לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

הי ושבוע טוב, זהו המקום שלך לפרסם - הרצאות סדנאות מכירות אתר חדש ארועים ועוד... פרסום מחוץ ללוח זה ימחק אם ברצונך לפרסם את עצמך לעומק- את יכולה לפנות אלי במסר אישי (לא דוא"ל) ולהתפקד בתור ל"אשת השבוע" העולה בכל יום שני ומיועד לחברות "קישורי אמהות" וחברות הפורום הזה.... שבוע נפלא לכולנו ורק בשורות טובות מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

נותרו חמישה מקומות לקבוצת תיאטרון למבוגרים

אנסמבל תיאטרון למבוגרים נפתח בקריית השרון בנתניה , נותרו 5 מקומות . פרטים נוספים בקישור המצורף -

אמאמיה

New member
../images/Emo124.gif נשים בתנועה - מפגש כייפי, קצבי ומעורר

יום שישי ה-11/2 בשעות הבוקר בת"א מפגש חוויתי ומהנה, בו נזוז ביחד ולחוד ונתחבר לגופנו ולכוח הנשי שבכל אחת מאיתנו כאמהות ונשים אנחנו בדרך כלל עסוקות, עובדות, מסיעות, מבשלות, משחקות, מחבקות ו... מתעייפות... בסדנא נעצור לרגע משגרת היומיום ונחזיר לעצמנו את הכוחות, החיוניות ושמחת החיים. נתרגל בשקט, ננוע בקצב המוסיקה, ננשום עמוק ובעיקר נהנה. - פעילות בת שעה וחצי, המאפשרת גם טעימה לקראת הסדנא: נשים מתחברות לבטן, שתפתח במרץ. + מי שנרשמת לסדנא ביום המפגש תזכה ב-10% הנחה. --------------------------------------------------------------------- בהנחיית: מיה מיטב-מגן, תרפיסטית במגע ותנועה לפי שיטת ספלטר, מלווה תהליכים פרטניים ועבודה בקבוצה לבריאות והתפתחות אישית. לפרטים והרשמה, צרי קשר. להת מיה

אמהות יקרות../images/Emo24.gif

האם אתן מקדמות את הקריירה האישית המיוחלת וגם זוכרות חשיבותה של הארוחה המשפחתית? בואו לקחת חלק בדיון בבלוג מנקודת מבט אישית שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=131216
ובפינה "יוצאים מאזור הנוחות" בפורם "עושים שוק"
אשמח לשיתוף. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=148584694 תודה

תולתולה

New member
הפעלת הורים וילדים ליום המשפחה

שלום לכם, שמי תמר ואני בעלת סיפורי תמרי: תיאטרון סיפור המציע חוגים, הפעלות וימ הולדת. לקראת יום המשפחה הקרב ובא אנ מציעה הצגה- הפעלה איכותית ומקסימה על פי הספר "לקוף יש בעיה". ההצגה בליווי תפאורה, בובות, תחפושות ובשיתוף ההורים והילדים. אשמח אם תעבירו לגנים של הילדים ולחברים, בברכת יום משפחה שמח ונעים, תמר, סיפורי תמרי 052-6581232|

ייעוץ שיווקי באינטרנט- 48 ש"ל לשעה (מסובסד)

