"הפוסט הראשון שלי" - נוכחות כתובה ברשת
הי מיכל וכולן, איזה כיף לחזור! עד שאתחיל להתניע, הנה מבצע שחשוב לי שייהנו ממנו כל בעלות העסקים שאוהבות את שיטת "עשי זאת בעצמך", גם במקביל לעבודה עם אנשי מקצוע. והפעם - כתיבה בהירה עקרונות חיוניים בכתיבה לאתר שלכן, לבלוגים, ולמאמרים שיקדמו אתכן במנועי החיפש ברשת, כדי להביא את הלקוחות המדוייקים לעסק שלכן. קבלו: "הפוסט הראשון שלי" - נוכחות כתובה ברשת כל מי שמקדם את האתר שלו יודע, שכשמפרסמים תוכן איכותי, זה משתלם לאורך זמן. אז יש לכם אתר, ועכשיו אתם רוצים להוציא ניוזלטר, בלוג, ולכתוב מאמרים - כל זה מבלי להיות תלויים באף אחד. לא צריך הרבה! בסדנת "עשה/י זאת בעצמך" תשפרו את היכולת להיחקק במודעות של הלקוחות, להפוך אותם ללקוחות חוזרים, ולהגיע ללקוחות חדשים. כל זה - דרך כתיבה מקצועית (התחום שלי) וידע מקצועי (התחום שלכם). מניסיון, כל בעלת עסק שאוהבת את העסק שלה, יכולה לכתוב טוב, ולהצליח לסגור עסקאות בלי להוציא שקל על פרסום. בואו לראות איך עושים את זה! סדנת "הפוסט הראשון שלי" - יצירת נוכחות כתובה ברשת בהנחייתי, לירון קסטר, עיתונאית ויועצת שיווק, מומחית נטוורקינג (ומנחת מעגלי נשים אבל זה מסיפור אחר ...) ביום שלישי, 19.10 בשעות 8:30-11:00 בבוקר בתל מונד מספר המקומות מוגבל והמחיר – 75 ש"ח – הוא מבצע חד פעמי תודה ענקית לעינת איני על היוזמה והאירוח. להתראות, לירון