לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

ברוכות הבאות ללוח המודעות של פורום "קישורי אמהות" על פי נהלי מערכת
, אין לפרסם כאן ללא תאום מול המערכת התפוזית , אולם מאחר ורובנו כאן בפורום עצמאיות ומעוניינות בקידום העסק בפורום יש לנו כמה כללים: 1. קישור הודעות פרסום לאירועים, מכירות, בית פתוח, סדנאות והרצאות רק ללוח מודעות העולה בכל יום א 2. פינת "מאמרים מפרי עיטכן/מצלמתכן" - זהו המקום לשתף אותנו בבלוג/פוסט שלכן 3. אפשרות לקבל זרקור כ"אשת השבוע" - פוקוס עליך, על העסק, מענה לשאלות, התייעצות של נשים כאן - פינה העולה בימי ב בתאום מראש - חובה להיות חברה פעילה בפורום (לא רק בפרסום אלא בתגובות וכיו"ב) או חברת אירגון "קישורי אמהות" הודעות פרסום העונות לקריטריונים הללו אשר יופיעו מחוץ לשירשורים אלו- ימחקו שבוע טוב מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

דבי76

New member
אתן נמצאות במרחק הקלקה מדירת חלומותכן!!!

מחפשות דירה? המדריך ל"חיפוש אפקטיבי, מהיר ובטוח של דירת חלומותכם" ו"המדריך לקונה דירה מקבלן מפתח" מחכים לכן באתר שלי משפצות? הסידרה "הסודות לשיפוץ ללא סיכון, עם עלויות צפויות וללא הפתעות" ו"הסודות לבית יותר בריא וחסכוני, בנייה ירוקה לבתים ודירות קיימים" מוכנים! תיכנסו לאתר שלי www.dsearc.weebly.com ותרשמו היום לקבלת הטיפים בחינם! ואכשו גם באנגלית!!! לדוברות אנגלית תילחצו על הלשונית ENGLISH ותורידו הטיפים באנגלית!!! בהצלחה! דבי שור אליאסי

השתלמות ריקודים לבתי-ספר

יום שני הבא ה- 11/4/2011, אני עורכת השתלמות ריקודים למופעי סיום בבתי-ספר, לפרטים צרו קשר דרך האתר או לנייד: 054-4511799 שרון בויוק, מנהלת "הכל במחול"

ruthlan8

New member
האם אנחנו יודעים באמת מה קורה לילדים שלנו?

