לוח מודעות-פרסום רק כאן

מעגל אמהות בת"א

שלום בנות, ביום שלישי הבא, ה2.7 אני פותחת מעגל אמהות ותינוקות בת"א, בצפון הישן. המעגל לאמהות לילד ראשון וגם שני מלידה ועד חצי שנה. בשל חופשות אוגוסט הפעם יהיו רק 5 מפגשים והמפגש האחרון יהיה בתאריך 2.8. במהות המעגל הוא האופי של אמהות מדברות ומשלב קורס עיסוי תינוקות ובייבי שיאצו. לפרטים נוספים ניתן להיכנס ללינק המצורף. תודה

krembob

New member
אמהות לילדים ביסודי לשיווק מיזם איכותי להורים

מחפש אמהות עם קצת זמן פנוי לעבודת שיווק אתר giftme.co.il בקרב ההורים וועדי ההורים בסביבתן. אתר giftme מאפשר לחברים של הילדים בכיתה ליצור קופת מתנות יום הולדת משותפת במקום שכל ההורים ירוצו לחנויות וילדים יקבלו עשרות מתנות קטנות שצריך להחליף. בקיצור ההורים חוסכים זמן וכסף וילד יום ההולדת מקבל מתנות איכותיות שהוא באמת רוצה. לפרטים נוספים ניתן לפנות ל [email protected]

מעבר לאימהות

אמהות נפלאות, מזמינה אתכן להצטרף אלינו למסע פנימי חד פעמי. שלכן, שרון ואילונה

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם אירועים, מכירות, סדנאות, הרצאות ושאר ירקות פרסום מחוץ ללוח זה ימחק שבוע נפלא

חסה משי

New member
סדנא בנושא פיתוח עסק עצמאי בעיצוב תכשיטים

סדנא בנושא פיתוח עסק עצמאי בעיצוב תכשיטים זו סדנה שיכולה לשנות את החיים. הכל תלוי ברמת ההתחייבות. את הסדנא תעביר המעצבת אשרת דרזי . בת 29, עוסקת בתחום עיצוב תכשיטים , עיצוב פנים וסטיילינג אישי. לאחרונה בעלים בלעדיים של המותג ''דאמה'' לאחר 7 שנים של שותפות. את העסק שלה התחילה בגיל 17 ורשמית הוא נפתח בגיל 22. כיום עובדת מול כ 30 חנויות מעצבים, יזמית של מכירות אופנה ואירועי אופנה ובנוסף, עוסקת בעיצוב פנים והום סטיילינג. פרטים נוספים באתר הבית שלה: www.damaline.com זאת תהיה סדרה של 6 מפגשים. כשעתיים וחצי כל פגישה. במהלך המפגשים ניגע בנושאים שונים- עיקרי הסדנא ע''פ מפגשים : 1. כלים טכנים חשובים לבניית עסק מינוף העסק. איך לחסוך?איך להגיע לספקים הנכונים?מי קהל היעד שלנו ? איך להרוויח ? איך משלבים את העסק בחיי משפחה ובכלל... איך מתחילים? 2.עיצוב, מאיפה הוא מגיע ומה אנחנו חושבים עליו. מה אופנתי בעיננו ואיך להתעדכן בתחזיות האופנה? מה הלקוחות אוהבים?מה באמת רווחי? כיצד להמציא עיצובים חדשים? 3. כיצד לתמחר את המוצר שלנו , ומה צריך לקחת בחשבון בדרך?משא ומתן עם לקוחות,חנויות,קונסיגנציה,האם אפשרי להתפרנס ללא דוכן?האם אפשרי להתפרנס רק ממכירה לחנויות?מכירה בחנויות אינטרנט. בשיעור זה כל אחת תגיע עם תכשיט מעשה ידיה ונבדוק את אופן התמחור. 4. מיתוג. מהו מיתוג? מה תפקידו בעסק ? ואיך יוצרים אותו ? האם חוסר ידע עלול לגרום למיתוג נמוך? מה ההבדל בין פרסום/ מיתוג / יח''צ והיכן כדאי להשקיע את המשאבים 5. הצבת יעדים ומציאת המחסומים האישיים , כיצד להניע את עצמנו, מה עוצר אותנו מלהתפתח. תוכנית עסקית – מה זה ? לשם מה זה קיים ואיך בונים אותה 6. הגשת תוכנית עסקית מפורטת , שיחת סיכום ומענה על כל שאלה שתישאר באויר. * בין מפגש למפגש אשרת תשב עם כל אחת על הדגמים האישיים שלה ותקדיש חצי שעה לעבור על פריטים של בנות ולתת ביקורת בונה ליצירת דגם. ** יתכנו שינויים בסדר הנושאים . תלוי בהתקדמות הקבוצתית. התחלת קורס 15/8,יום שני. המפגשים יהיו באיזור התעשייה החדש בראשון באוירה נעימה ועל כוס קפה. הכתובת למפגשים : רח' ההגנה 19 א.ת.ח ראשל''צ עלות הסדנא 550 לכל ששת המפגשים. התשלום ייגבה מראש עם אפשרות לתשלומים. לפרטים נוספים כלנית-0545333492 אחראית על הרישום