לכל בעלת עסק שטרם ניצלה את זכאותה לקבל סבסוד של שעות ייעוץ מהמדינה.- שעת ייעוץ אינטנרטי תמורת 48 ש"ח לשעה. למי מתאים? למי שמעוניינת בייעוץ ב: ייעוץ לבניית אתרים : כחלק מתהליך בניית אתר ניתן שירות של "ייעוץ טרום אתר". הייעוץ כולל גיבוש ומיקוד הזהות העסקית, הדרכה וייעוץ לגבי התכנים,הגדרתם ומיקומם האופטימאלי באתר, זיהוי קהלי יעד ובניית קונספט שיווקי אינטרנטי ומיתוג אינטרנטי. ייעוץ והדרכה לבעלי אתרים : פגישות ייעוץ ללקוחות בעלי אתרים המעוניינים לקבל חוות דעת מקצועית על אתר העסק והתאמתו למטרת הפעילות העסקית. הייעוץ כולל מתן דו"ח אבחון אתר –הערות והמלצות. פרסום בגוגל : שירות פרסום בגוגל וקידום אתרים בגוגל למעוניינים להגדיל את נפח הפניות דרך האתר. עיקר העבודה היא בהתאמת השירות המתאים ללקוח והמלצה על דרך השיווק המתאימה ביותר לצרכי העסק. קידום אתרים : SEO לאתרים בגוגל. השירות ניתן בהתאמה לצרכי העסק. הקידום כולל גם כתיבה שיווקית לאינטרנט של תכני האתר. שדרוג אתרים: שירות שדרוג אתר מאפשר לבעלי אתרים קיימים לערוך שדרוג באתר לפי הצורך: העברת האתר למערכת ניהול תוכן, הוספה/שינוי תכנים, עיצוב גראפי, ומיתוג אינטרנטי. כתיבת שיווקית לאתרים ולדף עסקי בפייסבוק: לבעלי אתרים ודפי פייסבוק המעוניינים להוסיף כתיבת תוכן שיווקי בהתאמה לגוגל. בנוסף לייעוץ תוכן לאתר ניתן שירות של עריכה וכתיבה שיווקית לאינטרנט. - לפני תחילת הייעוץ ביחד עם הלקוחה אני בונה שעות ייעוץ מותאמות בדיוק לצרכי העסק. אתן מוזמנות לפנות אליי טלפונית לקבלת פרטים נוספים, רונית אטלינגר

סיוני שובבני- ליצנית ומפעילת ילדים.

היי מיכל, שמי סיון "סיוני שובבני" ואני ליצנית ומפעילת ילדים מעל לחמש שנים (אני בעלת תואר בחנ"מ). אני גאה ומאושרת על הזכות שניתנה לי לשמח ילדים ועושה זאת באמת עם המון אהבה. לקראת יום המשפחה ופורים הממשמש ובא אני מציעה מגוון פעילויות שלי עם הרבה הנאה של הילדים. אני מפעילה בבריתות, ימי הולדת, קייטנות, מתנס"ים והיכן שרק אפשר לשמח :) אשמח להתפקד בתור ל"אשת השבוע" ולספר עוד... תודה רבה ולהתראות בשמחות, להתראות בשמחות, סיוני שובבני- אירוע כזה בא לי ! 052-8522021 ימי הולדת, ארועים משמחים ודוכני מזון. http://www.shovevani.co.il/home.html

רותירוח

New member
דוח שנתי לשנת 2010

כבר נגמרה לה שנת המס ואין מה לעשות צריך להתחיל לחשוב הלאה... יש להכין את הדוח השנתי, אין לברוח מזה.... צריכות עזרה, פנו אלי שעת יעוץ במתנה! דוח שנתי במחירים אטרקטיביים!

ענתי 10

New member
אני רק שאלה ../images/Emo13.gif

פתחתי עוסק פטור בקיץ, זה אומר שאני הולכת למלא את הדו"ח בפעם הראשונה. האם צריכים לקבל את הדו"ח בדואר (ומתי?) או שצריך להוריד מהאינטרנט? ועד מתי צריך להגיש אותו? תודה!

רותירוח

New member
דוח שנתי לשנת 2010

את הדוח את ממלאה באופן מקוון, משמע באינטרנט עצמו. לאחר מילוי הדוח את מדפיסה אותו בשני העתקים כאשר עותק אחד מוגש למס הכנסה ועותק נוסף נשאר אצלך. את הדוח יש להגיש בגדול עד 31.3.11 אך יש אפשרות להארכה של עוד חודש ללא קנסות משמע עד 30.4.11. יחד עם זאת לא היתה שנה שבא לא ניתנה הארכה נוספת על ידי מס הכנסה לסוף מאי לפחות.

