מעניין. זה פורום פרטי? יש עוד אנשים חוץ ממכם. הלו?
א אלי פלס New member 16/2/02 #2 ../images/Emo41.gifלוח מודעות/שרשורים/../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif
א אלי פלס New member 16/2/02 #5 ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifצ´אט../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif פתחתי עכשיו חדר יוצאים בשאלה בצ´אט. בואו בהמוניכם...
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifצ´אט../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif פתחתי עכשיו חדר יוצאים בשאלה בצ´אט. בואו בהמוניכם...
א אלי פלס New member 17/2/02 #7 ../images/Emo26.gifושוב, צ´אט../images/Emo36.gif אני פותח עכשיו חדר יוצאים בשאלה. יאללה, בואו כבר.
א אחר New member 17/2/02 #8 מן השמיים מעכבים לא יודע למה, זו כבר הפעם השלישית שאני לא מצליח להיכנס לצ´אט של תפוז. ניסיתי גם דרך הפורום וגם דרך הדף הראשי- נאדה.
מן השמיים מעכבים לא יודע למה, זו כבר הפעם השלישית שאני לא מצליח להיכנס לצ´אט של תפוז. ניסיתי גם דרך הפורום וגם דרך הדף הראשי- נאדה.
א אלי פלס New member 18/2/02 #15 ../images/Emo26.gifאסור לותר על מסורת-צ´אט../images/Emo36.gif עכשיו בתפוז. חדר יוצאים בשאלה נפתח לרשותכם...
../images/Emo26.gifאסור לותר על מסורת-צ´אט../images/Emo36.gif עכשיו בתפוז. חדר יוצאים בשאלה נפתח לרשותכם...
א אחר New member 16/2/02 #4 במופלא ממך אל תדרוש אפשר דזה המחבר דמתקרי הירושימה נתכוין לדברים נשגבים, יסודותם בהררי קודש, ומי אנחנו שנדע. כגון הא דכתב "יש עוד אנשים" והלא דבר פשוט הוא ותנא מאי קא משמע לן? ומסתמא היתה כוונתו "אנשים" עם כל הדקדוקים עפ"י תורת הסוד וכיו"ב.
במופלא ממך אל תדרוש אפשר דזה המחבר דמתקרי הירושימה נתכוין לדברים נשגבים, יסודותם בהררי קודש, ומי אנחנו שנדע. כגון הא דכתב "יש עוד אנשים" והלא דבר פשוט הוא ותנא מאי קא משמע לן? ומסתמא היתה כוונתו "אנשים" עם כל הדקדוקים עפ"י תורת הסוד וכיו"ב.
א אלישע בן אבויה New member 16/2/02 #6 וכמו שאמרו חז"ל: אתם קרויים אדם, ואין אומות העולם (קרי: חוזרים בשאלה) קרויים אדם...