לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זה המקום לפרסם כל אירוע, מכירות, סדנאות וכיו"ב... פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע טוב לכולנו

../images/Emo39.gifבואי להיות חלק ממעגל אמהות לתינוקות בת"א

* הזדמנות לפרגן לעצמך להגיע לסביבה תומכת * הזדמנות לראות שאת לא לבד ברגעי הקושי והאתגר לצד רגעי האושר והשמחה * הזדמנות לפגוש אמהות נוספות, דומות לך ושונות ממך, ולצאת מהסדנה עם חברות לחיים * הזדמנות לעסוק בשינויים שעוברים עליך ברגע זה ולדבר על הדברים שאף אחד לא סיפר לך על האימהות * הזדמנות להתחבר לאינטואיציה הפנימית ולפגוש את עצמך כאמא * הזדמנות להתחבר עוד יותר לתינוק שלך מעגל האמהות העשירי של קודם קול אמא יפתח ב-28.4, בין השעות 13:00-15:00, ברח' אבן גבירול בת"א. הסדנה מורכבת מ-8 מפגשים חד-שבועיים של אמהות ותינוקות. ההרשמה בעיצומה.

מה? עוד לא ראיתן?!?!?!?../images/Emo65.gif

את הסרטון החדש שלי? http://www.youtube.com/watch?v=ojRLeCzj4Zw&feature=related ואם אתן אוהבות - אתן יכולות להביע את זה בלחיצה קטנה... רוצות לשתף עם עוד חברים וחברות ? עוד קליק קטן וכולם שותפים. מה עוד? על שימוש ביתי בתיאטרון בובות כאן: http://www.articles.co.il/article/104065/%D7%AA%D7%99%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9F,%20%D7%91%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA,%20%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D%20%D7%95....%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94%20%D7%A4%D7%97%D7%93 ובשתי השבתות הקרובות מוזמנים ומוזמנות לחגיגת שבוע האהבה לטבע של רשות שמורות הטבע והגנים. ההצגות ה"ירוקות" שלי יתקיימו בשמורת חוף הבונים ב-11.00 וב-13.00 ( אל תשכחו לבוא ולהגיד לי שלום!)

vivilevi

New member
../images/Emo140.gif להדליק את הצבעים בחייך

שלום נשים יקרות מזמינה אתכן ל"הדליק את הניצוץ הפנימי דרך הצבעים" סדנא חוויתית להיכרות עם המרחב הפנימי והחיצוני שלנו דרך שפת הצבעים ואנרגיות המרחב הצבעים ואני ממתינות לכן
לפרטים נוספים http://www.viviana.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=52345 כמובן ניתן ליצור איתי קשר טלפוני ב – 22.3.11 יש הרצאת מבוא. בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בכירה בתרפיית אור צליל וצבע נ.ב. כמובן שניתן ואף רצוי להעביר לחברות

סדנת NLP בלב הקונגרסים 23.3.11 נס ציונה

סדנת יצירת עוגנים חיוביים בשיטת NLP מאת: ליז שובע דמין, עו"ד, מרצה, טריינרית NLP COACHING ומאסטר טריינרית TIME LINE THERAPY. טלפון: 054-5753532 קרה לך פעם שמתוך חששות, לחץ או חוסר אנרגיה, התוצאות שקיבלת לא היו התוצאות הרצויות לך? יצא לך שאחרי סיטואציה מסויימת אמרת לעצמך " אילו רק הייתי... אז התוצאה הייתה אחרת?". זה יכול לקרות בראיון עבודה שבה במקום לומר מה שרצית – נאמר משהו מגומגם, בפגישה חשובה שהצגת את מה שרצית אבל בצורה מבולבלת,... או בשיחה משפחתית שהתגובה שלך יוצרת כעס.... עוגמת הנפש שלך ברורה לך – יכולת לתפקד טוב יותר באותה סיטואציה, ומסיבות כאלה ואחרות זה "לא יצא" לך. הסיבה לעוגמת הנפש גם היא ידועה לך – היו כבר סיטואציות כאלה בעבר שבהן תיפקדת בצורה מצויינת ומספקת עבורך, ו"רק היום" זה לא קרה בגלל ש... מהיום, נגמרו התירוצים. הסדנה הזו תאפשר לך ללמוד איך להשתמש כבר היום במשאבים שכבר ידוע לך שנמצאים בך כי השתמשת בהם בעבר מתישהו. בין אם מדובר בתחושת בטחון עצמי, רוגע, אומץ, יצירתיות ועוד – לפחות פעם אחת בעבר הרגשת אותם, ואם כך – הרי שניתן לשלוף אותם לפני השטח ברגע הרצוי לך, באמצעות שימוש ב"עוגן חיובי". ה- NLP מציע ארגז כלים מצויין לכל מאמן ולכל מי שרוצה ליצור שינוי בדפוסי התנהגות, וזאת מאחר וה- NLP הוא "מדע המצויינות", המהווה את המדריך למשתמש במוח האנושי (טוני רובינס). זוהי גישה שהתפתחה בארה"ב ומהווה היום אחת הגישות המצליחות והמתקדמות בעולם ליצירת שינוי התנהגותי לטווח ארוך. טכניקת העגינה החיובית בשיטת ה- NLP היא קלה מאוד ללמידה וליישום בכל תחום מתחומי החיים שלך שבהם עדיין לא קיבלת את התוצאות הרצויות לך. במהלך הסדנה נלמד איך אפשר להשתמש בנוירולוגיה שלנו ככלי עזר בשבילנו, ובתוך דקות ליצור עבור עצמנו התניה חיובית, שנוכל לעשות בה שימוש בכל תחום הרצוי לנו. כך שבפעם הבאה, בכל סיטואציה שבה תהיה, כל משאב הרצוי לך יהיה זמין עבורך, כך שתוכל להגיע לתוצאות הטובות ביותר עבורך כבר היום. הטכניקה מצויינת עבור: - התמודדות עם ראיונות עבודה - דיאטה - יצירת מוטיבציה - התמודדות עם מצבי לחץ - יחסי משפחה וזוגיות - התפתחות אישית ועוד הרבה יותר... הסדנה כוללת התנסות אישית חווייתית ביצירת והתקנת עוגנים חיוביים. הסדנה מיועדת לכל מי שמעוניין ללמוד ולהתנסות בהגדלת יכולתם האישית להשתמש במשאבים הפנימיים שלהם. משך הסדנה: כ- 3 שעות עלות הסדנא רק 60 ש"ח. להרשמה 08-9313000

