אמונה כלחם חוקי-מזמינה אתכם לשתף
האמונה כלחם חוקי לכל אחד מאתנו יש באמתחתו את המרכיבים היום יומיים שמהם הוא ניזון ,שמקנים לו כוח ועוצמה לתפקד . אחרי הכל כמו שניזונים אנחנו מאוכל, ניזונים אנחנו גם מרגשות מאמונות מפחדים . וככל שנספק לגופנו מזון רוחני הבא בכסות רוגע,שלווה, ושקט פנימי ,אזי גופנו יהיה באיזון ובשובע. החיים מזמנים לנו אתגרים אין סופיים, בכל יום נדרשים אנחנו להתמודד, ליצור ,ובעיקר להאמין. לולא האמונה לא הייתי משנה דבר בחיי. לולא הכוח המניע העוצמתי שטמון באמונה הייתי ממשיכה להיאחז בעבודתי הקודמת ובדפוסים הישנים המוכרים. האמונה היא שסללה לי את הדרך ויצרה בתוכי את הכוח לשנות להעיז ,כנגד כל הסיכויים . בתוך כל התהליך של המודעות הבנתי שאני רוצה לשנות ,כמובן שהעובדה שפיטרו אותי מהעבודה הייתה בהחלט זרז משמעותי לקדם את השינוי. כחלק מתהליך המודעות הבנתי שימיי כמנהלת פרסום ושיווק תמו, ואיתם נולדת הזדמנות נפלאה למשהו אחר, חדש. בחרתי ללכת על כל הקופה להצהיר לעולם שאני מתקשרת ,מטפלת ,מנחה , תוך שאני בעצמי מכירה באני החדשה שנוצרה . ברור שתהליך שכזה דורש אומץ,אחרי הכל אני אמא חד הורית שמגדלת 3 ילדים ונטל הפרנסה על כתפי. הלא נודע הפך להיות חבר ,ההליכה בתוך הערפל הייתה דואלית ,לרגע נרתעתי מחוסר היכולת לראות את הדרך, את ההמשך, אולם יחד עם זאת התפעמתי מהיכולת לגלות דברים חדשים באותו מקום של שחרור, היכולת להתמסר לדרך ולאפשר לדברים לקרות. משהוא בתוכי ידע שאני בדרך הנכונה ,קול פנימי שצעק לי אמונה! למרות שירת המקהלה שמסביבי ,שללא הרף זימרה מזמורים וניסתה להניא אותי מדרכי החדשה. היו שאמרו אולי חצי משרה ? אולי תעסקי בכך בשעות אחר הצהריים? אמירות כגון :השתגעת? ירדת סופית מהפסים? נשמעו ללא הרף, ואני שמעולם לא ממש הייתי על הפסים ידעתי שהפסים נועדו למי שלא מאמין שיש דרך אחרת, ולכן הוא נאחז ולא מוותר על הפסים המוכרים הידועים והבטוחים. ומי אמר שפסים זה טוב? אולי יכולות להיות גם נקודות? זו הייתה נקודת המוצא שלי. כמובן שהיום בהסתכלות לאחור זה נראה לי ברור מאליו שכך הדברים היו צריכים להתרחש. ורק בדיעבד כל הנקודות שבחיי התגבשו לכדי ציור חיי. היכולת ללכת עם האמת שלנו חייבת להיות מלווה באמונה ,כמובן שהרבה פעמים הדבר נוגד את ההיגיון. זהו האויב המושבע של האמונה, היות והאמונה לא מדידה , האמונה לא מאפשרת תחזיות עתידיות, היות ולהאמין משמעו לעיתים לא לראות , אלא רק לדעת ולהרגיש מבפנים , ללא כל סיבה הגיונית. האמונה פוגשת אותי בכל יום בהרבה מצבים אני חווה אנשים תוך כדי פגישות תקשור וטיפול ולעיתים ניצבות שם בעיות שלכאורה אין מהן מוצא ,חוסר תקשורת, בעיות פיזיות, תחושה של תקיעות וחוסר מימוש. אולם אני מאמינה שכל אחד יכול לחולל את השינוי , שינוי פנימי שיביא עימו גם שינוי פיזי ושקט פנימי. אמונה זוהי בחירה, בקלות אנחנו יכולים ליפול לתוך מלכודת הפחד וההיגיון אבל אפשר גם אחרת בכל יום מחדש אני בוחרת , בוחרת באמונה כלחם חוקי, וממשיכה לצעוד עימה בבטחה אל עבר הלא נודע. שרית רוזן-מטפלת בתקשור ומנחת סדנאות למודעות שרית רוזן, בת 35 , חיה לי בשמחה בזוגיות פרק ב' ומגדלת ביחד עם בן זוגי את שבעת הגמדים המקסימים שלנו. אני מתקשרת ומנחה סדנאות להעצמה ומודעות אישית ומטפלת באמצעות תקשור ואנרגיות ריפוי. לא נולדתי מתקשרת, רוב חיי עסקתי במלונאות ובשיווק והקשר ביני לבין עולם הרוח היה מקרי בהחלט... לאחר הגירושים נאלצתי לעצור ולתהות מה בחיי דורש שינוי. בהתחלה טיפלתי נקודתית בקשיים היומיומיים בגדר כיבוי שריפות מקומי, אך ככל שגדל והעמיק המשבר היטבתי להבין שאני מחפשת אחר שינוי מהותי בחיי. משם הדרך היתה קצרה... חברתי ללימודי המודעות שפתחו לי צוהר לחיים שמחים, מלאים וקלים! אשמח לתגובתכם