זוהי אחת הכתובות - להגיע אלי:| http://www.krayot.com/business/index.php?cat=352 אשמח אם תכנסו לדף הפייסבוק העסקי שלי לתוספת אינפרמציה ושיח צבורי. http://www.facebook.com/pages/%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9D/154389381277710 האם אנחנו יודעים באמת מה קורה לילדים שלנו? בבית? -בכתה? -בחדר? -בגן ? -בחצר? -בצ'טים ? -בצבא ? -בזוגיות? -בנשואין? האם אינכם שואלים את עצמכם שאלות שונות, כמו: *למה הילד שלי חוזר יום יום מהגן/ביה"ס בבכי ולא רוצה ללכת ולחזור לשם יותר? *למה הילדה שלי יושבת בצד ולא משתתפת בפעילויות בגן? *למה הילד שלי לא רוצה לשחק בהצגה? *למה הילד שלי מכה ונושך? למה הוא משתולל? *למה הילדה שלי יושבת לבד בהפסקה – בחצר ,בלי אף חברה? *למה הילד שלי מבקש להשתתף במשחק ולא מוכנים לשתף אותו? *למה אף אחד לא בא לבקר אותו בבית? לא מצלצלים אליו? *למה הילד שלי מרביץ לכולם? *למה תמיד מאשימים? מענישים אותו? *למה הילדה שלי תמיד כעוסה.? מתחצפת? מרירה? מיואשת? *למה הילד שלי אוכל בלי סוף? *למה הילד שלי כל הזמן יושב במחשב? ועוד אין סוף שאלות דומות ואחרות......... הייתי מורה ומחנכת במשך 35 שנה. הכרתי אלפי ילדים והורים. ראיתי ילדים נהנים,סובלים,בריאים, חולים, דיסלקטים.בעלי הפרעות תפקודיות שונות, ילדים שמחים, ילדים עצובים, בודדים, חברותיים, לוחמנים, תלותיים,..ילדים. פגשתי אותם בכתה, צפיתי בהם בחצר, ואחי הצהריים בפעולות כתתיות. שמעתי עליהם בחדר המורים ,ובעיקר האזנתי והקשבתי להם. שמעתי אותם.... תמיד עניין אותי להבין למה ילד מסויים מסתדר,ומסתגל, ולמה אחר מתנהג כמו שהוא מתנהג. ראיתי את הילדים עם "הפתיל הקצר" והאלימות, ואת הילדים החולמים ,השקטים את הבודדים והילדים המנותקים. את הצועקים ותובעים ואת המנומסים והסבלניים.... את הילדיםהמקשיבניים ,ה"חרשנים",,הרציניים. את המקובלים, המנהיגים והדחויים... וכאב לי כשחשתי במצוקותיהם. כאדם, כאמא וכמורה. זה הביא אותי ללמוד- "הוראה משקמת" - "שקום החשיבה" של פרנקנשטיין,(אונ' עברית), ללמוד 3 שנים "גרפולוגיה"-במכון של חנה קורן,כדי להבין ולהכיר את הילדים דרך הכתב... ללמוד "סוציומטריה" כדי להבין את המיקומים החברתיים - ולהבין , למה ואיך לפעול כדי לעזור.. ללמוד שפות תקשורת CFA . ללמוד ולהעמיק בנומרולוגיה, - מאבחנת תכונות ודפוסים.... להוסיף עוד ועוד כדי לעזור ולתמוך.לאבחן ולפרק את הבעיה לגורמים, לעלות על דפוסים, לעלות על סיבות , בעיות, חולשות , חוזקות , להדריך, לכוון,לעשייה מודעותית ותקשורת ביינאישית נכונה ,- של ההורים והמורים כלפי הילד, - הנער - הצעיר, - הבוגר וכו' ללמוד -מה מתאים, איך לנהוג, מה לא "יעבוד" , מה כן "יעבוד"..... מפני שאני מאמינה - שמי שרע לו, לא מסוגל ללמוד. , הוא לא פנוי לזה. וכדברי יאנוש קורצ'ק: - "אין ילד רע. - יש ילד שרע לו".... תחשבו על זה. הנכם מוזמנים לייעוץ אישי. גם הרצאות באות בחשבון. כל מה שצריך הוא - תאריך ושם מולד. והשאר, - עלי! 052-2257800 רות לן-נומרולוגית אחרת מומחית ל"שפות" ילדים, הורים ,זוגיות, משפחות,ובכלל. [email protected]

emilyail

New member
../images/Emo23.gifקבוצת לה לצ'ה לנשים מניקות/בהריון נתניה

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת כמה ההנקה דורשת"...

rayshlomi

New member
../images/Emo9.gif רוצה להימנע ממצבים מביכים? ../images/Emo9.gif

חשוב שתדעי- עיקר הנזק לרצפת האגן (כ – 50% ) מתחולל במהלך הלידה הראשונה. בכל שלב משלבי הלידה ישנם גורמים שונים היכולים לעכב את התקדמות הלידה ולהאריך אותה. ככל שהשלבים ארוכים יותר המתח והלחץ על השרירים והעצבים גדל, הסיכוי להתערבות מכשירנית גדל, קרי הנזק שנגרם לרצפת האגן גדל וכך גם הבעיה התפקודית העלולה להיווצר קשה יותר. מניעת הנזקים לרצפת האגן מתחילה בעצם עוד לפני הלידה, נמשכת בתהליך הלידה, ומסתיימת לאחריה. רוצה לקבל כלים למניעה וחיזוק? בואי לזואי ביום שלישי הקרוב ב 09:30 בבוקר למפגש אמהות בנושא רצפת האגן עם הפזיוטרפיסטית גזית מרגלית. נשוחח על כיצד להימנע ממצבים של ריצות מרובות לשרותים, בריחת שתן, יחסי מין אחרי לידה ועוד. קפה זואי ממוקם בשכונת נווה עמית בכניסה הצפונית לרחובות. פרטים והרשמה דרך המייל- [email protected]

לאימהות שרוצות לעבוד ולהשאר עם התינוק

אם היית רוצה ללכת לעבודה עם התינוק/ת שלך ולעבוד יחד עם אימהות נוספות בסביבת עבודה נעימה ותומכת ואת באזור חיפה והקריות צרי קשר [email protected] בברכת גשם של שחר

רוצה לדעת מה באמת עובר עלייך?

