לוח מודעות- פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם את העסק שלכן, אירועים מכירות ירידים סדנאות הרצאות ושאר דברים פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע טוב

התגעגעתי....אז באתי../images/Emo24.gif

את הצפוניות אני מזמינה להצגה במרכז ההנצחה, בקרית טבעון ב-11/10 ב-17.00 ( "יש לי חבר קיפוד!") ואת כל מי שמעוניין- בהזמנת הצגה פרטית וחד פעמית- ערכת בובות אצבע מתוקה במתנה! ובהזמנת תוכנית הצגות שנתית ( לגן /בי"ס או ישוב ) של 5 הצגות בשנה- הצגה שישית במתנה! ויש גם "הרצגה": הרצאת מלווה בקטעי הצגות. על העולם הקסום של תיאטרון הבובות. ( ההרצגה מיועדת למבוגרים ומתאימה להשתלמויות לצוותים חינוכיים , לערבי העשרה ולכיף!)

racheli23

New member
קבוצת אימהות יוצאת לדרך... אחרי חגים שמח לכם!

אם את אמא לתינוק מגיל זחילה ( אפילו גחון) ומתכוונת להשאר עם תינוקך בבית את מוזמנת להכיר אימהות אחרות כמוך. זוהי קבוצה פתוחה לכולם ללא מטרת רווח!!! כל הבנות ששלחו לי מסרים קיבלתן הודעה בחזרה עם פרטי פגישת ההיכרות. הקבוצה תיפגש פעמיים בשבוע קבוע בבקרים ובמהלך השבוע בצורה בלתי פורמלית... פרטים נוספים במסר או בטלפון 0542511158 רחלי רוזט. יום מצוין לכולכם.
קבוצה תיפגש במודיעין

רותירוח

New member
את רוצה לפתוח עסק עצמאי? דברי איתי

כל אחת אשר רוצה לפתוח עסק עצמאי צריכה להתמודד עם רשויות המס השונות. חסכי לעצמך עבודה ותני לי לעשות את העבודה בשבילך. בעבור סכום סימלי אפתח לך את התיק במ"ה, מע"מ וביטוח לאומי, אייעץ לך האם את צריכה לפתוח עוסק מורשה/פטור, אתדרך אותך בנוגע למה עליך לעשות באופן שוטף ואם תהיה מעוניינת כמובן שאגיש לך את הדוח השנתי כשירות נוסף. פני אלי לשיחת ייעוץ ללא התחייבות! רותי נבון, רואת חשבון מוסמכת 052-3213406

הפנינג אמהות ותינוקות 10/10/10 בבאר שבע

אמהות מוזמנות לבלות עם תינוקותיהן, מגיל לידה עד חצי שנה, בוקר עשיר בפעילויות. האירוע יתקיים ביום ראשון, 10/10/2010, בין השעות 9:00-13:00, במשחקיית "עץ לנד" במתחם ONE PLAZA בבאר שבע. הפעילויות באירוע: • עיסוי תינוקות בהנחיית מלכה בונקר-לגעת באהבה; • ליווי התפתחותי בהנחיית עירית כהן-מבראשית; • הרצאות בנושא תזונה עד גיל חצי שנה-מטרנה; • הרצאות בנושא תזונה לאמהות ולכל המשפחה-מכללת רידמן; • רפלקסולוגיה לאמהות-מכללת רידמן; • צילום אומנותי ע"י הצלמת מזי לבל-לרנר; • ייעוץ לעיצוב חדרי תינוקות וילדים ע"י מירב דמרי-עבדה; • פינות משחק לתינוקות; • דוכני ייעוץ, מכירה ועוד. סדנאות עיסוי תינוקות: 9:30-10:00 - גילאי לידה עד 3 חודשים 10:45-11:15 - גילאי 3 חודשים עד 6 חודשים סדנאות ליווי התפתחותי: 10:00-10:30 - גילאי לידה עד 3 חודשים 11:15-11:45 - גילאי 4 חודשים עד 6 חודשים הרצאות תזונה: 10:00-10:45 - גילאי 4 חודשים עד 6 חודשים 11:00-11:45 - גילאי לידה עד 4 חודשים 11:00-11:45 / 12:00-12:45 תזונה וייעוץ לנשים אחרי לידה ולכל המשפחה מספר המקומות מוגבל! הרשמה מוקדמת לסדנאות ולהרצאות: במסר חניה וכניסה חופשית!

racheli23

New member
מעוניינת להעביר הרצאות בהתנדבות?