משפחתון בגישה טבעית בבאר יעקב

המשפחתון של הילה בגבעת חוטר באר יעקב משפחתון קטן בגישה טבעית [עד 5 ילדים גילאי 0 - 3] 2 מטפלות חייכניות ואוהבות בית גדול וממוזג חצר מרווחת עם הרבה ירוק בעיניים וציוצי ציפורים. ארוחות טריות, בריאות וטעימות, ללא טיגונים, אבקות תעשיתיות וממתקים שפע של משחקים ,ספרים וגרוטאות ללא טלוויזיה שדולקת כל היום המון משחקים בטבע - חול, מים, עלים, פרחים אווירה רגועה וזורמת, ללא סדר יום נוקשה והרבה חום ואהבה המשפחתון של הילה - כי ילדים מגדלים באהבה 0523220139

אתר mako

New member
רוצים לקבל עזרה ממיכל דליות (סופר נני)?

רוצים לפגוש את מיכל דליות למפגש הדרכה ייחודי? שתפו אותנו בסיפור הגירושין שלכם - איך סיפרתם לילדים על הפרידה? איך הם התמודדו עם התהליך? ומה עזר לכם להתמודד עם התקופה הקשה? ואולי תזכו במפגש הדרכה עם מיכל דליות כל הפרטים: כאן

איך תצליחי לקדם את העסק שלך ולהנות מהדרך?

"סטרטר" - קבוצת אימון אינטימית למכירות וקידום עסקי. למי זה מיועד?
אם את אשת מקצוע מעולה.
אם את רוצה להצליח.
אם את רוצה לפרוץ קדימה ולהרוויח יותר.
אם את רוצה להתפרנס בכבוד מהעסק שלך.
אם את יודעת כמה "יחד" יכול לקדם אותך. במה מדובר? קבוצה אימון אינטימית לנשות עסקים. קידום יכולת המכירה והשיווק העצמי כדי להתמודד בקלות ובנינוחות עם לקוחות. תרגול וקבלת כלים מעשיים תוך כדי תהליך קבוצתי מעצים. תהליך אימון בקבוצה מאפשר לך ליצור שינוי בחייך באמצעות הקבוצה ובשימוש בכלים אימוניים. את תמצאי את הדרך הטובה והנכונה עבורך להשיג את מטרותייך מה יהיה שם?
אני והעסק שלי – הגדרות ומיקוד. את יודעת למה כדאי להגיע דוקא אליך?
תשתית עסקית - בסיס לפעילות השיווק והמכירות. איך עושים זאת?
מי אני בתהליך המכירה? מה ייחודי לי?
תקשורת בינאישית במכירות, כי אנשים קונים מאנשים.
שפה מקדמת.
התמודדות עם התנגדויות.
תכל'ס: איך סוגרים עסקה מתי? לבקשת הקהל, נתחיל אחרי פסח. אם הגעת עד כאן, ואת רוצה לשמוע עוד צרי קשר רוית רדיאן : 054-4956704 [email protected] ההצלחה שלך מחכה לך

emilyail

New member
../images/Emo23.gifקבוצת נשים מניקות/בהריון נתניה../images/Emo23.gif

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת כמה ההנקה דורשת"...

shainer1

New member
אביזרי שיער מדהימים לתינוקת המתוקה שלך!

הכנסי לאתר והתרשמי..

shainer1

New member
אביזרי שיער מדהימים לתינוקת שלך

כנסי לאתר והתרשמי מהמבחר הענק!

יש לכן תכניות לשבת?../images/Emo267.gif

אולי תבואו לפגוש אותי ואת צבינה?
" צבינה חוזרת לים" הצגה אקולוגית על צבי הים, הנמצאים בסכנת הכחדה תתארח
בשבת הקרובה 26/3 ובזו שאחריה ב2/4 בשמורת חוף הבונים במסגרת אירועי שבוע האהבה לטבע של רשות שמורות הטבע והגנים.

למעלה