לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב לכולנו זהו המקום לפרסם אירועים, מכירות, סדנאות, הרצאות וכיו"ב כל פרסום מחוץ ללוח זה ימחק

אילהT

New member
../images/Emo266.gifמזמינה לקרוא את הפוסט החדש (ישן) שלי

...באותו היום הגעתי אל כיתת הלימוד מבלי לדעת שיהיה זה יום מאוד משמעותי בחיי המקצועיים והאישיים. המזרונים כבר היו מפוזרים על רצפת האולם ובאזור שבו עמד "הכיסא של המורה" הבחנתי בהתאספות של צוות ההדרכה. התקרבתי. סקרנותי הביאה אותי לגשת אליהם.... ~~~~~~~ סקרנית לקרוא את ההמשך?? לחצי כאן להמשך הקריאה

בשימחה,הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן

את עדיין במעגלים של קישורי אימהות. אהבתי את התמונה המהממת של העצים וכל מה שניכתב בהקשר של טו בשבט,וכמובן את הסיפור על המורה המיוחדת ,פעם בחיים אנשים זוכים לפגוש משהו שמאיר את סביבתם.

אילהT

New member
את התמונה של העצים אני צילמתי ../images/Emo9.gif

מסכימה איתך בנוגע למפגשים עם המורים המיוחדים שלנו בחיים. אני כבר מזמן לא במעגלים אבל בהחלט "בסביבה". כאן בפורום
כל טוב

חדש, חדש- דף עסק מעוצב בפייסבוק

דף עסק ,בשונה מפרופיל אישי בפייסבוק מאפשר לבנות מיני אתר בפייסבוק ואפילו להוות תחליף לאתר. אני מציעה מגוון אפשרויות של עיצוב וכתיבה שיווקית לדפי פייסבוק ובמידת הצורך גם הדרכה כיצד למנף את דף העסק. למי שטרם רשומה או שטרם התנסתה מציעה לפתוח פרופיל ולהתחיל את צעדיה הראשוניים בשיווק בפייסבוק. בשלב הראשוני ממליצה למי שכבר מנוסה,אוהבת ,יכולה ורוצה להמשיך את השיווק בפייסבוק לעצב את דף העסק בצורה גראפית מקצועית, גם לבעלות אתרים - ניתן להטמיע את העיצוב של האתר הקיים בתוך פייסבוק, מוזמנות לפנות אליי בשאלות , רונית אטלינגר 6559339- 050

אלרן08

New member
לרגל השנה החדשה יצאנו במבצע

ללקוחות חדשים שיבצעו אצלנו תלושים במשך שנה שלמה 10% הנחה על התלושים בשלושת החודשים הראשונים, נשמח אם תפנו אלינו חלי אלרן שירותי משרד

אדריכלות בהתאמה אישית

שלום לכולן, שמי אד' אפרת מאירי, בעלת משרד אדריכלות בהתאמה אישית. התמקדות ביצירת איכות חיים, קידום רעיונות ירוקים וחיסכון תקציבי באמצעות פתרונות שהופכים את החלום של כל לקוח – למציאות. התכנון נוצר מתוך אמונה כי כל בית הוא עולם ומלואו גדוש בחלומות ורצונות. עבודתי מאפשרת לכל אחד לתכנן את ביתו באופן אישי, תוך ניהול הפרויקט בדרך יעילה וחסכונית, שסופה לבנות את הבית האיכותי ביותר. אני חדשה כאן בפורום. אשמח לשוחח אתכן בכל נושא הקשור באדריכלות, תכנון, עיצוב ונדל"ן. יום טוב, אד' אפרת מאירי

