לוח מודעות- פרסום רק כאן!

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן!

זהו המקום לפרסם אירועים מכירות סדנאות הרצאות ושאר ירקות... פרסום מחוץ ללוח זה- ימחק שבוע טוב

Li G

New member
אמא, מתי לאחרונה פירגנת לעצמך?

אם את עובדת - את מזניחה; אם את נשארת בבית - את חונקת אותם. אם את קשוחה - את מבטיחה את מקומם על ספת הפסיכולוג; אם את מאפשרת הרבה חופש - הם ישתמשו בסמים בתיכון.
גם אתן מתלבטות לפני כל החלטה, ובסוף עדיין משוכנעות שאתן אמהות רעות? גם אתם מבטיחות לעצמכן פעם אחר פעם שלא תהיו כמו אמא שלכן? פורום אמהות ובנות מזמין אתכן לשים את החרטות וההלקאה העצמית בצד ולספר לנו על הפעם בה כן פירגנת לעצמך או לאמא שלך.
היכנסי לקישור, פרגני לאמא או לעצמך ואולי תזכי בעותק של הספר "אמא רעה" מאת איילת ולדמן בהוצאת "מודן" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1901&MessageId=147034287

רותירוח

New member
כסף כסף כסף

מסתבכת עם הדוח השנתי? לא יודעת לאיפה כל הכסף נעלם? צרי עימי קשר ונחפש אותו ביחד...

../images/Emo39.gifטיול משפחות בשבת- בעקבות../images/Emo266.gifהעמק

טיול משפחות במכוניות
פרטיות. בשבת הקרובה 27/11/10 בין השעות 10:00-13:00 בין תחנת רכבת העמק באלרואי (ומעיין אלרואי) דרך קריית חרושת והקשר וסיום בכפר יהושע ומוזיאון רכבת העמק מחיר 35 ש"ח לאדם כולל כניסה למוזיאון לפרטים נוספים- טיול רכבת-העמק ואם מתאים לכם טיול עצמאי- להלן סיפור דרך : רכבת העמק
הרשמה עד יום רביעי....להתראות

מועדון הרצאות להבהקונגרסים - חודש נובמבר

מזמינה אתכן לקחת חלק מההרצאות השונות שאנו עורכים במגוון רחב של נושאים, רובן עם עצות פרקטיות לשינוי כזה א אחר - בהתאם לנושא. ההרצאות נבחרות בקפידה על ידי - ומומלצות בחום. אשמח לראותכן ואשמח להעברה הלאה סיון לב הקונגרסים 08-9313000

מוזמנות לפרגן לרייצ'ל ממעגל עסקי פתח תקווה

השבוע בקניון אילון,נערכת בימים שני ושלשי (22-23/11) היום ומחר,תערוכת בייבי. רייצל שלנו היא הנציגה,אשר מעמידה דוכן עם כל מוצרי התינוקות המהממים והמיוחדים שלה. הכל תוצרת כחול לבן ומעשה ידיי הזהב של רייצל. אז בואו נפרגן לה ונישלח חברים וחברות.

תן אותי

New member
תודה

ברצוני להודות ולומר תודה לכל החברות שבאו לפרגן וגם לאילו שרצו ולא יכלו להגיע. בנוסף לכל אילו שמאחורי הקלעים שמפרגנים! שוב תודה

מחפשת סייעת לסדנאות יצירה לכל הגילאים

דרושה סייעת שתוכל לבוא איתי להדרכות לסיוע בהנחיית קבוצות ביצירה מחומרים ממוחזרים. לקידום הנושא של אומנות אקולוגית גם במערכת החינוך, חברות ובסקטור הפרטי. לא צריך ידע מקדים. יכולת עבודה עם ילדים. רצוי מאזור רעננה והשרון. יכולת מתן קבלה או חשבונית. נא לפנות למירי ישראלי 052-4044582 אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

