לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם מכירות אירועים סדנאות טיולים הרצאות וכיו"ב.... כל הודעת פרסום מחוץ לשירשור זה, תימחק שבוע טוב

עייפתן מאלימות? ../images/Emo204.gif

אלימות מילולית ואלימות פיזית גורמות לאלימות נפשית הכוללת דפוסי התנהגות הגורמים נזק ליכולת החשיבה והשימוש בהגיון של הנפגע התוצאה- חיים בפחד, חרדה, בושה, כעס, עלבון, חסר ערך, ניצול תסכול וכעס. היום בפינה- "יוצאים מאזור הנוחות" - על האלימות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=146101703 להתראות.

../images/Emo26.gifטיול בעקבות ה../images/Emo63.gifאות מאבשלום

הספר "אות מאבשלום" מאת נאווה מקמל-עתיר, נכתב על אבשלום פיינברג בעיקר אבל גם על אבשלום שוהם (מערת אבשלום על שמו). מי באמת היה הצעיר השרמנטי
מחדרה? מהו סוד קיסמו
וחיוניתו? מהי האידיאולוגיה שמשכה אותו למחתרת ניל"י
? מיהן הדמויות הנשיות
המשמעותיות בחייו? מי היה אבשלום שהם? שאלות אלו ואחרות יצוצו בטיול מיוחד וחדש טיול במכוניות פרטיות
, יום שישי 12/11/10 בין השעות 10:00-14:00
מחיר בהרשמה מוקדמת עד ליום רביעי 10/11/10 בשעה 16:00 - 50 ש"ח למשתתף (כולל כניסה לאתרים) לאחר מועד זה- 70 ש"ח למשתתף (כולל כניסה לאתרים) הטיול בחדרה וסביבתה. לפרטים נוספים והרשמה- מיכל קנדל 050-4898639 [email protected]

emilyail

New member
אפשר לבוא עם תינוקות וילדים?

או שזה לא מתאים? יש טיולים אחרים מתאימים שהם לא בשבת?

emilyail

New member
מיכל מעניין אותי הטיול הזה ולא ענית לשאלה

ששאלתי. תודה

../images/Emo26.gifטיול משפחות:

מה משותף ל פסים מים ואתון? רמז אחד:
רמז שני: כנסו לקישור המצורף ותוכלו לקבל רעיון לטיול משפחות עצמי או שתצטרפו עם כל המשפחה לטיול של כ-3 שעות ביום שבת 27/11/10 פרטים בקישור המצורף....

טיול המשפחות מגיל 0, אני אבדוק באתר לגבי מיני

מום תשלום לפי גיל...לדעתי מגיל 3 אבל אחזר אליך מחר עם מידע

../images/Emo20.gifוהפעם מזמינה אתכן לסדנה בשיווק מעשי למטפלי

שמחה לשתף אתכם בהתפתחות מרגשת נוספת – סדנת "לטפל בעסק". בעקבות הביקוש והתגובות המצוינות לסדנה הקודמת, נוצרה הסדנה הבאה, עם תכנים חדשים מעניינים ובעיקר – פרקטיים, הרלוונטיים במיוחד לקראת סוף שנת העסקים הנוכחית ותכנון השנה הבאה. הסדנה מתאימה לכל מי שמנהל עסק בתחום הטיפול והייעוץ - מטפלים, מאמנים, יועצים, ועוד... אז אם רציתם ולא מימשתם, אם לא הייתם פנויים או לא הספקתם – זה הזמן להבטיח לעצמכם מקום בסדנה הקרובה. ואם אתן מכירות חברים, קולגות, לקוחות או בני משפחה שעוסקים בתחום – עיזרו להם לקדם את העסק שלהם וספרו להם על הסדנה. כל הפרטים בהזמנה המצורפת, לצד כמה משובים מהסדנה האחרונה. שימו לב שהמחיר להרשמה מוקדמת תקף עד ה-7.11 בסדנה הקודמת לא נותרו מקומות פנויים שבועיים לפני תום ההרשמה. אשמח מאוד לראותכם בסדנה ואודה לכם אם גם תעבירו הלאה – אל מי שרלוונטי הנה כמה פידבקים מהסדנה הקודמת: "סדנה עניינית, מעולה, מפוקסת, מגרה לעשייה, מעודדת... מגוונת מאוד ועשירת ידע. מתוך ניסיוני בסדנה אחרת בתחום זה - הפעם הרווחתי בגדול" (נגה שכטר, מיילדת, מדריכת הכנה ללידה) "תודה רבה לכן על סדנה מציינת. שלושתכן מרצות מציינות, וכולכן בניתן את ההרצאות בצורה מובנת, בהירה, קוהרנטית וכמובן מעניינת עם דוגמאות מצוינות. היה ממש מעולה" (טובה קראוזה דיאטנית קלינית) "הסדנה פתחה לי הרבה כיוונים לשיווק עתידי ועזרה לי לחדד את אופן השיווק ללקוחות קיימים" (עשהאל רומנלי, עו"ס ומנחה סדנאות) "הסדנה דוחפת ליוזמה, לפעילות וללקיחת אחריות ונותנת כלים מעשים לפעילות שיווקית" (יובל סמסון, מטפל ברפואה סינית) "הנחיה מרתקת עם הרבה מאוד טיפים וכלים יישומיים. חוויה חשובה בדרכי המקצועית – בהחלט ממליצה הלאה! הסדנה היתה ממוקדת לתחומי העבודה הטיפוליים – מה שהפרך אותה לפרקטית ומדויקת" (יפעת כהן מאיר, עו"ס, ומלווה בשנת הלידה)

