לוח מודעות- פרסום רק כאן

shiran valk

New member
קבלו במתנה תמונה מקצועית מוגדלת של ילדיכם

מגיעים לסטודיו ומצטלמים כחצי שעה, הילד/ה לבד, איתכם או גם וגם. בוחרים מהתמונות שצילמנו את זו שנגדיל עבורכם במתנה. אוספים את התמונה המוגדלת ותולים על הקיר :) ללא חיוב, ללא עלות, ללא אותיות קטנות. לחצו כאן לדף תקנון המבצע

'להיות ולהצליח' סדנא מיוחדת לעסק שלך

בסדנה, תרכשו כלים לחשיבה הווייתית ולחשיבה שיווקית, תמקדו זהות אישית לצד זהות עסקית, תגדירו את ה-BEING שלכם - בעסק ובחיים, לצד חידוד ומקסום ה-DOING שלכם בבית ובעבודה. באימון עם איזבלה - תהפכו מודעים למי שאתם כרגע בעסק ולמי שתרצו להיות ותבינו את הדרך לשם; בטיפול העסקי של ערן - תרכשו כלים על מנת להוציא את זה לפועל ולממש בנינוחות ביעילות.

אם את/ה מטפל/ת בתחום ההוליסטי...

אם את/ה מטפל/ת בתחום ההוליסטי, ומחפש/ת מקום לטיפולים בין אם זה חצי יום, או יום בשבוע, המודעה הזאת עבורך. בעלות מינימאלית,במיקום מקסימאלי, במרכז טבעון. לפרטים איילת דרייב 050-8711-415

מורןח5

New member
סליחה מראש מקווה שזה בסדר

לרשום פה את ההודעה. אני אמא בת 28 לשני ילדים מקסימים המחפשת עבודה בטיפול בילד במשרה מלאה/חצי באיזור רחובות יש ניסיון והמלצות, אחראית, חמה ומסורה מאוד, ניתן לפנות אלי במסר.

לרחובותיות -קבוצת הליכה

שלום, ברצוני להקים קבוצת הליכה של נשים ברחובות (לאורך העוקף). המטרה לצעוד יחד, לפרוק מתחים ולאוורר את הנשמה אחרי יום של ילדים-בית-עבודה. למעונינות צרו קשר במסרים. תודה

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם כל דבר: אירועים סדנאות מכירות, בית פתוח, ירידים... הרצאות וכיו"ב.... מודעות מחוץ ללוח זה ימחקו

../images/Emo79.gifטיול מזמר בבנימינה- יום שישי הקרוב אחה"צ

ביום שישי הקרוב, 1/10 טיול מזמר עם שירי אהוד מנור ז"ל, בבנימינה נטייל עם שירונים, עם מוזיקה ונספר על הנופים והסיפורים מאחורי השירים המוכרים. השירים יקבלו משמעות נוספת. אתן אוהבות שירי א"י? מכירות מישהו שיהנה משירה בציבור? מישהו שאתן רוצות לפנק (מתנת יום הולדת? סתם מתנה?) הרשמה מוקדמת עד יום רביעי בשעה 16:00- במחיר 50 ש"ח למשתתף במקום 70 ש"ח לפרטים נוספים והרשמה- טיול מזמר בבנימינה

ענתי 10

New member
מחפשת שיתופי פעולה:

אני אופה מאפים ביתיים לכל סיבה ולכל ארוע כמו כן עורכת כיבוד חלבי לקבוצות עד 40 אנשים. מחפשת שיתופי פעולה: 1. עם קבוצות/ארגונים שצריכים כיבוד לישיבות (סלטים, פשטידות או בר מתוקים) 2. יוצרות בבצק סוכר 3. קייטרינגים אפשר להתרשם מהעבודות שלי באתר http://anatofa.bizmakebiz.co.il חג שמח!!

rayshlomi

New member
../images/Emo41.gifאיך משלבים קריירה ואמהות ../images/Emo35.gif

אתן מוזמנות למפגש הראשון בבוקר של רעות, נתכנס ב 09:30 לארוחת בוקר קלה, נשוחח ונשתף. לאחר מכן תצטרף אלינו תמר אדלר- מאמנת אישית ועיסקית ותתן לנו טיפים חשובים בנושא קריירה ואמהות. אנא הקדימו להירשם- מספר המקומות מוגבל! [email protected] האירוע בפייסבוק.

