לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב, זהו המקום שלנו בפורום לפרסם
אירועים
מכירות
בזארים, ירידים, הפנינג ו"בתים פתוחים"
הרצאות
סדנאות
ומבצעים
כל שתרצו פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע נפלא לכולנו

רוצה להכין לך תיק מדליק שאין לאף אחת כזה?

אני מזמינה אתכן נשים שאוהבות ליצור בצוותא לחוות סדנה ייחודית חוויתית בעלת ערכים חינוכיים סביבתיים ביום האישה הבינלאומי בתאריך 8.3.11 יום ג'. במרכז איליתיה ברח' בני בינימין 15 באבן יהודה בין השעות 9:00- 12:00 בה נלמד, במקום לפח ניצור מהפך! נכין תיק מדליק משלל שקיות הניילון שיש ברשותכם, ניתן להכין גם תכשיטים ומוצרים נוספים בטכניקה זו. כמובן שזו דוגמה אישית לילדייך בעצם פעילותך למען קידום הערכים לשמירת הסביבה. התיק שימושי גם עבורך וגם כמתנה למשפחתך או לידידייך. תוכלו להתרשם ממבחר התיקים באתר של מירי ישראלי http://www.greenart.co.il/gallery?album=8&gallery פרטים במייל [email protected] שלכן בברכה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

רעיון מעולה!!!

מירי, אני בטוחה שאתן הולכות להנות וליצור דברים מדליקים!!! לצערי לא אוכל להגיע בגלל השעות, את יודעת.....

סדנה באזור מודיעין

ענת יקרה, אם תארגני מספר בנות מהאזור שלכם שרוצות להשתתף בסדנה החוויתית הזו, אשמח לבוא אליכם ולהעביר את הידע הלאה, איזה יצירות נפלאות ניתן להכין רק משימוש חוזר בשקיות הניילון שמזהמות את הסביבה. תוכלי להתרשם באתר שלי ממבחר של רעיונות. www.greenart.co.il שלך בברכה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה 0524044582

ענתלה11

New member
יומולדת לאמא ולבת

הבת חוגגת יומולדת? הפתיעי אותה ובואו אלי לבוקר של יצירה. תכשיטים בשילוב פימו, תכשיטים סרוגים, כלים מצופים פימו שלט לחדר עם בית מזוזה ועוד... על קפה ועוגה נשב יחד לסדנא אינטימית.

ענתלה11

New member
סדנאות יומולדת לקבוצת חברות

יום ההולדת מתקרב ושוב חושבים על רעיונות להפעלת החברות? סדנא לילדות נערות או נשים... תכשיטים, כלים מצופים, מוביילים ועוד בשעתיים מקסימות ילדת יום ההולדת תגשים את חלומה ותארח את חברותיה לסדנא מהנה. אני מגיעה אליכן עם כל החומרים וגם עם טוסטר אובן לאפיית הפימו ובסיום כל אחת יוצאת עם תכשיט או מובייל מעשה ידיה, ארוז יפה. לפרטים צלצלו.

emilyail

New member
../images/Emo23.gifקבוצת נשים בהריון/מניקות בנתניה../images/Emo23.gif

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת שההנקה דורשת"...

חידוש מראה הבית מבלי להכנס להוצאות כבדות

בא לך לשדרג את מראה הבית ולא יודעת איך לעשות זאת? נמאס לך ממראה המטבח שלך, אבל לא בא לך להיכנס להוצאות כבדות מדי? התקשרי אליי עוד היום ואני אגיע אלייך עם הרבה מאוד טיפים ורעיונות שיעשו את השינוי. 052-8895202 |

אבחון ציורי ילדים../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

שמי קרן יטיב, מנחה במשפחה, מנחת הורים בכירה. היום אני רוצה לספר לכם על תחום נוסף שבו אני עוסקת-אבחון ציורי ילדים. למה צריך לאבחן ציורים של ילדים? הרבה מאד פעמים ילדים ובני נוער מתקשים לבטא את רגשותיהם במילים. ציור הוא כלי נהדר לביטוי העולם הפנימי ודרך פענוח ציורי ילדים אפשר לאבחן תחושות, רגשות, קשיים, כוחות, ביטחון עצמי, תקשורת אישית, יחסים עם הסביבה,מזג,יחס למעברים ושינויים ועוד ועוד. כל ציור הוא תחילתו של מסע, שבסופו ישנה תגלית על עולמו הפנימי של הילד שלכם. אני מזמינה אתכם לעשות איתי את המסע הזה. בנוסף, אני מעבירה הרצאות חוויתיות ומרתקות בתחום ציורי ילדים. ניתן להתאים את ההרצאה לנושא מסוים שמעסיק אתכם כיום למשל: מוכנות לכיתה א', שינויים ומעברים, קשרים במשפחה ועוד. אשמח לענות על כל שאלה! קרן יטיב

הפנינג שישי כתום!