השכרת תלבושות וכוריאוגרפיה למופעים

הי לכולם! בימים אלו אנו נערכים להפקות סוף שנה בגנים ובתי-ספר. מציעים כוריאוגרפיה ומחסן תלבושות עשיר להשכרה. כמו-כן הפעלות למסיבות כיתתיות ובית-ספריות בתחום פעילויות ספורטיביות, משחקים חברתיים ספורטיביים , הרקדות (ריקודי שורות עכשוויים) וסדנאות ריקוד! נסיון של 16 שנים בתחום! לא מומלץ לחכות עם סגירת התאריכים- רוב המסיבות והאירועים נופלים על אותם תאריכים.. נשמח לעמוד לרשותכם! צוות "הכל במחול" בהנהלתי! שרון: 054-4511799

הרצאת חובה לכל הורה

מי מאיתנו לא שאל את עצמו "עד מתי ילדי יאכלו ג'אנק?" אתם יודעים מה ההבדל בין קטשופ אוסם להיינץ? ואם כבר חטיף אז מה עדיף? ואיך בכל זאת ננחיל אכילת חציל? (רק בשביל החרוז, בכלל התכוונתי לתפוז) הרצאה מעולה עם המון כלים וטיפים לבית בריא יותר אבל לא באופן קיצוני המרצה היא שני תשובה - נטורופאטית פראקטית. ההרצאה תתקיים ביום שלישי הקרוב ה-25.1.11. איפה? לב הקונגרסים - פארק המדע נס ציונה רחובות. עלות כרטיס למי שמגיעה מפורום זה 50 ש"ח בלבד לתאום הגעה ופרטים נוספים 08-9313000 או 054-6302711 סיון

דיכאון אחרי לידה

אמא שהיתה שם, התמודדה עם דיכאון אחרי לידה, מספרת בצורה מרגשת וכנה על מה עבר עליה, מה היא הרגישה ואיך היתה ההתמודדות היומיומית. איך זה מרגיש להיות בדיכאון אחרי לידה ? חלק א'

../images/Emo42.gif קורס רייקי 1

כל אחד יכול ללמוד רייקי בפשטות ובטבעיות ללא צורך בידע מוקדם. בתום הקורס תצאו עם יכולת לטפל בעצמכם ובקרובים לכם. מומלץ מאד לאמהות לילדים קטנים, להרדמה, הרגעה, טיפול במחלות וכאבים. לרייקי יתרונות רבים. פירוט נוסף באתר שלי: לימוד רייקי הכתה תתקיים ברמת השרון, ב-2 ימי ששי, ה-4 וה-11 בפברואר, בשעות 08:30 - 13:00. פרטים נוספים בטלפון: 054-3265883 אשמח לראותכן, תמר

pruvence

New member
מאד מעוניינת להתחיל למכור עוגות ועוגיות

תוצרת ביתית, מדהימים וטעימים להפליא, אנא שלחו לי מסרון במידה ומעוניינים...

../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gifהצעת עבודה ../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

בחברה סמייל 012 מבקשים לקורס חדש - תומכים טכניים עם ידע בסיסי במחשב. תנאי עבודה טובים, בונוסים, עבודת משמרות. סביבה תומכת באווירה נפלאה. אפשרויות לקידום מהיר למתאימים. ברמת גן או ברשל"צ
מומלץ
קורות חיים למייל - [email protected]
--

סדנת עיסוי תינוקות ובייבי שיאצו- אבן יהודה

מתי ?14.02.11 בשעה 10 בבוקר . איפה?אבן יהודה .בילאנג ילאנג סדנא של 4 מפגשים בני שעה וחצי בהם נתעמק בסוגי המגע ,יתרונות המגע איזה שמן להשתמש ? מתי ואיפה עושים עיסוי או שיאצו ?מתי לא? מדוע תינוקות בוכים? נלמד איך אפשר להקל עלהם דרך הידיים שלנו ,למצבים כמו נזלת ,שיעול,גזים וכאבי בטן ,שיניים... כל זאת בכיף ובאווירה רגועה על קפה /תה צמחים ועוגה. עלות לכל הסדנא 300 ש"ח . מי שמגיעה לסדנא תקבל חצי שעה שיאצו או רפלקסולוגיה מתנה !!!!

למעלה