לוח מודעות- פרסום רק כאן!!!

שרון5551

New member
תחרות תמונות לחנוכה

http://www.facebook.com/notes/stwdyw-bwbh-blh/mbz-ns-hnwkh-bstwdyw-bwbh-blh-/169519993071248

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן!!!

שבוע טוב לכולן זהו המקום היחידי בפורום בו ניתן לפרסם אירועים מכירות סדנאות הרצאות טיולים ושאר ירקות
הודעות מחוץ ללוח- ימחקו שיהיה לכולנו
שבוע נפלא שבסופו מתחיל חג

מספר מפגשי הכרות במרכז לזוגיות ומשפחה במהלך :

ב1/12/2010 מתחילה סדנא למי שמחפש זוגיות ועדין לא מצא את זו שמתאימה לו, אז לכל מי שמחפש או מכיר מישהו שמחפש זוגיות והפעם אחת רצינית מוזמן להגיע לסדנא. ב12/12/2010 בשעה 20:30 מתקיים מפגש בנושא : הורות בעולם המודרני, האם לזה התכוונו? מפגש הדן בשאלות שאנו שואלים עצמנו יום יום. ב13/12/2010 בשעה 20:30 מתקיים מפגש בנושא : הקשבה הדבר הכי מיותר בזוגיות!!! מפגש שנותן לכל משתתף כלים להקשבה אחרת. המפגשים בקבוצות קטנות ולכן יש להרשם מראש. לפרטים נוספים: [email protected] 0549198178 דנה

תן אותי

New member
המלצה

נוכחתי בסדנא של דנה שבוע שעבר בנושא "הקשבה הדבר הכי מיותר בזוגיות" הסדנא מוממלצת בחום יצאתי עם הרבה כלים וכמובן מייסמת את הנילמד. כן אילו כלים שבהחלט יכולים לסייע בכל סוג של קשר!!! מומלץ מתוך ניסיון! דנה עצמה מעבירה את הסדנא בצורה חווייתית ומגיעה לכל אחד אישית (היתרון שהסדנא בקבוצה קטנה) ניתן לילמוד המון ממנה.

../images/Emo41.gif עקב עונת המעבר שמתמשכת ומתמשכת....../images/Emo101.gif

10% הנחה לטיפול הומאופטי ראשון. מתמחה בטיפול בילדים ונשים בהריון. מטפלת בקליניקה ברחובות, שבוע טוב, נועה.

