קוסמטיקה ובשמים-שירות חדש מגיברלטר
שלום לך, כמה פעמים הרגשת שאת במצב רוח לפנק את עצמך? שאת במצב רוח מיוחד לשנות את ה"לוק" הישן ולהיכנס ל"לוק" חדש ומרענן? אז נפלה בידייך ההחלטה והלכת לאחד הקניונים, נכנסת לחנויות השוות כמו "המשביר", "אפריל", ניו פארם ועוד... קיבלה אותך דיילת אדיבה שניסתה למכור לך (או יותר נכון "לדחוף" לך) כל מה שמתאים לך (בעצם מה שמתאים לה על מנת לצבור כמה שיותר אחוזים במשכורתה החודשית). בהחלט אהבת את כל מה שהיא הציעה לך, וכבר התחילו לך סרטים בראש איך כל בוקר תקומי רעננה ויפה ותמרחי את הליפסטיק החדש, תריחי כל כך טוב עם הבושם החדש ותקבלי כל כך הרבה מחמאות....... אבל אז,,, שערורייה!!! הגעת לקופה ונשימתך נעתקה לכמה שניות –המחיר היה כל כך יקר ולא הגיוני שהרגשת כל כך רע עם עצמך לבזבז סכום כל כך גדול על עצמך, בעוד שאת יכולה לשלם בזה את החוגים לילדים, את החשבונות החודשיים, או את הקנייה השבועית בסופר. ואז בלב כבד מתחיל שלב הסלקציה... ואת אומרת לעצמך שבלי המייקאפ הזה את כבר תסתדרי, ובושם חדש את לא ממש צריכה כי עדיין יש לך אחד בבית שקיבלת מתנה ואת הקרם הלחות ליום את לא ממש צריכה, כי קמטים עדיין לא ממש יש לך... וכך ממשיכה לה סדרת הניפויים ואולי (אם בכלל) נשארת אולי עם ליפסטיק אחד שאותו את קונה כי לא הרגשת בנוח עם הדיילת שאותך שירתה כל כך יפה ובסבלנות יתרה. כמה עצוב לראות שזה קורה, אך אל תטעי - זה לא קורה רק לך זה קורה לכול אחת ואחת מאתנו!!! ואני חולקת סיטואציה זו אתך, כי לי זה קרה בדיוק אותו הדבר!!! כיום אני מתגוררת בגיברלטר (מושבה בריטית הסמוכה לספרד הפטורה ממכס ומע"מ) ומתעסקת באופן יומיומי בתחום הקוסמטיקה. כמאפרת מקצועית וקוסמטיקאית רציתי להציע עבורך שירות חדש "קודם תשווי, רק אז תקני" הרעיון מאחורי שירות חדש זה הוא להציע לך מחירים מפתים לכל המוצרים הכי שווים במחירים פשוט מדהימים!!! התהליך הוא פשוט, קל, חסכוני ונעשה מן הבית: את שולחת אליי במייל באיזה מוצר את מעוניינת, אני שולחת לך הצעת מחיר ובמידה ואת מעוניינת, את שולחת אליי את טופס ההזמנה בחזרה ומקבלת את המוצר/ים ישירות אל ביתך בדואר רשום תוך שלושה שבועות בלבד. נסי עוד היום ללא שום התחייבות, המחיר נראה לך, נמשיך הלאה וגם אם לא לפחות ניסית.... לא עולה כסף לבדוק ולהשוות, אז למה בעצם לא לנסות? המוצרים הם של החברות המובילות בעולם הקוסמטיקה אסתי לאודר קליניק כריסטיאן דיור סיסלי גרלן לנקום קלרינס שאנל איב סאן לורן אליזבת ארדן שסיידו לה- מר לה פרארי וכמובן כל הבשמים החדשים והקלאסים מכל החברות הכי מדוברות כיום בשוק כגון: דולצ'ה גאבנה, פאקו ראבן, רושס, מרק ג'ייקובס, טומי הילפיגר ועוד..... אשמח לענות על כל שאלה אז אל תהססי עכשיו תשאלי...
[email protected] שלך, אילת שי