rayshlomi

New member
../images/Emo41.gifמפגש אמהות בנושא פריון ומיניות ../images/Emo90.gif

בואו לטעום מסדנאת מודעות הפיריון (שיטה טבעית למניעה או קליטת הריון). בבוקר יום שלישי הקרוב במושב גנות, החל מ 09:30. עלות- 60 ש"ח. מספר המשתתפות מוגבל, מהרו והירשמו ב [email protected] לפרטים לחצו כאן. או בפייסבוק. אשמח לראותכן, רעות.

עליזה 63

New member
סדנת תהילים בת 4 שעות

סדנת תהילים,חמישי 18 נובמבר · 20:00 - 22:30 מיקום במקום קטן ואינטימי מה נלמד בסדנה? 1) מי הוא דוד המלך? 2)מה היה המשמעות של דוד המלך לגבי התהילים. 3)נלמד מה הם האנרגיות של התהילים? 4)ואיך פותחים בתהילים. אורך הסדנה עד 4 שעות,שמחולקת לשתי פגישות,כל פגישה בת שעתיים. המהרו להרשם כי המקומות מוגבלים. ומקווה שאכן נפיק את הטוב ביותר עבור כל המשתתפים. עלות הסדנה 500 ש"ח. 0524531205. נ.ב ,הסדנה בת שתי מפגשים,שכל מפגש שעתיים שעתיים וחצי.ושבוע אחריו ובזה אני מסכמת את הסדנה.נא להכנס לקבוצה לארועים ולאשר הזמנה. http://www.facebook.com/group.php?gid=316823375743

פעם ראשונה כאן ../images/Emo13.gif נעים מאוד !

אמהות מנתניה והסביבה מוזמנות להציץ באתר שלי : http://www.doriny.co.il/ האמהות הביאה אותי לשינוי דרך ורצון להקים בית חם ומחבק לאמהות בתחילת הדרך . "דוריני" – מרכז חוויתי לאמהות וקטנטנים נולד מתוך עולמה של אמא – לאמא המרכז בשכונת רמת פולג (נתניה) הוקם על מנת ללוות אתכם הורים לקטנטנים לאורך הדרך בהריון, לידה והורות . במקום מתקיימות סדנאות והרצאות מגוונות באווירה חמימה, מוגנת ונעימה. הסדנאות מתנהלות בקבוצות קטנות ואינטימיות על ידי צוות מדריכים מקצועי. אזור הפעילות מוגן במזרונים מקצועיים והוא מותאם לנוחיות הפעוטות וההורים .

פרסום בגוגל- הדרך היעילה לתנועת גולשים ערה..

הדרכה לניהול קמפיין עצמאי בגוגל לעסקים קטנים: כולל : 1. פתיחת חשבון בגוגל adword והגדרת התקציב. 2. בניית מודעות החיפוש והגדרת מילים/ביטויים/בהתאם לקהל היעד המוגדר. 3.תחזוקה וניהול שוטף למשך חודש אחד. 4. סדנא אישית של שעתיים ללימוד והדרכה בסיסיים של ניהול הקמפיין באופן שוטף. לאחר ההדרכה - ניתן גם לתת בידי את המשך ניהול הקמפיין (בתוספת תשלום לניהול חודשי) . בעלות חד פעמית של 1500 ש"ח + מע"מ. (לא כולל תקציב פרסום לגוגל) לחברות קישורי אימהות תינתן הנחה של כ - 10% ההצעה תקפה לחודשי אוקטובר- נובמבר 2010 לפרטים נוספים פנו אליי במסר אישי.. רונית אטלינגר