lilachba

New member
"ליצור את ההבדל" - לתינוקות ולהוריהם

"ליצור את ההבדל" - מפגשים מכינים לחיים עם לילך ללמוד, ללוות ולאתגר את התינוק משלב הלידה ועד הליכתו על זוג רגליים באופן עצמאי לגמרי, במפגשים אישיים אחת ל....(תלוי בהתפתחות האישית של תינוקכם). ישנם הורים שלא מתאים להם להשתתף בסדנאות ומעדיפים שהפוקוס יהיה על התינוק שלהם או אמהות שחוזרות לעבודה עוד לפני שהילד התחיל ללכת (המציאות לרב מחייבת את זה), ולכן יצרתי פתרון אידיאלי שייתאים עבורם - מפגש אישי אחד לכל שלב התפתחותי. כפי שלוקחים את התינוקות למעקב משקל וגובה בטיפת החלב אחת למספר חודשים, במעקב ההתפתחותי תקבלו גם מעקב מקצועי וגם כלים פרקטיים ליישום בבית עבור ההתפתחות המוטורית והחושית של תינוקכם. מפגש ראשון - המפגש יעסוק במעבר בין החיים ברחם לבין החיים מחוצה לו תקשורת | מגע | הרגעה | תנוחות בסיסיות | הרגלי שינה o כיצד ניתן להכין את התינוק שלי לקראת השלבים ההתפתחותיים המוטוריים שהוא עתיד לחוות? o כיצד ללמד את התינוק שלי לשכב על הבטן עם חיוך? o איך כדאי וחשוב לגעת בו על מנת להכין אותו למפגש עם תינוקות אחרים בפעוטון או בגן? o איך ללמוד ולהתמודד עם השלב הראשוני? __________ מפגש שני - המפגש יעסוק בתהליך ההתהפכות תנועה | התהפכות | אכילה | קשב וריכוז o מתי אמור התינוק שלי להתהפך? o מהי התהפכות נכונה? o אילו תרגילים עליי לבצע על מנת שהתינוק שלי ילמד להתהפך נכון? o כיצד להכין את התינוק שלי לקראת אכילה? __________ מפגש שלישי – המפגש יעסוק בתהליך זחילת הגחון סימטריה | זחילת גחון | קשב וריכוז o מדוע חשוב לזחול גחון? o מתי אמור התינוק שלי לזחול גחון? o מהי זחילה נכונה? o כיצד לתת לילד שלי לחוש ולחקור את העולם עם בטחון? __________ מפגש רביעי - המפגש יעסוק בתהליך הזחילה על 6 חיזוק חגורת כתפיים | שיווי משקל | חרדת זרים | גבולות o מדוע זחילה על 6 חשובה? o מתי אמור התינוק שלי לזחול על 6? o כיצד זוחלים נכון? __________ מפגש חמישי - המפגש יעסוק בתהליך ההתיישבות התיישבות נכונה | מוטוריקה עדינה | שפה | קשב וריכוז o מתי אמור התינוק שלי להתיישב? o מהי התיישבות נכונה? o מדוע לא מומלץ להושיב תינוק לפני שהתיישב בעצמו? o מהי מוטוריקה עדינה ומדוע היא חשובה? __________ מפגש שישי – המפגש יעסוק בתהליך העמידה מעברים | עמידה | בטחון o מתי אמור התינוק שלי להעמד? o מהי עמידה נכונה? o כיצד להמנע מנפילות? __________ מפגש שביעי – המפגש יעסוק בתהליך ההליכה אתגרים | הליכה | שיווי משקל o מתי אמור התינוק שלי להתחיל ללכת? o מהי הליכה נכונה? 0 כיצד אוכל ללמד את התינוק שלי ללכת עם כמה שפחות נפילות? __________ o מתאים להורים לילד ראשון, שני, שלישי או יותר. o המתנה הטובה ביותר שהורה יכול לקבל או להעניק לעצמו. o מפגשים חווייתיים להורים ולתינוק – במפגשים לומדים להתנסות על הגוף וכך להבין כיצד אוכל ללמד, ללוות ולאתגר את התינוק שלי באופן שהכי מתאים לו. o חשוב להשקיע במקום הנכון ובזמן הנכון. לא להמתין לבעיות שיצוצו אלא להימנע מהן. o הההבנה שלי, כהורה, כי בסיס התפתחותי מוטורי וחושי ישפיעו על העתיד הריגשי וההתנהגותי של הילד שלי היא הבטחון של הילד שלי. __________ oשיבעה מפגשי בסיס למשך השנה הראשונה והחשובה בחיי ילדכם שווים זהב.

Taltalon269

New member
ממליצה בחום

היה לי העונג להשתתף עם בתי התינוקת בסדנא אצל לילך ונהנתי מכל רגע לילך מקסימה, קשובה וניכר עליה שהיא אוהבת תינוקות ואוהבת את מה שהיא עושה

ילדודנס

New member
פעילות ילדים לחנוכה יום ה 9/12 10:00-12:00פ"ת

בנות ...אימהות בואו לפרגן ל"ילדודנס" "תצביעו ברגליים" בואו להנות עם ילדיכם כפינלה לחג החנוכה פעילות מיוחדת

14 weeks

New member
סדרת טלוויזיה חדשה מחפשת נשים בהריון

'14 שבועות' סדרה דוקומנטרית חדשה מעוניינת לקחת חלק במסע שלכם ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של חופשת הלידה. הלידה וחופשת הלידה שבאה אחריה הם שלב משמעותי בחיי אדם. '14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכם ברגישות ובאופן מעורר השראה. אם אתם בחדשי היריון אחרונים (הריון ראשון, שני שלישי וכו', זוג חד מיני, חד הוריות וכל סיפור הריון אחר) ומעוניינים שנתעד אתכם במהלך חופשת לידה נשמח להיפגש ולפרט. ניתן ליצור קשר בטלאול: 054-7288288 או במייל: [email protected]

lula14

New member
חוזרת וקוראת לזוגות בהריון

אם אתם רוצים לתעד את חופשת הלידה שלכם ולהשתתף בסדרה דוקומנטרית חדשה, אתכם אנחנו מחפשים. '14 שבועות' סדרה דוקומנטרית חדשה מעוניינת לקחת חלק במסע שלכם ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של חופשת הלידה. הלידה וחופשת הלידה שבאה אחריה הם שלב משמעותי בחיי אדם. '14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכם ברגישות ובאופן מעורר השראה. אם אתם בחדשי היריון אחרונים (הריון ראשון, שני שלישי וכו', זוג חד מיני, חד הוריות וכל סיפור הריון אחר) ומעוניינים שנתעד אתכם במהלך חופשת לידה נשמח להיפגש ולפרט. ניתן ליצור קשר בטלאול: 054-7288288 או במייל: [email protected]

