לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום שלנו לפרסם מוצרים מכירות אירועים הרצאות סדנאות קורסים וכל מה שתמצאו לנכון הודעות מחוץ ללוח זה ימחקו... שבוע טוב לכולנו

קוסמטיקה ובשמים-שירות חדש מגיברלטר

שלום לך, כמה פעמים הרגשת שאת במצב רוח לפנק את עצמך? שאת במצב רוח מיוחד לשנות את ה"לוק" הישן ולהיכנס ל"לוק" חדש ומרענן? אז נפלה בידייך ההחלטה והלכת לאחד הקניונים, נכנסת לחנויות השוות כמו "המשביר", "אפריל", ניו פארם ועוד... קיבלה אותך דיילת אדיבה שניסתה למכור לך (או יותר נכון "לדחוף" לך) כל מה שמתאים לך (בעצם מה שמתאים לה על מנת לצבור כמה שיותר אחוזים במשכורתה החודשית). בהחלט אהבת את כל מה שהיא הציעה לך, וכבר התחילו לך סרטים בראש איך כל בוקר תקומי רעננה ויפה ותמרחי את הליפסטיק החדש, תריחי כל כך טוב עם הבושם החדש ותקבלי כל כך הרבה מחמאות....... אבל אז,,, שערורייה!!! הגעת לקופה ונשימתך נעתקה לכמה שניות –המחיר היה כל כך יקר ולא הגיוני שהרגשת כל כך רע עם עצמך לבזבז סכום כל כך גדול על עצמך, בעוד שאת יכולה לשלם בזה את החוגים לילדים, את החשבונות החודשיים, או את הקנייה השבועית בסופר. ואז בלב כבד מתחיל שלב הסלקציה... ואת אומרת לעצמך שבלי המייקאפ הזה את כבר תסתדרי, ובושם חדש את לא ממש צריכה כי עדיין יש לך אחד בבית שקיבלת מתנה ואת הקרם הלחות ליום את לא ממש צריכה, כי קמטים עדיין לא ממש יש לך... וכך ממשיכה לה סדרת הניפויים ואולי (אם בכלל) נשארת אולי עם ליפסטיק אחד שאותו את קונה כי לא הרגשת בנוח עם הדיילת שאותך שירתה כל כך יפה ובסבלנות יתרה. כמה עצוב לראות שזה קורה, אך אל תטעי - זה לא קורה רק לך זה קורה לכול אחת ואחת מאתנו!!! ואני חולקת סיטואציה זו אתך, כי לי זה קרה בדיוק אותו הדבר!!! כיום אני מתגוררת בגיברלטר (מושבה בריטית הסמוכה לספרד הפטורה ממכס ומע"מ) ומתעסקת באופן יומיומי בתחום הקוסמטיקה. כמאפרת מקצועית וקוסמטיקאית רציתי להציע עבורך שירות חדש "קודם תשווי, רק אז תקני" הרעיון מאחורי שירות חדש זה הוא להציע לך מחירים מפתים לכל המוצרים הכי שווים במחירים פשוט מדהימים!!! התהליך הוא פשוט, קל, חסכוני ונעשה מן הבית: את שולחת אליי במייל באיזה מוצר את מעוניינת, אני שולחת לך הצעת מחיר ובמידה ואת מעוניינת, את שולחת אליי את טופס ההזמנה בחזרה ומקבלת את המוצר/ים ישירות אל ביתך בדואר רשום תוך שלושה שבועות בלבד. נסי עוד היום ללא שום התחייבות, המחיר נראה לך, נמשיך הלאה וגם אם לא לפחות ניסית.... לא עולה כסף לבדוק ולהשוות, אז למה בעצם לא לנסות? המוצרים הם של החברות המובילות בעולם הקוסמטיקה אסתי לאודר קליניק כריסטיאן דיור סיסלי גרלן לנקום קלרינס שאנל איב סאן לורן אליזבת ארדן שסיידו לה- מר לה פרארי וכמובן כל הבשמים החדשים והקלאסים מכל החברות הכי מדוברות כיום בשוק כגון: דולצ'ה גאבנה, פאקו ראבן, רושס, מרק ג'ייקובס, טומי הילפיגר ועוד..... אשמח לענות על כל שאלה אז אל תהססי עכשיו תשאלי... [email protected] שלך, אילת שי