../images/Emo41.gifלבנות רחובות - נס ציונה-ראשון והסביבה ../images/Emo41.gif

מועדון הרצאות בלב הקונגרסים עם הרצאות שוות במיוחד השבוע הרצאה על תזונת ילדים - הלכה למעשה ובשבוע הבא גבולות וסמכות הורית שאני מעבירה. בהרצאה ינתנו כלים איך להיות דמות סמכותית ומשפיעה בבית בצורה יעילה. מכוון לגיל הרך 3-6 מצורף פלייר על ההרצאה.הקדימו להרשם! קרן

"הפוסט הראשון שלי" תזכורת לסדנה מחר

מחר ב-8:30-11:00 בבוקר בתל-מונד! סדנת "הפוסט הראשון שלי" - יצירת נוכחות כתובה ברשת בהנחייתי, עיתונאית, יועצת שיווק ומנחת קבוצות, בשיטת "אמנות הדיוק הפנימי" שימו לב! מספר המקומות מוגבל והמחיר הוא מבצע חד פעמי. תודה ענקית לעינת איני המוכשרת על היוזמה והאירוח ======= 8:30-9:00 התכנסות וכיבוד 9:00-9:30 סבב נטוורקינג 9:30-11:00 סדנה מעשית - נוכחות כתובה באתר * כתובת והוראות הגעה יימסרו בנפרד לנרשמות. כל מי שמקדם את האתר שלו יודע, שכשמפרסמים תוכן איכותי, זה משתלם לאורך זמן. לא צריך הרבה! בסדנת "עשה/י זאת בעצמך" תקבלו עקרונות לשיפור השיווק ותלמדו איך להיחקק במודעות של הלקוחות, להפוך אותם ללקוחות חוזרים, ולהגיע ללקוחות חדשים. כל זה - דרך כתיבה מקצועית (התחום שלי) וידע מקצועי (התחום שלכם). מספר המקומות מוגבל והמחיר – 75 ש"ח – הוא מבצע חד פעמי. --- לירון קַסטֵר מכירות ונֵטוורקינג www.caster.co.il [email protected] 077-4433511 | 050-4433511

קורס פנג שואי ומיסטיקה סינית בת"א

נפתחת קבוצת ערב ללימודי העשרה בנושא הפנג שואי. סוף סוף תוכלו להבין ולקבל מושג מהם באמת עקרונות הפנג שואי החשובים בתיכנון הבית! הקורס כולל נגיעה במפה אסטרולוגית של הדיירים למידע נוסף שניתן להתחשב בו בתיכנון ועיצוב הבית מבחינת צבעים ואלמנטים מתאימים לכל דייר, כנ"ל כיוונים אישיים וחיזוק כל תחום חיים דרך הבית! הקורס ייפתח ביום שני ה-3/1/2011 19:00-21:30,למשך 14 מפגשים. הרצאת מבוא ב-20/12/2010 הקורס וההרצאה ייערכו במרכז תות ברח' נוח מוזס 13 ת"א (ממש ליד עזריאלי!) לפרטים נוספים ולמידע נוסף- 052-8708298 שלומית שטיינברג

מעגל אמהות ללא תשלום במודיעין

שלום שמי מיכל אני בעלת BA בחינוך מדריכת הנקה ורכזת תעסוקה והכשרה בימים אלו אני מסיימת לימודי הנחיית קבוצות ובמסגרת הפרקטיקום שלי בחרתי להעבביר סדא לאמהות אחרי לידה בנשוא השינוים שאנחנו חוות אחרי הלידה הסדא היא בת 4 מפגשים עם התינוקות(כל מפגש שעתיים) והיא מיועדת לאמהות לתינוקות עד גיל זחילה הסדנא מתקיימת בסטדיו המקסים של עינת דולב הדס "הורים און ליין" http://www.horimonline.com/ בימי שני בבוקר החל משבוע הבא כל מי שמעוניית יכולה ליצור קשר איתי מיכל:054-47946339 או עם עינת (פרטים באתר)

אפשר את עזרתכן בהקלקות?

אני משתתפת בתחרות חיתולים ואשמח לעזרתכן. כל מה שצריך לעשות זה להכנס ללינק הבא. המון המון תודה

דיקור סיני לכולם!!

מזמינה אתכן לחזור לאיזון הטבעי שלכן דרך נפלאות הרפואה הסינית כל זאת ב50 ש"ח לטיפול

למעלה