gali baron

New member
בשתי רגליים - רפלקסולוגיה אחרת לכל המשפחה

טיפול רפלקסולוגי לגוף ולנפש * לנשים הרות, להתמודדות עם תופעות ההיריון השונות, קידום תהליכי לידה, הנקה ועוד. * לילדים, לחיזוק מערכות הגוף, תמיכה במצבי קשב וריכוז ועוד. * למבוגרים, לטיפול בקשת רחבה של מצבים, כגון בעיות שלד, מתח, בעיות עיכול, בעיות וסת ועוד. 10% הנחה לטיפול רפלקסולוגי ראשון. הטיפולים מתקיימים בקליניקה ברחובות. בברכת שבוע מלא אור, גלי

המוצר החדש של IDDR בהנחה מדהימה לחנוכה!

אז אחרי תקופת דגירה ממושכת מאוד (שבגללה נעלמתי מהמעגלים העסקיים), נולד ל IDDR המוצר החדש והמשודרג. בדגם החדש הושקעו המון מחשבה וזמן, וזה לא היה קורה בלי שיתוף הפעולה של חברות קישורי אמהות שהשתתפו בזמנו בפיילוט של ISTEP (תודה לכל המשתתפות). אז מה יש לנו בגרסה החדשה? מעל 200 שירים חלקם בעברית וגם 3 משחקים שונים: 1. משחק הריקוד הרגיל. 2. גרסת רשת מרובת משתתפים - מיועד בעיקר לבני נוער שאוהבים לשחק אנליין 3. גרסת כושר סופרת קלוריות - אימון כושר כיפי ומהנה במיוחד, בלי לצאת מהבית! גם הקופסאות החדשות עברו מיתוג חדש, ואני מרגישה שיש לנו מוצר מנצח לכל המשפחה שיוצא להשקה בדיוק בזמן - לפני חנוכה. אז אם בחג המתנות עסקינן, שמחה לצ'פר אתכם במחירים מיוחדים לחג - שטיח ריקוד דק כולל התוכנה החדשה - 120 ש"ח במקום 200 ש"ח (מומלץ לילדים מגיל 4) שטיח ריקוד עבה עם ספוג בולם זעזועים - 330 ש"ח במקום 400 ש"ח (מומלץ לכל הגילאים - ילדים, נור ומבוגרים) 2 הסוגים כוללים את המשחק החדש, אחריות לשנה, ותמיכה טלפונית לא מוגבלת בזמן. שטיח ריקוד IDDR - מוצר טוב מבית טוב תמר

רינת בב

New member
כובע הבטיחות לתינוק/פעוט www.babygear.co.il

פטנט רשום – המצאה שפותחה בבריטניה ומשווקת ב36 מדינות בעולם ! כובע הבטיחות, עוצב להגנה מרבית של איזור הראש, כאשר ילדך מפתח את אבני היסוד של מיומנות ההליכה – עמידה, ישיבה, ובהמשך הליכה. במקרה של איבוד שיווי משקל ומעידה, החומר הסופג תוכנן להתמודד עם זעזוע, למזער סיכוי לכאב, חבורות, ופגיעות ראש. Thudguard ® כובע הבטיחות מתאים לקבוצת גילאים רחבה - גילאי שישה חודשים עד גילאי שנתיים ומעלה. Thudguard ® כובע הבטיחות לילד הינו כובע הבטיחות היחידי המחזיק בשלל תקנים בינלאומיים : • תו תקן CE – "מגן אישי ציוד הוראה, קטגוריה שנייה". (DTI PPE Category II , 89/686/EEC) • Thudguard® עמד במבחני חברת תו התקן SGS בעלת שם בינלאומי (BSEN71 / 2 & 3): מבחן המדמה נפילות , התנגשות בחפצים ביתיים ובעצמים חוץ ביתיים (רדיאטור,פינות שולחן,מדרכות וכד') מבחן עמידות בפני אש מבחן חומרים אנטי בקטריאליים מבחן כימיקלים • עומד בתקן RoHS – נקי מחומרים מסוכנים בהתאם להנחיה של האיחוד האירופאי (עופרת,כספית וחומרים נוספים)

ילדודנס

New member
"לגן עם אמא" עכשיו כבר לא צריך לבחור!