סדנת כתיבה יוצרת

אם אתם אנשים כותבים (בפועל או ברוח) ואתם מחפשים מרחב שאפשר לכתוב וללמוד בו, אתם מוזמנים לסדנת כתיבה אינטימית, אי של שקט לעצמכם בהמולת יולי-אוגוסט המהבילה. יחד נבדוק איפה מתחילים, מה עושים כשנתקעים, כיצד אנחנו יכולים להיות העורכים של עצמנו, איך לומדים מטקסטים של סופרים אחרים ועוד. אני מזמינה את כולכם למפגש היכרות והתנסות ראשון חינם שיערך ביום שישי ה-22 ביולי, מ-9:30 עד 11:00 בכפר ביל"ו ב. הסדנה תתקיים בכפר בילו ב, בימי שישי מ-9:30 ועד 11:00, אורך הסדנה: 10 מפגשים, מחיר: 500 ₪ . עד עשרה משתתפים. קצת עליי – אני אימא בבית לילדה מקסימה בת שנתיים וחצי. בימים אלה אני מסיימת תואר שני בכתיבה יוצרת באוניברסיטת בן-גוריון, חברה במערכת צעירה של כתב-עת אקדמי, בעלת תואר ראשון בספרות ובאמנויות מאוניברסיטת תל-אביב ובעלת תעודה בעריכה לשונית. עוסקת בהוראת הכתיבה לסוגיה, בעריכה ובכתיבה. לפרטים נוספים: לירון וקסמן 077-7103040 או במייל ‏[email protected]

../images/Emo179.gifבלוז לחופש הגדול../images/Emo179.gif

רשומה שפורסמה כלשונה במגזין "עשר פלוס" הורים ומתבגרים. מוזמנים לקרא ולהגיב. תודה בזמן שאנחנו בטוחים שכבר מזמן צלחנו את המשוכה של הפיכת הלילה ליום מגיל הינקות, מגיח לעברנו גיל ההתבגרות והופך שוב את הקערה על פיה: הילדים שלנו שבים להחליף את היום בלילה ואת הלילה ביום, והפעם לטובת חיי לילה פעילים באמת. חופש גדול כבר אמרנו? אילו אורח החיים שלנו ההורים לא היה מופרע בשל כך, הייתי נושכת שפתיים וממשיכה בשגרת יומי התוססת. אלא שמאז חבר המחשב לחיי בני (זה קרה ממש מזמן) ומאז שהאחריות שלו על חייו והתנהלותו הופקעו ממני במחטף, מבלי שיכולתי להגיש על כך ערעור, נחשפתי לתרבות חיים המנוגדת לכל מה שלימדתי שנים רבות בשיעורי הגיאוגרפיה: "ביממה יש 24 שעות, כאשר חלוקת שעות האור והחושך תלויה מן הסתם בהקפת כדור הארץ את השמש ובחילופי עונות השנה…". לא חשבתי שמוטל עלי ללמד/לחנך/לשכנע את המתבגרים היושבים מולי, ששעות הלילה הן בהכרח שעות השינה של בני האדם, למעט אמהות טרוטות עיניים הנזעקות לקול בכיו של הרך המייבב מתוך שנתו, וכי שעות היום הן לרוב שעות הערות והפעילות – עם כל המשתמע מכך. מוזיקה קולנית, צלצולי טלפון, שיחות טרנס-אטלנטיות בשרות המחשב, צהלות שמחה וצחוק מתגלגל…ואם לא די בכך, בחצות הליל נכנס המטבח לכוננות על: סירים ומחבטות נשמעו יוצאים מהארונות, מגירות הוסעו על מסילתן, ריחות משכרים אפפו את הבית כולו ועוררו בי רעב סמוי! המציאות הסוררת הזו זחלה אל מפתני בלא כל התרעה מוקדמת, והפגישה אותי עם נער שמנהל שגרת חיים מלאה, בזמן שאני מנסה לממש את שנת היופי ולאגור כוחות ליום עמל נוסף. אין ספק, שנתי הופרעה. בחצות הלילה ביתנו התנהל כבחצות היום. בבוקר הייתי קמה ומקוששת אחר קפה חזק, כפית וכוס שיפקחו את עיני המבקשות חמלה, ושבזכותן אזכה לפגוש בערמות הכלים שמצאו דרכן לסביבת הכיור (רק לא בתוכו), על גבי השולחן, השיש והכיריים. כך חלף לו לילה ולאחריו לילה נוסף, עד שחופשת הקיץ הגיעה לסיומה. לדאבוני, על אף אותם הסברים הגיוניים ככל שיהיו, נכשלתי בניסיונות השכנוע והבקשות שלי מבני להיפרד משגרת החיים הבלתי טבעית שסיגל לעצמו ולשוב למציאות שמקנה לנו החלוקה הטבעית לשעות אור ושעות חושך. ואם זה לא היווה עבורי אימון לחיים, אז אולי זו פשוט הייתה הישרדות. מה דעתכם? אשמח לשמוע מכם תגובות, הערות או חוויות אישיות, בתגובות לבלוג או באימייל האישי [email protected] לבלוג ההיכרות של ריקי – אמא מתאמנת