פתרון חלומות ע"פ שיטת יוסף הוא הפתרון. שפת החלומות היא ככל שפה אחרת וכל שנדרש מאיתנו הוא להבין אותה... החלומות שולחים לנו מסרים לגבי מצבנו הנוכחי וכיצד אפשר לפתור דילמות שונות בכל נושא אותו מראה החלום. התקשרו - 057-4528526, רינת או שלחו את החלום למייל [email protected] עלות פתרון חלום 50 ש"ח בלבד! ניתן לשלם בכרטיס אשראי.

pruvence

New member
עוגות נפלאות

טעימות להפליא, נעשות באפייה ביתית מל הלב! גם עוגיות...טחינה, חמאה, גרנולה, אלפחורס. עוגות-לימון, גזר,בננות, שוקולד וגבינה, שוקולד, תפוז. העוגות של רחלי-הזמינו עוד היום!

BabyLee

New member
המתנה המושלמת להורים הטריים - ליווי הפתחותי

אימהות יקרות, כמדריכת ליווי התפתחותי לתינוקות ולעיסוי תינוקות, אני שמחה להציע לכן מתנה י י ח ו ד י ת ו מ ק ו ר י ת. "מפגש ראשון עם ההורות" - מדריכה מוסמכת להתפתחות תינוקות שתגיע עד הבית אל ההורים הטריים ותלמד אותם להתמודד עם התינוק הרך ולתת לו את הסביבה ההתפתחותית הבריאה והנכונה. הדרכה שתעזור להם בימים הראשונים עם החזרה הביתה מבית היולדות. בין הנושאים- כיצד לאחוז את התינוק נכון, כיצד להרגיע וכיצד לזהות את הבכי של התינוק. ערסול מהו ואיך מתמודדים עם גזים. הנה לינק לדף המוצר "מפגש ראשון עם ההורות" http://www.babylee.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d ואתן מוזמנות ליצור עמי קשר בכל שאלה בנושא זה או אחר. ליאת בייבילי ליווי התפתחותי ברחובות-יבנה

משפחתון בגישה טבעית בבאר יעקב

המשפחתון של הילה בגבעת חוטר באר יעקב נשאר מקום אחרון
משפחתון קטן בגישה טבעית [עד 5 ילדים גילאי 0 - 3] 2 מטפלות חייכניות ואוהבות בית גדול וממוזג חצר מרווחת עם הרבה ירוק בעיניים וציוצי ציפורים. ארוחות טריות, בריאות וטעימות, ללא טיגונים, אבקות תעשיתיות וממתקים שפע של משחקים ,ספרים וגרוטאות ללא טלוויזיה שדולקת כל היום המון טיולים ומשחקים בטבע - חול, מים, עלים, פרחים אווירה רגועה וזורמת, ללא סדר יום נוקשה והרבה חום ואהבה המשפחתון של הילה - כי ילדים מגדלים באהבה 0523220139

naormeni

New member
אמא? בואי לפנק את עצמך בבגדי מעצבים בחצי מחיר

אצלנו ב"איזה כיף" לא שוכחים לדאוג גם לאמהות היום באיזה כיף, תוכלו לרכוש שובר פתוח לחנות BIKALEH ב-50% הנחה! לחצו כאן לפרטים נוספים

פספסתן? יש עוד היזמנויות!../images/Emo267.gif../images/Emo267.gif../images/Emo267.gif

"צבינה חוזרת לים" לא רק חוזרת לים, אלא חוזרת לתת לכם הזדמנות לפגוש אותה: יום ראשון הקרוב 10/4 ב-18.30 באירוע מקסים של מועדון רוטרי בפארק קרת ( גם הוא מקסים) ביוקנעם עלית( שלבו עם ביקור ביערות מנשה , ותגידו לי ולצבה שלי תודה!). אם תרצו- ב-17.30 תפגשו שם את " גמדים, שלוליות ו.......רעיונות" ואני מצטערת שאני מעלה את ההודעה ברגע האחרון- 14 הצגות של " להציל את הכדור הגדול" בכרמיאל מסמסו לי קצת את יכולות התכנון והריכוז.....

אביב5656

New member
תקשור חינם ../images/Emo140.gif

שלום לכן בנות יקרות אני מציעה תקשור חינם דרך פורום אתר הבית www.gali4u.com תוכלו לקרוא תחזית 2011 כמה מדוייקת, משדרת ברדיו ונמצאת בעתונות הכתובה

למעלה