הפנינג של מתחמי סדנאות, דוכני ייעוץ ומכירה, מתחם טיפולים הוליסטיים ועוד!! ייערך ב-25/2/2011 במתחם מכללת מהות, דרך השלום 5 ת"א 10:00-15:00 יום שישי האירוע אינו מטעם המכללה! כרטיס כניסה- 55 ש"ח לפרטים נוספים- 052-6040726 חגית

אמאמיה

New member
../images/Emo141.gif מפגש מבוא לסדנא: נשים מתחברות לבטן

מוזמנות למפגש חוויתי ומהנה, בו נזוז ביחד ולחוד ונתחבר לגופנו ולכוח הנשי שבכל אחת מאיתנו - זוהי גם הזדמנות לטעום ולהכיר מן הנעשה בתהליך הקבוצתי, לקראת הסדנא שתתחיל במרץ. יום שישי ה- 25/2 בין השעות 10:00-11:30 בסטודיו במרכז ת"א לפרטים נוספים על הציצי כאן * אנא צרי קשר לפרטים והבטיחי את מקומך מראש להתראות, מיה

M i k u s h

New member
סמינרשת חינם - מיתוסים בכלכלת המשפחה ../images/Emo130.gif

אתן מוזמנות להרצאה אינטרנטית בחינם בנושא: מיתוסים בכלכלת המשפחה- אמת או חובה את ההרצאה מעבירה רותי שרון - יועצת לכלכלת המשפחה מה בהרצאה? • האם באמת צריך לגזור את כרטיס האשראי ולעבור להתנהל במזומן? • הלוואה זה שורש כל הרע ואף פעם לא כדאי לקחת • זוגות חייבים חשבון בנק משותף • אם אתם במינוס אין טעם לחסוך • אם אתם כבר באוברדרפט, אז עדיף שתקחו הלוואה כי הריבית שלה נמוכה יותר • ועוד, ועוד... ההרצאה תתקיים ביום שלישי 22.02.2011 בשעה 21:00 מספר המקומות מוגבל הזמינו מקום בסמינרשת עוד היום: https://www3.gotomeeting.com/register/441904182 סמינרשת הוא למעשה סמינר ברשת - הרצאה אינטרנטית המתאפשרת הודות לטכנולגיה. כל אחד יכול להתחבר בנוחות מהכורסא הביתית שלו מול המחשב. אני מרצה, ואתם צופים במצגת שהכנתי עבורכם ושומעים אותי דרך המחשב. בסוף ההרצאה אשאיר זמן לשאלות שלכם כמובן. לאחר ההרשמה יישלח אליך אישור הרשמה במייל המכיל מידע כיצד יש להצטרך לסמינרשת.

הזמנה להורים לילדים בני 2-4

שלום לכולם ולכולן
דוריני: מרכז חוויתי לאמהות וקטנטנים המרכז בשכונת רמת פולג (נתניה) הוקם על מנת ללוות אתכם הורים לקטנטנים לאורך הדרך בהריון, לידה והורות . במקום מתקיימות סדנאות והרצאות מגוונות באווירה חמימה, מוגנת ונעימה. http://www.doriny.co.il/ הזמנה למפגש התנסות חינם ! ביום רביעי 23.2 בשעה 17:00 יתקיים מפגש התנסות חד פעמי לגלאי 2-4 על המפגש: "רגע מתוק" מגע, תנוה וקול פעילות משותפת להורים ופעוטות בפעילות מוסיקלית ותנועתית חוויתית בה יושם הדגש על פיתוח הקשר בין הורה לילד ופיתוח מיומנות תנועה, משחק ואוצר מילים. הפעילות מבוססת על החומרים המוסיקליים של ליאורה שלזינגר ("רגע של חיבוק") מוסיקאית ומלחינה המוכרת לילדים ולפעוטות מתוכניות הטלוויזיה בערוצים הופ ולולי (הנה הצלחתי, קוקו הארנב ,בלבולי, טוק טוק,ספר הצבעים, עץ השירים) ,וקלטות ה DVD אצבעות ואפרוחים. יש להרשם מראש ! מספר מוגבל של משתתפים : 052-8799854 אני כאן בכל שאלה דורין

למעלה