dodost

New member
משפחתון בנשר קרוב לטכניון

אם את\ה מחפשים משפחתון חם קטן ואוהב באזור נשר קרוב לטכניון כנסו לבלוג שלי. blog.tapuz.co.il/etiz

אוהבת בגדים יפים?

את עומדת ליהנות מחווית עיצוב מדהימה.שמלה שתפורה במיוחד עבורך כי ברצונך להיות את, יפה ומיוחדת ולהרגיש נוח. תמצאי הבנה והקשבה לכל צרכייך רצונותייך וחלומותייך תוך מתן דגש על איכות ונוחות. .את יכולה להיות רגועה שתקבלי שמלה שתאהבי ושתחמיא לגופך ושתרגישי נוח . את יכולה להיות בטוחה שהשמלה שלך נמצאת בידיים אמינות ומקצועיות. יהיה לך קל מבחינה כלכלית כי המחיר אינו גבוה ביחס לאיכות המוצר ותנאי התשלום נוחים. אטי יעקובסון-בואי להתאהב בעיצוב וליהנות מהמחיר

למי מאיתנו לא קרה שעמדנו בפני אתגר כהורים

יש המון אתגרים, שאלות, בעיות בהחלטות שלנו כהורים מחנכים שלא תמיד יש לנו תשובות עליהם. בפורום "הורים והורים שבדרך", מתארחת מדריכה מוסמכת להורים כול הפרטים באתר

הזמנה לסדנה חווייתית להכנת תיק ייחודי משקיות

נשים יקרות, רוצות ליצור תיק מיוחד עבורכן או עבור בני משפחתכן? בואו להתנסות בסדנה חווייתית ירוקה ליצירת תיק צבעוני ומרהיב משקיות ניילון צבעוניות שבמקום לפח ניצור מהן מהפך! פרטים בקובץ המצורף. הנאה והפתעה מובטחת! בברכה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www,greenart.co.il

בשבילה1

New member
קורס דולות ומדריכות הכנה ללידה

שלום, קוראים לי טלי ואני מדריכת הכנה ללידה ודולה ובשנים האחרונות מכשירה נשות מקצוע בתחום. השנה בביה"ס 'בשבילה' , אנחנו פותחות מסלות משולב המכשיר מדריכות הכנה ללידה ודולות. אני ממליצה בחום למי שמרגישה שהיא מחוברת לתחום הזה של ההריון, הלידה וההנקה לבוא וללמוד- הלימודים כשלעצמם מרתקים וחוויתיים. והמקצועות הללו משנים חיים , גם לעוסקות במקצוע וגם לנשים שאנחנו מכינות ומלוות, לבני זוגן ולתינוקות שלהם. אשמח לענות בכל שאלה בנושא טלי 054-6377897 או ללבנה054-8084808

עליזה 63

New member
מזמינה אותכם לחוויות יעוץ בתקשור

מזמינה אותכם לחוויות יעוץ בתקשור בפגישה תוכלו לקבל תשובות לגבי דברים שבהווה,ושל העתיד ,בפגישה אני מנקה אנרגיות,ומכניסה אנרגיה רעננה,לכל שאלה תשובה,ילדים,נשואין,עבודה,קרירה ,מה מעכב חתונה,או קידום בעבודה,ועל ידי פעולה פשוטה לנקות עין הרע אם יש,מושבי בבת-ים,0524531205.והכל ניתן באהבה נ.ב ובסוף עושה פתיחת מזל אם חומר מיוחד,וגם נותנת משהו לשמירה.

למעלה