קיבלתי במייל: יש קבוצת פגועי ראש שמגיעה בכל שבוע למתנ"ס עולמות בפתח תקווה. אנחנו מחפשים אנשים טובים שיתנדבו להרצאות בפניהם על כל מיני נושאים שיכולים לעניין אותם ולתרום להם. מדובר בימי חמישי בשעה 12:00-13:00. אפשר משהו חד פעמי ואפשר סדרת הרצאות. יש לכם רעיון? מישהו שירצה לתרום ולהתנדב? איש הקשר היא זהבית. ניתן לשלוח מייל ל[email protected] והיא תעביר את הפנייה הלאה. יום טוב.

מחפשת מאמנת אישית ../images/Emo140.gif

ללא תשלום או במחיר סמלי. באזור הקריות בבקשה במסרים תודה.

למי יש יומולדת?../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מחפשים יומולדת לא שיגרתי, עם הרפתקאות?
לפי נושא - אינדיאנים? פירטים? דורה??
פיות? דוגמניות? ועוד.. ועוד..
היומולדת כולל הפקה בנושא מסיום -
מוזיקה,
פרסים
משחקים ועוד.. קעקועים / איפור יצירה
והמון תשומת לב לילד/ילדת היומולדת!
וגם: יש לי שפע של אטרקציות: יומולדת איטלקי - שמח במטבח! כולל
הכנת פיצה! יומולדת
שוקולד - פרלינים צבעוניים, משחקים
מתוקים ועוד... יומולדת דוגמניות-
איפור,
סטיילינג,
אקססוריז וכמובן "בוק"
צילום!!! יומולדת אומנות
במפיות נייר
-
על זכוכית/
עיסת נייר/
עץ/ קנבס... והמחירים....
מצחיקים! נסו אותי!

אגב, לפני שבוע היתי ביומולדת של ליאה מחולון

לא על כל ימי ההולדת, אני מספרת אך על היומולדת הזו פשוט חייבת:
אמא מקסימה, שפנתה אלי דרך הפורום (כן כן לוח המודעות עובד) חייכנית - אפילו דרך הטלפון והזמינה אותי להפיק יומולדת ל כ 15 בנות סביב גיל 4 וכמובן ליה (שוב רשמתי את שמה בשגיאה סליחה)נגלתה לפני ילדה עם פשוט פנים של פיה!
התחלנו עם איפור פיות (עם הרבה ורוד ונצנצים כמובן) וקעקועים נוצצים ולאחר מכן טיילנו ליער הפיות וכל פייה (בהתאם לסיפור טינקרבל) לימדה את המשתתפות (ו3 משתתפים) מסימה מתחומה - פיית החיות, פיית המיים, פיית האור, פיית הגינה וכמובן טינקרבל פיית היצירה
- עיצבנו שרביט כוכבים עם הרבה נצנצים ואבנים בוהקות... לאחר ביצוע המשימות כל משתתפים קבלו תעודת פיה/שדון יומולדת מוסמכת!
וקישטו לליה שלט ענקי של יומולדת שמח במדמקות זהב פרפרים ופרחים ! היה מקסים, ליה התשתפה בצורה יוצאת מן הכלל (מה שעדיין קשה לפעמים לילדים בגיל הזה ובמיוחד ביומולדת שכל העניים נשואות) כמובן שאחלו לה הרבה ברכות, הרימו על כיסא ואכלו עוגה- אגב ל
א של פיה - אילא של קיטי יפה ומקסימה! בקיצור אני נהניתי מאאווודד ! תמיד בסוף היומולדת אני נזכרת..... לא צילמתי....

