לוח מודעות/
ועוד כל מיני

marcyg

New member
המלצה- הרצאה בנושא הורות וזוגיות...

זוגיות והורות – זה כל כך לא פשוט........ אנו חיים בעידן בו ההורות נהפכה למקצוע,שיש ללמוד אותו, ושום דבר לא ברור מאליו ( חוץ מהזוגיות....) איך שומרים על הזוגיות,כשכל כולנו מושקעים בהורות? האם הורות טובה מושפעת מהזוגיות?ואולי להיפך? ומהי הורות טובה? הנכם מוזמנים להרצאה בנושא " זוגיות והורות ", שתיערך ב"מקום להתפתחות", רח' דרך הים 14,פרדס חנה כרכור, ביום א', 28.11.04,בשעה 20:30. זוהי הרצאה ראשונה מתוך סידרת הרצאות המתוכננות במקום, ובהמשך מתוכננת הקמת קבוצת אימהות,בנושאים הקשורים לזוגיות והורות. שם המרצה – מוטי גלעם,יועץ לנישואין ומטפל משפחתי מוסמך, מנהל קליניקה פרטית לייעוץ וטיפול פרטני זוגי ומשפחתי בפרדס חנה. מחיר למשתתף – 30 ₪ ( כולל כיבוד קל ) נא הבטיחו את מקומכם ע"י הרשמה מראש טלפונים – 6271007,050-421200 – שרון,מוצי או מירית 054-4996158 – מוטי גלעם אני מתכוונת ללכת לשם. נפגש?

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

משוש30

New member
../images/Emo124.gifלואיזוש אם את גולשת כאן

קיבלתי הודעה על מסר ממך אבל לא ראיתי אותו אז שלחי לי שוב בבקשה

אנידס

New member
השרשור כבר לא קופץ ורק עכשיו ראיתי

את התוספות. יעליה ואמברון עניתי לכן בשרשור המקורי. קרניר איזה סיפור מקסים, נפעמתי. שיפסלה, את הכי חשוב לא סיפרת. איך היה לגור באפריקה, לבטח מרתק, אשמח אם תרחיבי. יעליה, וואו.

jesi1

New member
הבזאר הגדול../images/Emo65.gif

בסוף השבוע הבא, 3/4.12.04 יתקיים הבזאר הגדול של ניקול בהוד השרון בבית ויצו. קולקציית אופנה מגוונת וחורפית לנשים , הדגמים מרשימים, מידות 42-62 הנחות ומבצעים . שישי ושבת 3-4.12.04 רח' הרשות 6 הוד השרון שישי 9.30-17.00 שבת 10.00-18.00 חניה חופשית במקום, לפרטים נוספים ניתן לפנות nikol nikol מפורום אופנה מלאה להתראות ג'סי

סיגל73

New member
סימילאק חינם

רציתי לידע אתכן שמי שרשומה במועדון חברות סימילאק/ בי פרי או נרשמת למועדון מקבלת הביתה שובר חינם עבור סימילאק שאפשר לקחת בכל סופר פארם או ניו פארם וגם שובר של 50% על בקבוק שני של בי פרי240 מ"ל...חוץ מזה יש שם עוד הרבה שוברי הנחה לכל מיני דברים..

אני רוצה מאוד להמליץ על מוטי גלעם

שמעתי הרצאות שלו - והוא פשוט נהדר!!! מדבר בגובה העיניים ואיש מאוד נחמד. מרסי, הבעיה העיקרית היא השעה - זה בדיוק הזמן שהילדים הולכים לישון, אם אפשר להתחיל הרצאות בתשע זה נהדר. וחוץ מזה, אם מותר לשאול, מה זה "מקום להתפתחות"? אני מאוד אשתדל להגיע זה תלוי בבעל + בילדים.

שיפסלה

New member
תודה, זה היה

כשהייתי בת 4 וזה היה ממש מזמן אז יש לי זכרונות ילדות משם. רובם טובים ויש גם המון תמונות מטיולים שעשינו שם הגענו לשם כשהורי עזבו את הקיבוץ, בחוסר כל. וחיפשו דרך מהירה להרוויח הרבה כסף כדי שיוכלו להתחיל לחיות בעיר.

ואם כבר בהמלצות עסקינן....

נראה לי שאת דרורית אמיתי-דרור לא צריך להציג....בכל מקרה. היא מעבירה הרצאות ומנחה קבוצות להורים במרכז קשר קט בכפר סבא. שמעתי הרצאה שלה בנושא בחירת מטפלת, משפחתון, חזרה לעבודה, שינויים ומשברים אצל תינוקות והיה מאלף! אני חושבת שההרצאה הבאה שלה שם עוסקת בגבולות בגיל הרך. טלפון של קשר קט: 09-7657441

אדר שלי

New member
קרוב אליי, מעניין אותי, אבל...../images/Emo4.gif

כמו שנאמר, שעה נוראית... בטח לא אצליח להגיע.

למעלה