לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום של כולנו לפרסם אירועים, מכירות סדנאות ירידים הרצאות וכל שעולה בראשכן פרסום מחוץ ללוח זה - ימחק שבוע טוב

תולתולה

New member
הצעת עבודה לאימהות ובכלל....

לסיפורי תמרי- הפעלות סיפור תיאטרון. דרוש/ה מדריך/ ה להפעלות סיפור תיאטרון לילדים במסגרת גנים וצהרונים. העבודה בשעות הבוקר/ צהריים. באיזור: השפלה והמרכז. דרושה שמחת חיים ויכולת יצירת קשר נעים עם ילדים. רכב חובה. לפרטים נוספים יש לפנות לתמר: 052-6581232 חשוב לציין שהעבודה כייפית ואני מחפשת מישהי שנועל להתפתח ולגדול יחד. שבוע מקסים, תמר

הרצאות חודש אוקטובר בלב הקונגרסים

בנות יקרות מזמינה אתכן להתפנק בהרצאות המעניינות שהכנו במיוחד עבורכן נושאים שונים ומגוונים הנוגעים לכולנו האימהות: 15.10 יום ו' - ניהול זמן אימהי - טל מזור - יוזמת ארגון אמ"א שפ"ע 20.10 יום ד' - תזונת ילדים הלכה למעשה - מיכל מור תזונאית קלינית 25.10 יום ב' - גבולות וסמכות הורית - קרן יטיב - מנחת הורים בנוסף מי שלא מוצאת הרצאה שכרגע מתאימה לה בתוכן או בתאריך מוזמנת ליצור עימי קשר עם טלפון ומייל על מנת להיכנס לרשימת הדיוור שלנו ולקבל פרטים בכל חודש על ההרצאות הרלוונטיות. יום מקסין סיון לב הקונגרסים 054-6302711

pe t e l

New member
סדנת בצק סוכר למתחילים - במושב קסום בשרון ../images/Emo13.gif

פטל עוגות והבית של ניבה בית ספר לבישול ביתי, מזמינים אתכם להכיר את יסודות העבודה בבצק סוכר. נותרו מס' מקומות לסדנת מתחילים ביום רביעי 13 אוקטובר בשעות 09:30-13:00 הסדנא מתקיימת בבית ספר לבישול של ניבה במושב בצרה, ותלווה באירוח מפנק של הבית. פרטים והרשמה אצלי 054-3241777 נתראה - דנה.

אילהT

New member
../images/Emo239.gifבחינם לאימהות ותינוקות עד גיל זחילה

ביום רביעי הקרוב יתקיים בשיר"ם שבבי"ח אסף הרופא, בצריפין פרקטיקום של הסטודנטים מקורס ליווי התפתחותי בשיטת שלהב. אנחנו מזמינים אמהות ותינוקות (לא נסרב גם לאבות) עד גיל זחילה לקחת חלק בשיעור - בחינם יש לתאם מראש עם מירי או נופר טלפונים - בפלייר המצ"ב

מחפשים 2 חברים נוספים בני חודש עד 4 חודשים

שיצטרפו אלינו לפעילות כייפית ומגניבה. אפשר לפנות לליטל היא תיתן לאמהות שלכם את כל הפרטים שנתנה לאמהות שלנו. אל תחכו, מתחילים עוד יומיים!

נאוה972

New member
../images/Emo95.gifמפגשי אמהות ותינוקות במודיעין../images/Emo95.gif

בימי ראשון ורביעי. בגלל שאיילת ואני (מנחות המפגשים) בחופשת לידה בעצמנו, עלות המפגשים היא עשרה שקלים עבור הכיבוד. פרטים במסר, או בטלפונים בקובץ המצורף.

רותירוח

New member
ייעוץ מס

לכל אחת אשר חושבת לפתוח עסק ייעוץ מס חינם ללא התחייבות. טיפול שוטף בהנהלת חשבונות שוטפת והגשת דוחות חודשיים ושנתיים לרשויות במחירים אטרקטיביים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקורס הכנה ללידה במרכז פשוש

קורס קבוצתי באוירה אינטימית (עד 5 זוגות) במרכז פשוש המקסים שבקיבוץ גבעת השלושה (בין פ"ת לראש העין) הקורס יתחיל ב27 באוקטובר, ימי רביעי בערב. 5 מפגשים לפני הלידה ועוד מפגש אחרי לידה כל הפרטים המדוקיים באתר: http://www.pa-shosh.co.il/

איך לגרש מפלצות מהחדר??../images/Emo228.gif

ביום חמישי הקרוב,14.10 בין 10-11 בבוקר, אתראיין ברשת א' ברדיו בתוכנית "מאלף על טף" בנושא פחדי ילדים בגיל הרך. מוזמנות לשמוע ולקבל כלים איך להבריח מפלצות מהחדר!! קרן

pinkipooh

New member
קרן איפה היית לפני שנה????