בואי ללמוד את נפלאות הפיסול מעיסת נייר

מוזמנת לבוא ללמוד קורס חוויתי של פיסול מעיסת נייר בטכניקות רבות ובשימוש חוזר של חומרים רבים שמצויים בכל בית להכנת יצירות שימושיות ויפות. הקורס מתקיים ברעננה בקבוצות קטנות באוירה אישית וביתית תוכלי להתרשם ממבחר הדוגמאות באתר שלי http://www.greenart.co.il/gallery?album=8&gallery=9 מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il 0524044582 097417594

tamar111

New member
גאה להציג ולשתף - משחק הריקוד החדש של IDDR

אז אחרי תקופת דגירה ממושכת מאוד (שבגללה נעלמתי מהמעגלים העסקיים), נולד ל IDDR המוצר החדש והמשודרג. בדגם החדש הושקעו המון מחשבה וזמן, וזה לא היה קורה בלי שיתוף הפעולה של חברות קישורי אמהות שהשתתפו בזמנו בפיילוט של ISTEP (תודה לכל המשתתפות). אז מה יש לנו בגרסה החדשה? מעל 200 שירים חלקם בעברית וגם 3 משחקים שונים: 1. משחק הריקוד הרגיל. 2. גרסת רשת מרובת משתתפים - מיועד בעיקר לבני נוער שאוהבים לשחק אנליין 3. גרסת כושר סופרת קלוריות - אימון כושר כיפי ומהנה במיוחד, בלי לצאת מהבית! גם הקופסאות החדשות עברו מיתוג חדש, ואני מרגישה שיש לנו מוצר מנצח לכל המשפחה שיוצא להשקה בדיוק בזמן - לפני חנוכה. אז אם בחג המתנות עסקינן, שמחה לצ'פר אתכם במחירים מיוחדים לחג - שטיח ריקוד דק כולל התוכנה החדשה - 120 ש"ח במקום 200 ש"ח (מומלץ לילדים מגיל 4) שטיח ריקוד עבה עם ספוג בולם זעזועים - 330 ש"ח במקום 400 ש"ח (מומלץ לכל הגילאים - ילדים, נור ומבוגרים) 2 הסוגים כוללים את המשחק החדש, אחריות לשנה, ותמיכה טלפונית לא מוגבלת בזמן. שטיח ריקוד IDDR - מוצר טוב מבית טוב
תמר

14 weeks

New member
סדרת טלוויזיה מחפשת זוגות בהריון../images/Emo13.gif

'14 שבועות' סדרה דוקומנטרית חדשה מעוניינת לקחת חלק במסע שלכם ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של חופשת הלידה. הלידה וחופשת הלידה שבאה אחריה הם שלב משמעותי בחיי אדם. '14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכם ברגישות ובאופן מעורר השראה. אם אתם בחדשי היריון אחרונים (הריון ראשון, שני שלישי וכו', זוג חד מיני, חד הוריות וכל סיפור הריון אחר) ומעוניינים שנתעד אתכם במהלך חופשת לידה נשמח להיפגש ולפרט. ניתן ליצור קשר בטלאול: 054-7288288 או במייל: [email protected]

תן אותי

New member
אני נירשמתי - מה איתכם?

הולך להיות כיף לא נורמלי! רצוי להגיע עם הרבה מצב רוח כי את חנוכה נחגוג באמת!!!! מתקופת היוונים עד היום!!! מעניין ביותר אז תיזדרזו!!!!!!!

