לוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב לכולם

שלום לכולם שמי שושי ויש לי חברה בשם "פניני קסם" פניני קסם חברה שעוסקת ביצירה ועורכת סדנאות וחוגים לילדים ועד לגיל הזהב סריגה, ריקמה, תפירה אומנותית, תכשיטים ועוד כמן כן יוצרת דברים ומוכרת עורכת ערבי כיף לנשים סדנאות כמתנה ועוד מוזמנים לחנות המקוונת שלי שם תראו את היצירות למכירה ויצירות שנערכות בחוגים ובסדנאות אשמח לראותכם, וכל מי שפונה יקבל הנחה http://www.2all.co.il/web/Sites5/pninekesem/ שבוע טוב וחג שמח מוזהבת

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

ברוכות הבאות ללוח המודעות של פורום "קישורי אמהות" על פי נהלי מערכת
, אין לפרסם כאן ללא תאום מול המערכת התפוזית , אולם מאחר ורובנו כאן בפורום עצמאיות ומעוניינות בקידום העסק בפורום יש לנו כמה כללים: 1. קישור הודעות פרסום לאירועים, מכירות, בית פתוח, סדנאות והרצאות רק ללוח מודעות העולה בכל יום א 2. פינת "מאמרים מפרי עיטכן/מצלמתכן" - זהו המקום לשתף אותנו בבלוג/פוסט שלכן 3. אפשרות לקבל זרקור כ"אשת השבוע" - פוקוס עליך, על העסק, מענה לשאלות, התייעצות של נשים כאן - פינה העולה בימי ב בתאום מראש - חובה להיות חברה פעילה בפורום (לא רק בפרסום אלא בתגובות וכיו"ב) או חברת אירגון "קישורי אמהות" הודעות פרסום העונות לקריטריונים הללו אשר יופיעו מחוץ לשירשורים אלו- ימחקו שבוע טוב מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

טיול מיוחד-6 שנים לזיכרו של אהוד מנור

מזמינה אתכן להצטרף לטיול מיוחד לזיכרו של הפזמונאי האהוב אהוד מנור. מבצע מיוחד לחברות אירגון "קישורי אמהות" ואורחי הפורום שלנו בתפוז ילדים במחיר של 10 ש"ח לילד מתאים לילדים מגיל 6 ומעלה לפרטים נוספים- טיול מזמר בבנימינה

הפכת אמא ל-2 לאחרונה? ../images/Emo140.gif

מזל טוב, אני מזמינה אותך להצטרף אלינו למעגל אמהות לילד שני בת"א. ההצטרפות של ילד שני למשפחה, מלבד היותה אירוע משמח, טומנת בחובה גם קשיים. במעגל האמהות לילד שני, נשוחח על כל אותה קשת רגשות: האהבה, השמחה והאושר לצד חוסר הסבלנות, הכעס והקושי. על ההתמודדות עם ה"גדול" שפעמים רבות הוא עדין קטן, תחושות האשמה כלפי הילד הראשון וגם כלפי הילד השני, על הזוגיות המחודשת והתפקידים החדשים במשפחה, על הקשר בין האחים, ועוד. הסדנה מורכבת מ-8 מפגשים, של האמהות יחד עם התינוקות, בני שעתיים, אחת לשבוע. המעגל אינטימי ומתקיים באווירה ביתית, נעימה ומכילה. המעגל הקרוב יפתח ב-27.4, ימי ד', בשעות 10:30-12:30, ברח' אבן גבירול בצפון הישן בת"א. על המנחה: בטי גורן – קודם קול אמא: מעגלי אמהות לתינוקות בת"א - היא מנחת קבוצות מוסמכת, בעלת תואר שני בייעוץ חינוכי, אמא של אורי והגר, מלווה נשים בהריון ולאחר לידה במסגרת מעגלי נשים. , [email protected], 050-4935520.

נותר מקום אחרון בשבילך במעגל אמהות בת"א ../images/Emo23.gif

מעגל האמהות לתינוקות הוא סדנה של 8 מפגשים של אמהות יחד עם התינוקות (גילאי אפס-שנה), בני שעתיים, אחת לשבוע. לכל מפגש נושא קבוע ומונחה, הקשור למעבר לאימהות. המעגל אינטימי, מכיל 6 משתתפות לכל היותר, ומאפשר מקום רב לכל משתתפת. המפגשים מתקיימים באווירה ביתית בחדר סדנאות מפנק עבור אמהות ותינוקות, וכוללים כיבוד ושתייה. על המנחה: בטי גורן – קודם קול אמא: מעגלי אמהות ואמהות שבדרך - היא מנחת קבוצות מוסמכת, בעלת תואר שני בייעוץ חינוכי, אמא של אורי והגר, מלווה נשים בהריון ולאחר לידה במסגרת מעגלי נשים. [email protected], 050-4935520.

emilyail

New member
../images/Emo23.gifמפגשי לה לצ'ה לנשים מניקות/בהריון בנתניה

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת כמה ההנקה דורשת"...

10 סודות לאיזון בית ועבודה מחר בחינם!!

מחר בערב 27/4 בשעה 21:00 אני מתראיינת בהרצאה מהאינטרנט בחינם (וובינר) בנושא מתכון לאיזון בית ועבודה עם 10 סודות פרקטיים שיתנו לכן כלים להנות יותר מהיומיום להפסיק יותר לא לשכוח את עצמכן כבני אדם לנהל את הבית במקום שהוא ינהל אותנו!! אני בהחלט מגלה סודות שבד"כ שמורים ללקוחות שלי. כדאי כדאי!! כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לקישור הזה ולהירשם: |סלינק|https://www1.gotomeeting.com/register/132737400 ההרצאה היא מהמחשב בבית.. אין צורך בבייבי סיטר, בלבוש או איפור בטרנינג, קפה ועם בן הזוג "נתראה" מחר.. יעל.

למעלה