היום אנחנו בקטע של לדבר להגיד מילים לא יפות אבל לשנות אותן מתוך כוונה של (אני לא אמרתי משהו לא יפה) כמו חצופית ונוקניק... יש הרצאה

../images/Emo6.gifזה נהדר, חצופית ונוקניק

הפנינים שלהם כל כך מתוקות. אני תמיד מקווה שזה ישאר להם להרבה זמן... אז את מזמינה הרצאה על קללות של ילדים? קרן

vanishka1

New member
שבוע אחרון לתחרות "סיפורי כתמים" של וניש קליה

כולנו יודעים איך זה עם ילדים, הם יוצאים מהבית נקיים וחוזרים מלאי כתמים. לכבוד החזרה לגן ולבי”ס, השקנו את התחרות “לכל כתם יש סיפור” של וניש קליה, כי מאחורי כל כתם, עומד סיפור מיוחד ויוצא דופן. בשלושת השבועות הקרובים, אנו נחלק פרסים מפנקים לגולשים שיכתבו את הסיפורים הכי אהודים. מה עושים ואיך זוכים? 1. כתבו את הסיפור שלכם, ובנוסף אפשר להעלות תמונה או סרטון. 2. הזמינו חברים שיצביעו עבורכם וישתתפו בתחרות. 3. חכו לפרסום התוצאות השבועיות ואולי תוכלו לזכות בחופשה מפנקת בארץ (מקום ראשון) שובר רכישה ברשת צעצועים גדולה (מקום שני) או 4 כרטיסי קולנוע לכל המשפחה. אז מה הסיפור שלך?

"הפוסט הראשון שלי" - נוכחות כתובה ברשת

הי מיכל וכולן, איזה כיף לחזור! עד שאתחיל להתניע, הנה מבצע שחשוב לי שייהנו ממנו כל בעלות העסקים שאוהבות את שיטת "עשי זאת בעצמך", גם במקביל לעבודה עם אנשי מקצוע. והפעם - כתיבה בהירה עקרונות חיוניים בכתיבה לאתר שלכן, לבלוגים, ולמאמרים שיקדמו אתכן במנועי החיפש ברשת, כדי להביא את הלקוחות המדוייקים לעסק שלכן. קבלו: "הפוסט הראשון שלי" - נוכחות כתובה ברשת כל מי שמקדם את האתר שלו יודע, שכשמפרסמים תוכן איכותי, זה משתלם לאורך זמן. אז יש לכם אתר, ועכשיו אתם רוצים להוציא ניוזלטר, בלוג, ולכתוב מאמרים - כל זה מבלי להיות תלויים באף אחד. לא צריך הרבה! בסדנת "עשה/י זאת בעצמך" תשפרו את היכולת להיחקק במודעות של הלקוחות, להפוך אותם ללקוחות חוזרים, ולהגיע ללקוחות חדשים. כל זה - דרך כתיבה מקצועית (התחום שלי) וידע מקצועי (התחום שלכם). מניסיון, כל בעלת עסק שאוהבת את העסק שלה, יכולה לכתוב טוב, ולהצליח לסגור עסקאות בלי להוציא שקל על פרסום. בואו לראות איך עושים את זה! סדנת "הפוסט הראשון שלי" - יצירת נוכחות כתובה ברשת בהנחייתי, לירון קסטר, עיתונאית ויועצת שיווק, מומחית נטוורקינג (ומנחת מעגלי נשים אבל זה מסיפור אחר ...) ביום שלישי, 19.10 בשעות 8:30-11:00 בבוקר בתל מונד מספר המקומות מוגבל והמחיר – 75 ש"ח – הוא מבצע חד פעמי תודה ענקית לעינת איני על היוזמה והאירוח. להתראות, לירון

יאנקה

New member
../images/Emo41.gif חוג בית - ערב מידידות - ת"א ../images/Emo41.gif

בים חמישי הבא 21.10 בין השעות 18:00-20:00 במרכז ת"א, איזור בוגרשוב-בן יהודה. אפשר להגיע לראות, להתרשם, לגעת ובעיקר למדוד! וכמובן לקנות :) מבחר גדול של חזיות במידות גדולות ומבחר מצומצם של מידות קטנות (כדי לא לקפח אף אחת ) בנות הרוצות והמתכוונות להגיע יקבלו פרטי הכתובת בהודעה פרטית.

Taltalon269

New member
סדנת איפור לאמהות

ולעיתים הולכת לאיבוד אשה את מוזמנת לשעתיים של פינוק ויופי בואי ללמוד איך להתאפר כשיש לך רק חמש דקות פנויות איך להסתיר עדויות ללילות בלי שינה ובעיקר להזכר שמגיע לך לפנק את עצמך לפעמים ולהראות משגע השתתפות: 100 ש"ח בלבד מספר המקומות מוגבל, מהרו להרשם הרשמה בטלפון 050-6663468 או בדוא"ל [email protected] אשמח לראותכן, טל *קיום הסדנא מותנה במספר משתתפות

למעלה