לא רק לעצמאיות - הרצאה על ניהול זמן 15.10.10

החגים עברו, סוף סוף ימי שישי חזרו להיות נחלתנו הפרטית לעצמנו, הילדים במסגרות, איזה כיף. מה בתוכנית? גם הרצאה על ניהול זמן שמתאימה לכולן - לא רק לעצמאיות, איך מג'נגלים בין העבודה, הילדים, הבית והזוגיות עוד ועוד... גם קפה ומאפה - כי צריך להתפנק לא? ולקינוח - במקום מתקיימת מכירת בגדי המעצבת רונית טאקו, כך שאפשר גם לרכוש או לפחות לחוש איזה בגד או שניים.. הזמינו חברה או שניים, ובואו לבוקר שכולו פינוק, עם תובנה אחת או שניים על ניהול הזמן שלנו... מי המרצה: טל מזור מנהלת ארגון אמ"א שפ"ע, שניהול זמן הוא משנתה המובילה היכן: לב הקונגרסים כמובן עלות: כרטיס בודד 60 ש"ח, זוג כרטיסים 100 ש"ח בהרשמה ותשלום מראש. **מותנה במינימום משתתפים **ט.ל.ח. להרשמה ופרטים נוספים: 08-9313000 או [email protected] כמו כן, מי שמעוניינת לקבל דיוור להרצאות הבאות שאנו מקיימים מוזמנת לשלוח מייל ולהצטרף. מצורף קובץ על הרצאה זו וגם על ההרצאות הנוספות שמתקיימות החודש.

ענתי 10

New member
סיון, היה ממש כיף להכיר אותך! ../images/Emo13.gif

תבואי אלינו יותר, עכשיו זה קרוב

2 מקומות אחרונים במעגל אמהות בת"א ../images/Emo230.gif

המעגל יפתח בשבוע הבא, ב-14.10, ימי חמישי, בין השעות 10:00-12:00 בצפון הישן בתל אביב, ומיועד לאמהות לתינוקות מגיל אפס ועד שנה. אז על מה נדבר במעגל? על כל מה שתביאי לתוכו - מהדילמות הקטנות ועד ההתלבטויות הגדולות - מתחושות השמחה והאושר ועד תחושות העצב והדכדוך. על הלידה, האמהות, הזוגיות, הקריירה, המשפחה המורחבת, ומה לא? זו הזדמנות מדהימה להכיר אמהות אחרות לתינוקות מהאזור שילדו בשנה האחרונה ולתת לעצמך קצת זמן ומקום להתאוורר ולדבר על הכל. מוזמנת באהבה, בטי

הלבנת שיניים במרפאה במחיר מיוחד

שלום לכולן, לרגל השנה החדשה שהתחילה לא מזמן- הלבנת שיניים במרפאה במחיר מיוחד חומר הבהרה אקולוגי לפרטים נוספים: 054-4428048 דר' אפרת גילאון מעגל רחובות- נס ציונה

מפגש עסקי של מעגל רחובות-

מוזמנות להגיע ולהביא חברות למפגש שיתקיים ביום ג' 12.10 בשעה 20:30 בלב הקונגרסים, פארק המדע רחובות. עלות : 30 ש"ח יש לאשר הגעה טלפונית- חן 054-5791377

rayshlomi

New member
../images/Emo41.gifמפגשי אמהות במושב גנות../images/Emo41.gif

בוקר של רעות בכל יום שלישי בבוקר החל משבוע הבא. נתכנס ב 09:30 לארוחת בוקר קלה, נשוחח ונשתף. במפגש ב 12/10 תצטרף אלינו תמר אדלר- מאמנת אישית ועיסקית ותתן לנו טיפים חשובים בנושא קריירה ואמהות. תינוקות מוזמנים להצטרף! עלות למשתתפת- 60 ש"ח בלבד. אנא הירשמו במייל [email protected] או בדף האירוע בפייסבוק.

Elinor z

New member
Thudguard כובע הבטיחות לתינוקות ®

שלום רב! רציתי ליידע אותך על מוצר חדשני שנועד לשמור על בטיחות ילדנו. Thudguard כובע הבטיחות לתינוקות ® הינו המצאה חדשנית אשר פותחה בבריטניה. כובע זה מעוצב במיוחד על מנת להגן על ילדך כאשר הוא מפתח את אבני היסוד של מיומנות ההליכה . במקרה של איבוד שיווי משקל ונפילה, החומר הסופג שלו מתוכנן לספוג את עוצמת הנפילה,להפחית סיכוי למכות וחבורות, ולהפחית את הסיכוי לפגיעת ראש . Thudguard ® הולך צעד אחד קדימה ומקנה הגנה ישירה לראשו של ילדך ולך, נותן שקט נפשי. ניתן לראות מידע נוסף ב : http://www.facebook.com/#!/pages/kwb-hbtyhwt-lyldk-Thudguard/130276070355412?ref=mf אודה לקבלת פידבק בהודעה אישית או בדף הפייסבוק שלנו. שיהיה אחלה יום!

למעלה