תוכנית האיפור "סדנה בשידור חי" הערב בשעה 21:0

תוכנית האיפור "סדנה בשידור חי" הערב בשעה 21:00 מה בתכנון? המלצות על מוצרים בדגש על מוצר החודש - מוצר שמביא משהו מיוחד, טוב ומעניין לשידת האיפור. כמובן שהמלצות שלכן יתקבלו בברכה. הדגמה בלייב על אחת האורחות שיגיעו לספה שלי הדגש הפעם הוא על עור בוגר וכ-ל מה שצריך לדעת עליו איך מכינים אותו לאיפור איך הכי טוב להניח מייקאפ טיפים לאיפור עיניים טוב ועוד.... כמובן שאני אתייחס לכל שאלה שתעלו בזמן השידור בכל נושא איפור יהיה גם זמן שתוכלו לשלוח את התמונות שלכן להתייעצות אישית בקיצור - שמח! לצפייה יש להירשם בקישור - http://blogipur.adimas.co.il/?page_id=2365 אשמח אם תשתפו ותזמינו עוד נשים נהדרות לקחת חלק בתוכנית. נתראה בשלישי! עדי

הפעלות כיתתיות ובתי-ספריות

חושבים על פעילות סיכום לכיתה? פעילות הורים וילדים או רק לילדים: משחקים וריקודי שורות אורך הפעילות: 75-90 דק' אופי הפעילות: 1.משחקים של פעם: משחקים חברתיים של ספורט היתולי, ומשחקים קבוצתיים של הורים וילדים 2.סדנת ריקודי שורות - ריקודים פשוטים הנלמדים במקום. 3.משחקי כיתה מסכמים: עד כמה אתם מכירים את חבריכם לכיתה?! כל הפעילות היא בתנועה, בשיתוף כל ילדי הכיתה, בליווי מוסיקה מקפיצה ההצעה כוללת: מדריכה מקצועית מחברת "הכל במחול" להפעלת הערב מע' הגברה+ מיקרופון למשך הפעילות וטקס הסיום של הכיתה נסיעות ב"הכל במחול" אין הפתעות ואין פרסים- פשוט פועלים ונהנים! מחיר מיוחד לחברות קישורי אמהות!! שרון בויוק 054-4511799

איילת

New member
רק ₪99, במקום ₪200 לאיפור מקצועי לאירוע

אם אתן זקוקות לאיפור לאירוע קרב, שווה לבדוק את המבצע הזה במאדינה מילאנו....

להתאהב בעיצוב וליהנות מהמחיר

ערב טוב עולם מה שלום כולם ? אני רוצה לשתף אתכם בידע המקצועי שלי בעיצוב שמלות ערב גם במידות גדולות. מזמינה אתכן לאתר שלי www.ettyjacobson.com לראות נשים אמיתיות שעיצבתי להן שמלת ערב ועשיתי להן את הערב, כי נראו והרגישו נפלא. במאמרים ש כתבתי תלמדו איך להיראות נפלא בכל מידה ובכל גיל. אטי יעקובסון -להתאהב בעיצוב וליהנות מהמחיר,

