. הגישה למקום נוחה מכל אזור השרון ויש חנייה בשפע. לרגל הפתיחה, בחודשים ספטמבר-אוקטובר מחיר הסדנאות הינו מוזל. ביום שני הקרוב, 13.9.10, נערוך שיעורי הכרות וכל מי שתירשם לסדנא לאחר מכן תזכה להנחה נוספת. לפרטים והרשמה (יש להירשם גם לשיעורי ההיכרות): 077-5514849 , 052-3981206. שתהיה שנה טובה לכולן!

התנדבתם לועד בגן ילדים? יש לי הצעה מעניינת...

כמעט בכל גן עורכים מסיבת יום הולדת ביום שישי, לילד שחגג באותו השבוע יום הולדת! והילד הזה מקבל מתנת יום הולדת, שנרכשה מבעוד מועד על ידי גננת או ועד הורים! והנה ההצעה: הנחה של 10% על קניה מרוכזת ובנוסף הטבה בשווי 70 ש"ח!!! ההטבה- כל מוצר מתוך המלאי שבאתר לבחירתכם בשווי 70 ש"ח!!! תכנסו ותתרשמו www.giveagift.co.il, שווה!!!

../images/Emo77.gif כבר קיבלתן את המתנות שלי לשנה החדשה?

בשבועות האחרונים עבדתי על סדרת סרטוני וידאו "טעימות אימון לאימהות" בה אני מצלמת טיפים ותרגילים אימוניים ומחלקת במתנה בדיוק לכבוד השנה החדשה! מוזמנת לקבל כאן- http://www.yael-yavin.com/112808/gift

אתר הקניות הגדול והמשתלם ביותר

http://www.p1000.co.il/DefaultP1000.html?wsId=NHz6heuHb1BFe2a_pSGtB7TdeD7cLhE_z7ZuY1ydKGyZg2Q מכירות פומביות

למעלה