רותירוח

New member
תשובה

בגדול את דוח הרווח והפסד שלך את יכולה לבכין כבר עכשיו אבל כל האישורים האחרים ממקומות עבודה כשכירים וביטוחים למיניהם לא מגיעים לפני מרץ. להזכירך הדוח מוגש על הכנסותך והכנסות בן זוגך במשותף.

yaelmmmmm

New member
הי חברות יקרות- התגעגתי! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

בימים אלה, אני משיקה קורס ייחודי למאמנים / מאמנות ונשות כלכלת המשפחה בנושא קריירה. במהלך הקורס, נבחן סוגיות שונות עליהן מושתת התחום וננסה להציע הסתכלות מעט שונה ומסקרנת. מצ"ב התכנים- מוזמנות ליצור קשר ולהעביר הלאה לכל מי שהנושא מעניין אותו / אותה. נתראה!!!

ב17/1/2011 יום שני הקרוב מפגש דינמי בנושא:

הקשבה הדבר הכי מיותר בזוגיות, מפגש שנותן טיפים להקשבה אחרת ומאפשר לתקשורת זוגית טובה יותר, מוזמנות, למרכז לזוגיות ומשפחה "גשר לכל קשר" סמטת בוקק 4 רמת השרון, לפרטים והרשמה: 0549198178 או [email protected] דנה

מועדון הרצאות לב הקונגרסים - חודש ינואר

היי בית וקריירה - הקונפליקט הקבוע, איך מתמודדים עם התחושים, מה עושים כדי לצאת מהקונפליקט הזה? - על זאת ועוד תענה ענת בהרצאה מרתקת ביום חמישי הקרוב 13.1.11 בערב. מוזמנות להרשם. הפרעות קשב וריכוז - חושבת שהילד שלך סובל מהם? מתלבטת? לא יודעת למי לפנות מי רשאי לאבחן? ומה עושים? ומה זה בכלל רטלין, למה צריך אותו? מה הוא עושה לגוף? וחוץ מרטלין, מה עושים? על השאלות הללו ועוד תענה שוש מעוז אריה בהרצאה מרתקת ביום רביעי 19.1.11 בערב. מזמינה אתכן להרצאות אלו ולנוספות המשותף לכולן: קבלת כלים פרקטיים להתנהלות, בבית בעבודה, עם הילדים ובכלל. הרצאות איכותיות, מוזמנות להעביר גם הלאה ולהרשם אצלי לרשימת הדיוור (מקסימום דיוור שבועי) [email protected] סיון

mirche

New member
צלמת הריון ומשפחה

הי לרגל השקת האתר החדש שלי: www.mirifurman.com אני מציעה 10% הנחה על כל חבילות הצילום - הריון, ילדים ומשפחה לגולשי הפורום

ניהול זמן,מכירות,נטורקינג, ותקשורת שיווקית

אלו הסדנאות הקרובות (במרכז ובצפון) שארגון אמ"א שפ"ע (אמהות מלוות אמהות, שתוף פעולה עסקי) מציע לך (ו/או לחברותייך, בכל זאת- זהו נטורקינג) לקחת חלק בהן. כאורחת (למי שאינה מכירה את הארגון) את מוזמנת להגיע להרצאה ראשונה במחיר הכרות של 80 ש"ח בלבד. (למשלמות מראש) 100% אחריות- אם בסיום ההרצאה תאמרי שלא קיבלחת כלים חדשים, תקבלי את כספך חזרה. לפרטים נוספים על ההרצאות הקרובות לקבלת שיעורים מעשיים מהספר: "ניהול חכם של העסק שלך" הרשמי חינם בהצלחה בכל, לכל מי שרוצה להצליח (להצליח בעסק, ולהצליח בשילוב המאתגר שבין ניהול העסק והמשפחה!)

למעלה