עכשיו כבר לא חייבים לבחור אפשר גם וגם: גם ללכת לגן וגם להיות שם בשבילם. "ילדודנס" עורכת מפגשים של "גן עם אמא" פעמיים בשבוע ב"חיבורים" פ"ת , הכוללים: חוגים קבועים, פינת יצירה, מוטוריקה עדינה וארוחת בוקר משותפת. בדומה לגן, יש סדר יום פחות או יותר קבוע וצפוי והילדים נהנים ממגוון האפשרויות שגן ילדים יכול להציע, אך בהבדל משמעותי אחד: אמא לא הולכת לשום מקום! "גן עם אמא" - פעילות שמתקיימת לשתי קבוצות גיל ומועברת ע"י מנחה שמלווה אתכם לאורך כל היום בכל הפעילויות. היא זו שגם תציב את הגבולות ותעביר את התכנים הנלמדים בגן כגון: עונות השנה, חגים ונושאים נוספים. ישנם חוגים קבועים כגון: מוסיקה, תנועה, שעת סיפור, טבע - בעלי חיים וכו'... וחוגים מתחלפים כאשר הילדים פוגשים דמויות חדשות בכל מפגש. גילאים חצי שנה - שלוש בואו להיתרשם ביום נסיון חינם!!!!!! לפרטים והרשמה 050-3536330

אילהT

New member
../images/Emo77.gif על מתן בספר כבר שמעתם??../images/Emo63.gif

יש לך ספר "מיותר" בספרייה שלך? חנוכה היא הזדמנות מצוינת ל- מתן בספר. לא! זה לא "עוד מבצע שנור" זה רעיון מקורי ביותר ויוזמה של חברתי המופלאה רונית אידלמן. הרעיון הכללי - קחו ספר שכבר מיותר בספריית ביתכם עטפו אותו יפה צרפו הקדשה אישית לעטיפה ו..הניחו במקומות שונים.. רונית הציעה כמה מקומות יצירתיים ביותר... הנה מכתבה הקצר. חג אורים שמח שלך, אילה

Taltalon269

New member
סדנת איפור

לאמהות אבל לא רק סדנא בה תוכלו ללמוד לזהות את סוג ותת גוון העור שלכן כיצד לבחור מייק אפ כיצד להתאפר ליום יום וכיצד לערב איפור בחשמ דקות איפור לפי צבעים ומבנה העין ועוד עלות הסדנא רק 100 ש"ח למשתתפת 07/12 20:00 בנתניה כתובת מדויקת תנתן לנרשמות הרשמה במסרים

יום עיון בנושא כסף

יום עיון לנשים עצמאיות העוסק בנושא שנשים רבות כל כך חוששות להתעמת איתו יתקיים ב-16 בדצמבר 2010 בבית שחם בפ"ת משעה 8:30 בבוקר ועד 13:00 בצהרים כל עסק נשען בסופו של דבר על מטרה אחת – להרוויח כסף. למרות זאת, יחסן של נשים רבות לכסף הוא בעייתי, מתנצל ונגוע באמונות ודעות קדומות. למרבה הפראדוקס, נשים עצמאיות רבות פוחדות מעיסוק בכספים ולמרות הצלחתן בכל תחום אחר בחיי העסק שלהן הן חוששות להתעמת עם הפן הפיננסי, שהוא למעשה לב ליבו של העסק. ארגון אמ"א שפ"ע לקח על עצמו לארגן יום עיון לנשים עצמאיות בדיוק בנושא טעון זה, במטרה להעניק לבעלות עסקים כלים להבין את יחסן לכסף ולהתנהל באופן מקצועי ונכון גם בנושאים כספיים. יום העיון מורכב משלוש הרצאות המרכיבות את מעגל החיים שלנו ויחסנו לכסף. עבר–היחסים שלי עם כסף -טל מזור, מנהלת ארגון אמ"א שפ"ע הווה–לכלכל את המשפחה,כדיי לא לקלקל את העסק- כרמי אור, יועצת ומאמנת לכלכלת המשפחה. עתיד- ליצור את החופש שלך-סטו וסרמן סוכנת ביטוח פנסיונית

יום עיון כסף לנשים ואמהות

הי, העלות ליום העיון הכולל 3 הרצאות מעשיות עם כלים לניהול מערכת יחסים טובה ים כסף, לנרשמות לפני יום העיון- 150 במידה ותגיעי עם עוד חברה, תוכלו לשלם כל אחת רק 130. (יש לרשום בעת התשלום שאתן חברות ונרשמות ביחד) תשלום ביום העיון עצמו- 160 ש"ח. בהצלחה בכל, טל

למעלה