לוח מודעות- פרסום רק כאן

ילדודנס

New member
פעילות ילדים לחנוכה בפ"ת זול ומומלץ!!!!!!!

חברות יקרות יום חמישי ה-9/12 שעות 10:00-12:00 גילאי 4-8 פעילות לחנוכה יצירה משחקים הפעלה בתנועה כל הפרטים והעלויות בקובץ המצורף בואו בהמוניכם והביאו חברים ושכנים 0503536330

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן

זהו המקום של כולנו- ל פ ר ס ם (נפתח מחדש כל יום א) אירועים מכירות ירידים הרצאות סדנאות טיולים וכל שעולה על רוחכם פרסום מחוץ ללוח זה- ימחק!!! שבוע נפלא

heshe10

New member
השתתפות בסדרת דוקו חדשה על לידות וחופשות לידה

הלידה וחופשת הלידה שבאה אחריה הם שלב משמעותי בחיי אדם. סדרה דוקומנטארית חדשה שתשודר בערוץ 10 מעוניינת לקחת חלק במסע שלכם ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של חופשת הלידה. '14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכם ברגישות ובאופן מעורר השראה. אם אתם בחדשי ההיריון האחרונים, ומעוניינים שנתעד אתכם במהלך חופשת לידה נשמח להיפגש ולפרט. ניתן ליצור קשר בטלאול: 054-7288288 או במייל: [email protected]

אלרן08

New member
דרושה מתמללת רצוי פרילאנסרית לעבודה

על בסיס פרוייקטים. רצוי עם ניסיון בעלת יכולת לעבוד בבוקר נדרשת עבודה זריזה ואיכותית אשמח לפניות במייל או במסר חלי אלרן שירותי משרד

אמאל'ה,מפלצת! על פחדי ילדים וביעותי לילה

מזמינה אתכן להרצאה שאני מעבירה ב24.11 יום ד' בשעה 20:30 בלב הקונגרסים נ"צ. הנושא: פחדי ילדים וביעותי לילה. מתאים מאד להורים שלילדים שלהם יש מפלצות מתחת למיטה או אריה שמבקר אותם לפעמים.
קרן

../images/Emo230.gifאת אמא שרוצה גם את עצמה? נהנית מהחיים?

"לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות" (ג'ורג' אליוט). סדנת אימון והעצמה לאימהות http://www.facebook.com/event.php?eid=121589434568300 שרוצות לחשוב גם על עצמן ולהיות מאושרות.
את אמא. לא רק אשה. אל הכותרת הנפלאה הזאת מצטרפים הרבה תפקידים, רגשות ובעיקר עומס. מרוב עומס אנו חשות אימהות לא טובות, מוצפות רגשי אשמה, מוותרות על עצמנו, על שאיפותינו, על חלומותינו או פשוט מתנהלות על "אוטומט". מה איתך? מגשימה את עצמך? מתנהלת ממקום של בחירה בחייך? אם את רוצה לקבל כלים משמעותיים וחוויתיים אני מזמינה אותך לבוא לקבוצת אימון לאימהות, למצוא את הזמן לעצמך, להעלות מודעות בחייך למי שאת ואיך את יכולה להשתמש בזה לטובתך. למצוא את הדרך הנכונה לך להגשמה אישית, לפגוש עוד אימהות תומכות, לקבל כלים שיחזקו אותך, להתעצם ולדעת לבחור בלי רגשות אשם. מה בסדנא? * מי אני באמת? איך למצוא "מצפנים" שיובילו אותי לצפון שלי? * מה אני רוצה? * מיקוד ואיך זה יכול לעזור לי? * מה יש בי שאף אחד לא יכול לקחת לי?? ואיך האושר שלי לא תלוי ? * קשה לי.. מה עושים? ניהול מחשבות * ציפיות יש רק בכריות?? הסדנא תערך כל יום שני החל מ- 22/11 ועד 27/12 בשעה 20:30 למשך שעתיים והיא כוללת ארוחת ערב קלה * מותנה בהרשמה מראש ובמינימום נרשמות * עד 15 משתתפות * ניתן להגיע למפגש הראשון להתרשמות איפה? ב"מילקה" - רח' פעמי אביב 23 מושב גבעת ח"ן ליד רעננה http://milkastore.co.il/Web/ חניה חינם בשפע נגישות לנכים 10% הנחה לכל משתתפת על מוצרי החנות פרטים נוספים כאן. אשמח לראותכן!

הקשבה הדבר הכי מיותר בזוגיות שלכם!!!

ב23/11/2010 במרכז לזוגיות ומשפחה - "גשר לכל קשר" סמטת בוקק 4 רמת השרון. מפגש חוויתי של שעה, מיועד לכל מי שרוצה לשפר ולו בקצת את המערכת הזוגית שלו. מוזמנים ביחד עם בני זוג או לחוד. המפגש מאפשר קבלת כלים רבים לכל זוגיות שאנו נמצאים בחיינו, (בן/ת זוג, הורה, ילד, חברה טובה ועוד). יש להרשם מראש, 0549198178 www.ub2.co.il דנה.

אמאמיה

New member
סדנא נוספת במרכז של דנה- למי שטרם מצא אהבה...