ערב נשים - חשיבה יצירתית לקידום העסק ../images/Emo204.gif

שלום לכולן, כל אחת מאיתנו יודעת מה טוב עבורה ועבור העסק שלה, אבל לעיתים מרגישה תקועה ומתקשה להגיע לפתרונות יצירתיים ולעשייה אפקטיבית. התשובות נמצאות בתוכנו, צריך רק לדעת איך לשלוף אותן החוצה...
סיגל כבירי – מאמנת אישית, המשלבת בתהליך האימון עבודה בעיסת נייר תעביר ערב חווייתי, הכולל דוגמאות בשימוש בכלים יצירתיים עוקפי חשיבה ועבודה בעיסת נייר (טעימונת... לכל בעלות הידיים השמאליות, אל חשש, לא מדובר בערב יצירה) שבעקבותיו כל אחת תוכל למצוא דרך פרקטית המתאימה לה כדי לקדם את העסק שלה! הערב יתקיים ב"מילקה" בגבעת חן (ליד רעננה) – רח' פעמי אביב 34 ביום חמישי, ה 26/5 בשעה 20:30. עלות הערב (אירוח הכולל פינת קפה ומאפים): 60 ₪. עלות לחברות "קישורי אמהות": 50 ₪. אז קדימה, אתן מוזמנות להגיע, לחוות ולהזמין חברות נוספות שלכן שיוכלו להנות ולהיתרם
אנא הגיעו בבגדים נוחים, הערב מתקיים בחלקו בישיבה על מזרונים וכריות, ללא נעליים.
נא לאשר הגעה אצל סיגל: 052-8549292 [email protected]

הזמנה לסדנה חווייתית להכנת תיק משקיות ניילון

מזמינה אתכן לסדנה חווייתית ירוקה ברעננה בה נלמד לעשות שימוש חוזר משקיות הניילון שנצברו הפוגעות בבעלי החיים ובזיהום הסביבה. בואי להפתיע את עצמך וללמוד איך ניתן להכין תיק מדליק משקיות ניילון צבעוניות (של הירקנים) בטכניקה של גיהוץ שניתן להכין ממנה תכשיטים ארנקים ופרטי נוי נוספים. הסדנאות תתקיימנה ברעננה במרכז תעסוקה, כושר ופנאי - ברח' ההגנה 114 רעננה, טל' 09-7720707 בתאריכים: יום ה' 9.6.11 בין השעות 17:00 - 20:00. וביום ו' 10.6.11 בין השעות 9:00 - 12:00. במקום לפח ניצור מהפך! מצורף קובץ לדוגמה. אנא הזדרזו להירשם, מס' המקומות מוגבל. פרטים מלאים בנייד 052-4044582 ניתן לראות גם באתר שלי דוגמאות נוספות. www.greenart.co.il

rayshlomi

New member
../images/Emo26.gifבואי להבין מהי הדרך שלך לקדם את עצמך!

בחרת מקצוע ועיסוק מתוך תשוקה ורצון אמיתי? את מרגישה שיש לך מה לתת אבל מעט מאוד אנשים יודעים את זה? את מרגישה שאת עוסקת יותר בשיווק לא יעיל במקום לעסוק במקצוע שלך? אם ענית בחיוב על השאלות הנ"ל אני מזמינה אותך לבוא ולקבל הזדמנות להבין מהי הדרך הנכונה בשבילך לקדם את עצמך. שיווק עצמי הוא תהליך פנימי ואישי. בסדנא "ממני והחוצה" תוכלי להניע את התהליך הזה קדימה בדרך לעוד לקוחות מרוצים וממליצים. בסדנא נעבוד על פניה אישית, רגשית וממוקדת לקהל היעד האישי שלך על ידי כתיבה ותרגול משחק תפקידים. מנחה- רעות שלומי רסלר, מלווה שיווקית עצמאיות ועסקים קטנים, סטודנטית לפסיכודרמה, יוזמת ומנחה את בואי לזואי- מפגש אמהות, מפיקה ומשווקת אירועים וירידים, בלוגרית (BIG YAMAN). מתי? ב 12/6 09:00-12:00 איפה? רחובות עלות? 150 ש"ח בלבד. לפרטים נוספים והרשמה צרי קשר במייל- [email protected]

למעלה