נאוה972

New member
מפגשי אמהות ותינוקות במודיעין

בגלל שאיילת ואני (שתי מנחות הסדנה) בחופשת לידה בעצמנו, העלות היא כרגע רק עשרה שקלים עבור הכיבוד. במהלך המפגשים יהיו טעימות של בייבי יוגה, עיסוי תינוקות, שפת הטף, ועוד.

שרונאל

New member
קבוצת ריצה וכושר לאמהות ברמת השרון

אימונים הדרגתיים, באווירה מקסימה ותומכת. כולנו אמהות גם המאמנת :) האימונים מתקיים ביום שלישי ב 20:30 (במשך שעה וחצי) וביום חמישי ב 06:00 (במשך שעה). לפרטים נוספים ניתן לפנות לשני בלוך שני נייד: 052-8450496 מייל: [email protected]

דיקור סיני לכוולללם

רפואה סינית קהילתית באזור השרון 50 ש"ח לטיפול מוזמנות להגיע ולהפנות

האם את מקבלת את המקסימום מהאתר שלך?

"האתר שלך ממש מקסים!" "יופי של אתר" "אהבתי !" לרוב, התגובות שאנו מקבלים על האתר הן תגובות של המשפחה, מכרים וחברים. אך החשובה ביותר עבורך היא התגובה של הלקוחות הפוטנציאליים שלך.. מה הם חושבים על אתרך? איך ניתן לדעת מה דעתם על האתר? השירות שאני מציעה לבעלי אתרים הינו ייחודי ובעל ערך רב. בעזרת תוכנת סטטיסטיקה מורכבת ואיכותית הסורקת את אתרך במהלך חודש ניתן לקבל מענה לשאלות הבאות:  מהו העמוד היעיל מבחינה שיווקית ומהם העמודים שיש צורך לשנותם?  האם הגולשים קוראים ומתעמקים בתוכן או שיוצאים תוך שניות ?  מה אחוז המבקרים החדשים באתר לעומת מבקרים חוזרים ?  מה משך הזמן ממוצע של הגולש באתר ועל מה זה מעיד ?  מה אחוז הגולשים שנשאר בעמוד הבית וממשיך לעמודי ם הפנימיים?  האם הגולשים מגיעים לאתר בצורה ישירה או עקיפה דרך הפרסום או הקידום ?  האם העמודים החשובים ביותר באתר זוכים למצב צפיות וזמן קריאה בהתאם ? ועוד.. קבלת תשובות לשאלות אלו תאפשר לך לראשונה לדעת באופן ודאי את אפקטיביות האתר שלך . נתוני התוכנה ישלחו אליך כדו"ח מסודר שיציג תמונה בהירה של נתוני האתר + המלצות כלליות לשיפור ושדרוג באתר. השירות ניתן בעלות של 250 + מע"מ. פנו אליי לקבלת פרטים נוספים- ודו"ח לדוגמא.

mishmish04

New member
שלום, אפשר להצטרף ../images/Emo92.gif? מחפשת הפניות.

נעים מאוד. אני תמי, בעלת עסק פרטי שעוסק בבריאות וכושר. הייתי חברה, בעבר בקבוצה החיפאית, ולשימחתי אני רואה פה כמה שמות מוכרים
. אשמח להצטרף ולתרום מהניסיון והידע. בנתיים - אשמח להפניות למחלקות או אנשי משאבי אנוש בעיקר באירגונים וחברות בנושאים הבאים:
הפעלת חדרי כושר (החל משלב התיכנון, רכישת ציוד, הקמה והפעלת צוות ועד לתיפעול שותף)
אירגון ימי בריאות
בניית תוכניות בריאות לחברות
חוגים
הרצאות חד פעמיות
אימוני מנהלים, ימי גיבוש למנהלים
אירגון בדיקות תקופתיות
קבוצות תמיכה להרזיה
יעוץ לבניית תפריטים בחדרי האוכל וכו'. כמו כן - אני מאמנת אישית, בעיקר לנשים בהריון ואחרי לידה, אך גם לאנשים עם מוגבלויות פיזיות - אורתופדיות ו/או לבביות. האתר שלי בשיפוצים, אך אשמח לשלוח במייל פלאייר שלי, להתרשמות נוספת.

איזבלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אם הייתי יודעת שאת מנהלת את מעגל פ"ת הייתי מזמן מגיעה לבקר

למעלה