I Do - הדרך לזוגיות מתחילה בך סדנא מעמיקה בת 5 מפגשים המשלבת עבודת גוף עם תהליך נפשי, להתפתחות אישית והתחלות חדשות... להפתח אל העולם ולהזמין שינוי. מיועדת לנשים וגברים הרוצים לעבור תהליך של שינוי כדי לפנות מקום לאהבה בחייהם. בין הנושאים: תשומת לב לגוף, 'מטען חורג' מהעבר, חופש ותנועה, הצורך להיות אהוב, גמישות, שחרור מהרגלים, תקשורת והקשבה, שקט והרפיה. ימי רביעי מ-1/12/10 בין השעות 20:00-22:00 במרכז לזוגיות ומשפחה, רמת השרון. בהנחיית דנה פלדמן טסלר ומיה מיטב-מגן לפרטים והרשמה צרו קשר

למי יש יומולדת?../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|נרות

חורף עוד לא הגיע... אבל אצלנו מבצעי חורף לחמם לכם את הלב.... יומולדת
איטלקי הכולל: פיצה
+ יצירה בנושא איטליה + קעקועים מחיר ל- 25 ילדים - 950 ש"ח!!! יומולדת שוקולד
הכולל : הכנת פרלינים צבעוניים
+ משחקים של שוקולד +איפור אומנותי מחיר ל 25 ילדים - 950 ש"ח יומולדת דוגמניות
הכולל: איפור יופי מקצועי
+
צילום "בוק" (דיסק מתנה) + אקסוריז + קעקועים נוצצים מחיר ל 15 דוגמניות - 950 ש"ח שווה שווה שווה !!!

חזון כבר יש לכם?

עוד 10, 20, 30 שנה, איך הייתם רוצים שילדכם (שיהיו מבוגרים אז) יתנהגו? אלו ערכים הייתם רוצים שיהיו להם ושהם יחיו על פיהם? אילו אנשים הייתם רוצים שהם יהיו? והיום... לאור מה אתם מחנכים את הילדים שלכם? מה מוביל אתכם בחינוך? מהם הערכים שאותם אתם מנחילים לילדים שלכם? אם אתם יודעים מה אתם רוצים ולא יודעים איך... אם אתם חושבים שאתם יודעים אך רוצים לעשות סדר בדברים וגם אם אין לכם מושג- ההרצאה הזו היא עבורכם! ההרצאה על חזון הורי תעסוק בדיוק בדברים האלו. ההרצאה תדבר על מהו חזון הורי, כיצד בונים אותו (טיפ- קודם עם עצמי אח"כ עם בן/בת הזוג) איך משתפים את הילדים ואיך חיים לאורו. וכמובן- גבולות והגבלות בתוך ומחוצה לחזון ההורי. חזון הורי מאפשר לנו להוביל את הילדים שלנו ולא להיות מובילים על ידיהם ועל ידי "שיגיונות" הסביבה. הוא מאפשר חינוך לערכים והקניית ערכים בקלות ובטבעיות והוא נותן מסגרת משפחתית תומכת ומגבשת. אז למה אתם מחכים? הירשמו עכשיו- ההרצאה בחינם!! ב- 28/11 בשעה 21:00- אצלכם במחשב! מרצה: יעל עיני, מפתחת הגישה להורות מודעת, בעלת תואר אקדמי בפסיכולוגיה וניהול, הילרית ומתקשרת להרשמה: http://www.newac.co.il/hazon

רותירוח

New member
מי מפחד ממס הכנסה?

מפחדת ממס הכנסה? מע"מ עושה לך פיק ברכיים? אין לך מושג איך להתחיל להכין את הדוח השנתי שלך? ביטוח לאומי כל הזמן שולח לך הודעות לתשלום? נשמע שאת צריכה רואת חשבון שתטפל לך בעניינים! טלפני אלי וביחד נפתור את כל הבעיות.

mopitop1

New member
עבודה מהבית

דרושה עובדת מהבית לתפקיד מסננת מידע מהאינטרנט משרה חלקית בשעות הבוקר ניסיון בסביבת עבודה ממוחשבת הכרות טובה עם עולם האינטרנט - חובה! עברית ברמת שפת אם ראש גדול, עצמאות, יוזמה, יכולת הקלדה טובה העבודה בין השעות:5:00-9:30 בבוקר לכל המעוניינת נא לשלוח לי קו"ח במסר תודה

../images/Emo140.gif מעגל נשים בהריון בשבוע הבא בת"א

מה קורה שאישה בהריונה הראשון, אישה בהריונה השני ואישה בהריונה השלישי נפגשות? אם מסקרן אותך, ואת בהריון, מוזמנת להצטרף אלינו למעגל הריוניות שיתחיל בשבוע הבא בתל אביב. במעגל נשוחח על נושאים שונים הקשורים להיותנו בהריון: על החרדות והחששות השונים, על הזוגיות בעת ההריון, על הלידה הקרבה ועל האמהות והיום שאחרי. נכיר נשים אחרות בהריון, אשר ילדו באותה תקופה כמונו, ונבנה בסיס לחברות עם אמהות אחרות לתינוקות. המעגל בנוי מ-6 מפגשים חד-שבועיים, ימי ד', מה24.11, בין השעות 10:00-12:00 ברחוב אבן גבירול בצפון הישן בתל אביב. אשמח לשמוע ממך, בטי גורן, שבוע 29, הריון 2, מנחת קבוצות, MA בייעוץ חינוכי קודם קול אמא: מעגלי אמהות ואמהות שבדרך [email protected], 050-4935520

כשמדובר בהופעה שלך אין מקום לפשרות

בואי להיות יפה צעירה וטבעית בבגדים שאעצב ואתפור במיוחד עבורך.

marktc

New member
אמהות יכולות להיות אובייקטיביות ולענות בכנות?

שלום לאמהות, שאלה לי אליכן... מי לדעתכן במשפחה דואג יותר לבטיחות הילדים בבית, האמא או האבא? (ברור שהסבתא!!! אבל זו לא אופציה לתשובה...
)

למעלה