לוח מודעות-פרסום רק כאן!!!

עדי5

New member
מתנה להורים: קישור לספר "בריאות בקלות בחינם!!

שלום אני מתרגשת לספר לכם שסיימתי לכתוב את הספר האינטרנטי שלי בנושא עזרה ראשונה לילדים הספר הוא בחינם והוצאתי ובו טיפים רבים לטיפול ביתי ובריא בתינוקות ופעוטות (וגם מבוגרים). ניתן להרשם ולקבל את הספר ללא כל התחייבות או דרישה. אני בטוחה שהורים רבים יפיקו ממנו תועלת רבה. במידה שמתאים לכם להרשם, הנה הקישור להרשמה: http://minisite.hpathy.co.il אשמח אם ניתן יהיה גם להעביר את הקישור הזה להורים נוספים שעשויים להתעניין בנושא בברכה עדי

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן!!!

שבוע טוב לכולנו
, כבכל יום א, אנו פותחות לוח מודעות
לפירסום מכירות, אירועים, כנסים, סדנאות, הרצאות ושאר ירקות
הודעות בסגנון זה יש להצמיד רק ללוח, הודעות מחוץ ללוח ימחקו שבוע עסקים מוצלח

reviamit

New member
לחשוב ורוד...

שלום לכולכן אני מזמינה אתכן להיות חלק מחודש מקסים של הענקה. במהלך חודש מאי תעניק revis מרווחי מכירות כל מוצרי התינוקות, סינר ההנקה והשמיכות שבאתר לעמותה לילדים חולי סרטן. אתן מוזמנות להצטרף להענקה. להנות מבגדי תינוקות איכותיים, להנות מסינרי ההנקה הנפלאים, אפילו להנות מחברות המועדון (הצטרפות באתר) ובאותה נשימה להעניק לילדים שזקוקים לכל כך הרבה תקווה. שיהיה לכן המשך חודש מקסים, אושר והרבה בריאות!

emilyail

New member
../images/Emo23.gifקבוצת לה לצ'ה לנשים מניקות/בהריון בנתניה

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 גם לך מגיע

אמהות מנתניה והסביבה

מזמינה אתכן להיכנס לאתר שלי ולהכיר את דוריני - מרכז הורות, הריון ולידה ברמת פולג , נתניה . במקום מיגוון סדנאות כיפיות ומהנות . ** רעיונות לשיתופי פעולה יתקבלו בברכה . לאתר

עליזה 63

New member
מזמינה אותכם לחוויות יעוץ בתקשור

+מסר אחד מתהיילים לקראת סוף הפגישה,בפגישה תוכלו לקבל תשובות לגבי דברים שבהווה,ושל העתיד ,בפגישה אני מנקה אנרגיות,ומכניסה אנרגיה רעננה,לכל שאלה תשובה,ילדים,נשואין,עבודה,קרירה ,מה מעכב חתונה,או קידום בעבודה,ועל ידי פעולה פשוטה לנקות עין הרע אם יש,מושבי בבת-ים,0524531205.והכל ניתן באהבה

למעלה