אמונה כלחם חוקי-מזמינה אתכם לשתף

האמונה כלחם חוקי לכל אחד מאתנו יש באמתחתו את המרכיבים היום יומיים שמהם הוא ניזון ,שמקנים לו כוח ועוצמה לתפקד . אחרי הכל כמו שניזונים אנחנו מאוכל, ניזונים אנחנו גם מרגשות מאמונות מפחדים . וככל שנספק לגופנו מזון רוחני הבא בכסות רוגע,שלווה, ושקט פנימי ,אזי גופנו יהיה באיזון ובשובע. החיים מזמנים לנו אתגרים אין סופיים, בכל יום נדרשים אנחנו להתמודד, ליצור ,ובעיקר להאמין. לולא האמונה לא הייתי משנה דבר בחיי. לולא הכוח המניע העוצמתי שטמון באמונה הייתי ממשיכה להיאחז בעבודתי הקודמת ובדפוסים הישנים המוכרים. האמונה היא שסללה לי את הדרך ויצרה בתוכי את הכוח לשנות להעיז ,כנגד כל הסיכויים . בתוך כל התהליך של המודעות הבנתי שאני רוצה לשנות ,כמובן שהעובדה שפיטרו אותי מהעבודה הייתה בהחלט זרז משמעותי לקדם את השינוי. כחלק מתהליך המודעות הבנתי שימיי כמנהלת פרסום ושיווק תמו, ואיתם נולדת הזדמנות נפלאה למשהו אחר, חדש. בחרתי ללכת על כל הקופה להצהיר לעולם שאני מתקשרת ,מטפלת ,מנחה , תוך שאני בעצמי מכירה באני החדשה שנוצרה . ברור שתהליך שכזה דורש אומץ,אחרי הכל אני אמא חד הורית שמגדלת 3 ילדים ונטל הפרנסה על כתפי. הלא נודע הפך להיות חבר ,ההליכה בתוך הערפל הייתה דואלית ,לרגע נרתעתי מחוסר היכולת לראות את הדרך, את ההמשך, אולם יחד עם זאת התפעמתי מהיכולת לגלות דברים חדשים באותו מקום של שחרור, היכולת להתמסר לדרך ולאפשר לדברים לקרות. משהוא בתוכי ידע שאני בדרך הנכונה ,קול פנימי שצעק לי אמונה! למרות שירת המקהלה שמסביבי ,שללא הרף זימרה מזמורים וניסתה להניא אותי מדרכי החדשה. היו שאמרו אולי חצי משרה ? אולי תעסקי בכך בשעות אחר הצהריים? אמירות כגון :השתגעת? ירדת סופית מהפסים? נשמעו ללא הרף, ואני שמעולם לא ממש הייתי על הפסים ידעתי שהפסים נועדו למי שלא מאמין שיש דרך אחרת, ולכן הוא נאחז ולא מוותר על הפסים המוכרים הידועים והבטוחים. ומי אמר שפסים זה טוב? אולי יכולות להיות גם נקודות? זו הייתה נקודת המוצא שלי. כמובן שהיום בהסתכלות לאחור זה נראה לי ברור מאליו שכך הדברים היו צריכים להתרחש. ורק בדיעבד כל הנקודות שבחיי התגבשו לכדי ציור חיי. היכולת ללכת עם האמת שלנו חייבת להיות מלווה באמונה ,כמובן שהרבה פעמים הדבר נוגד את ההיגיון. זהו האויב המושבע של האמונה, היות והאמונה לא מדידה , האמונה לא מאפשרת תחזיות עתידיות, היות ולהאמין משמעו לעיתים לא לראות , אלא רק לדעת ולהרגיש מבפנים , ללא כל סיבה הגיונית. האמונה פוגשת אותי בכל יום בהרבה מצבים אני חווה אנשים תוך כדי פגישות תקשור וטיפול ולעיתים ניצבות שם בעיות שלכאורה אין מהן מוצא ,חוסר תקשורת, בעיות פיזיות, תחושה של תקיעות וחוסר מימוש. אולם אני מאמינה שכל אחד יכול לחולל את השינוי , שינוי פנימי שיביא עימו גם שינוי פיזי ושקט פנימי. אמונה זוהי בחירה, בקלות אנחנו יכולים ליפול לתוך מלכודת הפחד וההיגיון אבל אפשר גם אחרת בכל יום מחדש אני בוחרת , בוחרת באמונה כלחם חוקי, וממשיכה לצעוד עימה בבטחה אל עבר הלא נודע. שרית רוזן-מטפלת בתקשור ומנחת סדנאות למודעות שרית רוזן, בת 35 , חיה לי בשמחה בזוגיות פרק ב' ומגדלת ביחד עם בן זוגי את שבעת הגמדים המקסימים שלנו. אני מתקשרת ומנחה סדנאות להעצמה ומודעות אישית ומטפלת באמצעות תקשור ואנרגיות ריפוי. לא נולדתי מתקשרת, רוב חיי עסקתי במלונאות ובשיווק והקשר ביני לבין עולם הרוח היה מקרי בהחלט... לאחר הגירושים נאלצתי לעצור ולתהות מה בחיי דורש שינוי. בהתחלה טיפלתי נקודתית בקשיים היומיומיים בגדר כיבוי שריפות מקומי, אך ככל שגדל והעמיק המשבר היטבתי להבין שאני מחפשת אחר שינוי מהותי בחיי. משם הדרך היתה קצרה... חברתי ללימודי המודעות שפתחו לי צוהר לחיים שמחים, מלאים וקלים! אשמח לתגובתכם

למעלה